Skijalište Plan de Corones/ Kronplatz prostire se celom površinom istoimene planine u samom središtu regije Dolomiti Superski

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

Am Park 3* Hotel se nalazi u centru mesta Olang (Valdaora di Mezzo), od skijališta je udaljen 1,5 km, a stanica ski bus-a je 50 m od hotela ... (više)
Chalet Corso 3* Hotel se nalazi u mirnom delu mesta Vigilio, 500 m je udaljen od centra. Na samo 10 m od hotela nalazi se stanica ski bus-a, a skijalište je udaljeno 1 km ... (više)
Muhlgarten 4* Hotel je smešten u mirnom delu mesta St. Lorenc. Do gondole, udaljene 800 m, organizovan je prevoz ski busom čija se stanica nalazi u neposrednoj blizini hotela ... (više)
Pansion Prack 3* Hotel se nalazi u mirnom okruženju, 500 m od centra mesta Reischach, koje je od mesta Brunik udaljeno 2 km. Stanica ski busa je na samo 50 m, a skijalište je udaljeno 900 m ... (više)
Residence Clara 3* Apartmani su smešteni u samom centru St. Vigilio i 600 m od žičare Plan de Corones. Ski bus stanica se nalazi ispred apartmana ... (više)
Residence im Moos 3* Apartmani se nalaze u malom mestu Rasun di Sotto, 10 km od Brunika. Do skijališta udaljenog 4 km organizovan je prevoz ski bus-om, a stanica je udaljena 100 m od apartmana ... (više)
Schonblick 4* Smešten u podnožju planine jedan je od najluksuznijih hotela ove regije. Do gondole udaljene 700 m od hotela organizovan je prevoz ski bus-om ... (više)
Sporthotel Winkler 4* Hotel se sastoji iz dve zgrade i smešten je u mirnom delu mesta St. Lorenc. Do skijališta udaljenog 800 m organizovan je prevoz ski bus-om čija se stanica nalazi ispred hotela ... (više)