Smeštena u severnoj italijanskoj regiji Trentino ispod impozantnog masiva Dolomiti di Brenta, nalazi se na nadmorskoj visini 800 - 2.550 m

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

Alpen Suite 4* Ovaj luksuzni hotel smešten u srcu Madonne di Campiglio udaljen je 400 m od centra Piazza Righi i 300 m od Cinque Laghi žičare ... (više)
App Residence Caturani 3* Apartmani su udaljeni 2,5 km od centra, a 50 m od žičare. Ski bus koji vozi do centra staje ispred apartmana ... (više)
Carlo Magno Zeledria 4* Hotel je udaljen 200 m od žičare Groste i ski staze i na oko 2 km od centra mesta Madonna di Campiglio do koga gosti hotela imaju besplatnu uslugu prevoza. Zbog svoje pozicije i sadržaja, hotel je idealan izbor za porodice sa decom ... (više)
Garni Cristiania 4* Hotel Cristiana udaljen je 200 m od centra Madonna di Campiglio i 50 m od žičare Pradalago. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani i kafići ... (više)
Garni St Hubertus 3* Smešten na 5 minuta hoda od centra Madona Di Kampilja, hotel Garni St. Hubertus se nalazi na samo 50 m od ski liftova Činkve Lagi ... (više)
Ideal 4* Smešten u samom centru grada, a do skijališta koje je udaljeno 300 m od hotela organizovan je prevoz ski bus-om ... (više)
Italo 3* Hotel Italo se nalazi u mirnom delu Madone, Val Rendana, oko 300 metara od najbliže staze i nedaleko od klizališta ... (više)
Milano 3* Hotel se nalazi na trgu Piazza Righi, u centru istorijskog i društvenog života Madonne di Campiglio. Udaljen je 60 m od Cinque Laghi žičare ... (više)
Residence Antares 3* (više)
Spinale 4* (više)
Sporthotel Romantic Plaza 4* Ovaj izuzetno moderan hotel nalazi se u srcu Madonne di Campiglio. Od prve žičare je udaljen 70 m ... (više)
St Raphael 4* Hotel je udaljen oko 100 m od centra i žičare Pradalago. Stanica ski bus-a je ispred hotela ... (više)

Apartmani

App Immobiliare Panizza Ovi apartmani sastoje se iz nekoliko apartmanskih zgrada koji su smeštene na različitim lokacijama Madone di Campligio i Campo Carlo Magno i svi se nalaze u blizini skijališta ... (više)
App Residence Ambiez Nalazi se na oko 1,5 km od centra Madonna di Campligio, nasuprot žičare Groste i Predalgo. Do centra mesta vozi ski bus koji staje ispred hotela ... (više)
App Residence des Alpes 2 Apartmani se nalaze u centru, na oko 100 m od žičare Spinale ... (više)