Na severozapadu italijanske regije Trentino, Marilleva se nalazi u središtu Sunčane doline (Val di Sole), nedaleko od Madonne di Campiglio, s kojom je povezana i žičarama

Program i cene

Hoteli

Residence Albare 4* Rezidencija je deo velikog centra koji pripada hotelu Solaria i nudi kompletnu uslugu u jednom objektu. Nalazi se u Marillevi 1400 ispred same žicare Albare ... (više)
Residence Artuik 3* Nalazi se u Marillevi 1400 pored žičare Biancaneve, koja je odlično povezana sa skijalištima Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio-Pinzolo. Od centra Mezzane udaljeni su 10 km ... (više)
Residence Copai 3* Rezidencija se nalazi u nižem delu Marilleve na 50 m od žičare i 100 m od prodavnica, restorana i picerije ... (više)
Residence Lores 3* Potpuno renovirani apartmani nalaze se u centru Marilleve 1400 i izlaze direktno na žičaru Folgarida-Marilleva koja je povezana sa žičarama na Madonni di Campiglio ... (više)
Residence Sole Alto 3* Residencija se nalazi u ski centru Marilleva i njihova idealna pozicija pogodna je za skijaše i bordere pošto je pristup stazama moguć direktno iz hotela. Prva žičara je udaljena 250 m a stanica ski bus-a je u neposrednoj blizini. Od centra mesta udaljena je 1 km ... (više)
Solaria 4* Nalazi se na najlepšoj lokaciji, na samom skijalištu ... (više)