Bormio je naziv malog alpskog grada, ali opet dovoljno velikog da ponese epitete modernog ski centra sa vrhunski opremljenim i tehnički besprekornim stazama

Veliki broj staza je pripremljen i za zahtevnije skijaše. Grad se nalazi unutar regije Alta Valtelina, u samom srcu Alpa i samo par kilometara od Livinja.

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

App Residence Cristallo 4* Hotel je smešten u pešačkoj zoni Bormia 200 m od centra. Žičara je udaljena 500 m od hotela, a stanica ski bus-a nalazi se neposredno ispred hotela ... (više)
Bagni Nuovi 5* Smešten u parku, na pola puta između Livigna i Bormia, od skijališta u Bormiu udaljen je 3 km ... (više)
Capitani 3* Smešten je u samom centru, a do skijališta je organizovan prevoz ski bus ... (više)
Cristallo Bormio 4* Smešten je u centru starog dela grada Bormija, 500 m od ski liftova i Termi Baths ... (više)
Derby 3* Smešten u mirnom delu, od centra Bormia je udaljen 500 m. Ski staza Stelvio je 50 m od hotela ... (više)
Genzianella 3* Šarmantan hotel koji je u poslednjih 5 godina potpuno renoviran. Od ski staze i prvog ski lifta udaljen je 50 m i 200 m od centra Bormia. Nacionalni park Stelvio udaljen je 10-tak minuta vožnje ... (više)
Rezia 4* Okružen predivnim alpskim pejzažem, hotel se nalazi u mirnom delu Bormia, udaljen je 10 minuta hoda od ski lifta La Vill. Ispred hotela nalazi se stanica ski bus-a ... (više)
Stelvio 3* Ovaj romantični planinski hotel nalazi se u živopisnom delu centra Bormia, udaljen je 100 m od gondole ... (više)