Madonna di Campiglio je središte za sve one koji vole spoj vrhunskih skijaških staza i dobre zabave posle skijanja!

Madonna di Campiglio 2017/2018 | Skijanje Italija

Madonna di Campiglio smeštena je u severnoj italijanskoj regiji Trentino ispod impozantnog masiva Dolomiti di Brenta. Nalazi se na nadmorskoj visini 800-2550m.

Ovo mondensko skijalište je središte za sve one koji vole spoj vrhunskih skijaških staza i dobre zabave posle skijanja. Sa tradicijom dugom preko 50 godina, ovde se održava Svetksi kup u slalom za muškarce. Pripada sistemu žičara Skirama Dolomiti koji ukupno broji oko 380km staza. Predstavlja odličan izbor za porodično skijanje ili za nešto manje zahtevne, ali dobre skijaše. Takodje ako se odlučite za smeštaj u Marillevi ili Folgaridi dobićete odlično skijanje po veoma pristupačnim cenama, naročito na početku ili na kraju sezone.

Skijalište Madonna di Campiglio

Sama Madonna di Campiglio ima oko 60km staza, a sa Marillevom i Folgaridom sa kojima je povezana sistemom žičara ima ukupno 150 km staza. Staza ima za sve kategorije skijaša a uglavnom sup lave i crvene i to odlično uređene. U Madonni di Campiglio nalazi se čuvena FIS staza "Tre" na kojoj se ponovo vozi Svetki kup. Na ovoj stazi moguće je noćno skijanje utorkom i četvrtkom. Na samom vrhu dela skijališta Groste, nalazi se prilično veliki snowpark koji će zadovoljiti i najzahtevnije bordere.

Smeštaj Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio je pravo mondensko skijališe sa velikim brojem hotela od kojih većina ima preko 3 zvezdice. Centar je pretvoren u pešačku zonu i ima pregršt prodavnica tako da će svi ljubitelji šopinga pronaći nešto za sebe.

Ski pass Madonna di Campiglio

Proverite cene ski passa za Madonnu di Campiglio. Ukoliko imate Dolomiti superski ski pass možete skijati i u nekom od skijališta u okolini: Passo Tonale, Paganella ... Passo Tonale sa Presena glečerom prestavlja odličan izbor za jednodnevni izlet.

Udaljenost Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio od Beograda je udaljena 1020km, a do ovog skijališta potrebno je oko 10-12h vožnje kolima.

Program i cene

Hoteli

Garni Cristiania 4* Hotel Cristiana udaljen je 200 m od centra Madonna di Campiglio i 50 m od žičare Pradalago. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani i kafići ... (više)
Garni St Hubertus 3* Smešten na 5 minuta hoda od centra Madona Di Kampilja, hotel Garni St. Hubertus se nalazi na samo 50 m od ski liftova Činkve Lagi ... (više)
Ideal 4* Smešten u samom centru grada, a do skijališta koje je udaljeno 300 m od hotela organizovan je prevoz ski bus-om ... (više)
Italo 3* Hotel Italo se nalazi u mirnom delu Madone, Val Rendana, oko 300 metara od najbliže staze i nedaleko od klizališta ... (više)
Milano 3* Hotel se nalazi na trgu Piazza Righi, u centru istorijskog i društvenog života Madonne di Campiglio. Udaljen je 60 m od Cinque Laghi žičare ... (više)
Residence Antares 3* (više)
St Raphael 4* Hotel je udaljen oko 100 m od centra i žičare Pradalago. Stanica ski bus-a je ispred hotela ... (više)

Apartmani

App Immobiliare Panizza Ovi apartmani sastoje se iz nekoliko apartmanskih zgrada koji su smeštene na različitim lokacijama Madone di Campligio i Campo Carlo Magno i svi se nalaze u blizini skijališta ... (više)
App Residence Ambiez Nalazi se na oko 1,5 km od centra Madonna di Campligio, nasuprot žičare Groste i Predalgo. Do centra mesta vozi ski bus koji staje ispred hotela ... (više)
App Residence des Alpes 2 Apartmani se nalaze u centru, na oko 100 m od žičare Spinale ... (više)