Poznato skijalište u italijanskoj pokrajini Lombardia, nalazi se u bescarinskoj zoni u blizini italijanski-švajcarske granice

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

Alexander Livigno 4* Smešten u mirnom delu Livigna udaljen je svega 150 m od ski lifta Teola. Stanica ski bus-a je ispred hotela ... (više)
Alpen Village 3* Hotel se sastoji iz sedam objekata međusobno povezanih toplim hodnicima do recepcije, restorana, bara i zatvorenog bazena. Hotel je udaljen od centra 1,5 km, a od ski lifta 200 m. Stanica ski bus-a koji vozi do centra Livigna i do ski liftova udaljena je svega 50 m ... (više)
Amerikan 4* Hotel se nalazi 1,5 km od centra grada i pored same žičare ... (više)
App Casa Fabrizio 3* Apartmani se nalaze na najvišem delu Livigna, u Teoli. Stanica ski busa je udaljena 50 m a u neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani i picerija ... (više)
App Casa Soleil 3* Apartmani su udaljeni 3 km od centra Livigna. Prva žičara je na 200 m, a glavna gondola Carosello 3000 500 m od hotela. Stanica ski busa se nalazi ispred apartmana ... (više)
App Chalet Matteo 3* Apartmani su smešteni na oko 50 m od gondole Carosello 3000, u delu San Roco, 1,5 km od centra ... (više)
Concordia 4* Hotel je smešten u samom centru, pešačkoj zoni prepunoj butika, noćnih klubova i restorana. Udaljen je 300 m od žičare Montelino ... (više)
Europa Livigno 3* Hotel je udaljen oko 600 m od centra Livigna i oko 200 m od ski lifta. Stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela ... (više)
Garni Duc de Rohan 3* Hotel je udaljen 500 m od centra mesta i 2 km od skijališta Carosello 3000. Ski bus stanica je na svega nekoliko metara od hotela ... (više)
Intermonti 4* Hotel se sastoji iz četiri objekta koji su međusobno povezani toplim hodnicima do recepcije, restorana, bara i zatvorenog bazena. Nalazi se na mirnoj lokaciji, udaljen od centra oko 1,5 km, a od najbližeg ski lifta 200 m. Stanica ski bus-a koji vozi do centra Livigna i do ski liftova nalazi se na trgu ispred hotela ... (više)
Lac & Salin Spa 4* Nov i luksuzan hotel, nalazi se u delu San Rocco, od centra Livigna je udaljen 700 m. Žičara Carosello je udaljena 300 m od hotela, a manja žičara samo 25 m ... (više)
Lanz 3* Hotel se nalazi u mirnijem delu Livigna, a prvi ski lift je udaljen 100 m od hotela ... (više)
Larice 4* Hotel se nalazi u samom centru Livigna, u pešačkoj zoni. Izgrađen je u planinskom stilu, kompletno od drveta. Na samo 20 m nalazi se prvi ski lift ... (više)
Meeting 4* Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od žičare Carosello, a od centra Livinja udaljen je 1 km ... (više)
Pare 3* Hotel je smešten u mirnom delu Livigna 1 km je udaljen od centra. Stanica ski bus-a je 100 m od hotela ... (više)

Apartmani

App Fonte-Flovin-Koko Sve apartmanske kuće odlično su locirane u mirnom delu regije Alta Valtellina. Nalaze se u blizini autobuske stanice ski busa koji ima odličnu konekciju sa žičarama koje su udaljene od 300–500 m kao i glavne žičare Carosello 3000 koja je udaljena od 700–1.000 m. U blizini apartmanskih kuća nalaze se prodavnice, restorani i picerije ... (više)