Cortina d'Ampezzo nalazi se u regiji Vento poznatoj kao mondensko skijalište u Italiji i ima 1.000 god dugu istoriju

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

Antelao 4* Ovaj hotel, kompletno renoviran, idealan je za porodice sa decom, nalazi se u mestu Borca di Cadore. Od skijališta u Cortini udaljen je 15 km, a do skijališta je organizovan prevoz ... (više)
App Residence Corte 3* Okružen prelepom prirodom, nalazi se u mestu Borca di Cadore, u podnožju Antelao planina, 10 km je udaljen od Cortine. Ispred hotela je stanica ski bus-a koji vozi do skijališta ... (više)
Boite 3* Nalazi se u mestu Borca di Cadore u čijem sastavu se nalazi i jedno od najpoznatijih skijalista u Italiji – Cortina d’Ampezzo. Hotel je udaljen 3 km od centra Cortine d’Ampezzo i Donaria ski lifta. Odlično je lociran sa impozantnim pogledom na Dolomite ... (više)
Columbia 3* Nalazi se 700 m od centra Cortine d’Ampezzo i 300 m od gondole Le Tofane i odlično je povezan ski bus-om sa svim delovima mesta. Stanica ski bus-a je udaljena 50 m od hotela ... (više)
Majoni 4* Hotel ima odličnu lokaciju, u samom je centru pešačke zone Kortine, i 500 m od žičare Faloria ... (više)
Meuble Royal 3* Hotel se nalazi u samom centru Cortine u pešačkoj zoni. Do skijališta udaljenog 300 m organizovan je prevoz, a stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela ... (više)
Principe 3* Ovaj tradicionalno uređen porodični hotel nalazi se u mirnom okruženju, na samo 5 minuta hoda od centra Cortine d’Ampezzo ... (više)