Superski Dolomiti koji obuhvataju sam sever Italije je naziv za jedno od najvećih skijaških područja Evrope sa 1.220 km ski staza i sa 460 ski liftova u 45 skijaških centara

Program i cene

Program u pripremi.

Hoteli

Al Sole Hotel Resort & Club Residence 3* Moderan objekat smešten u samom centru mesta Canazei i 200 m od skijališta Col de Rossi – Sellaronda i Belvedere. Idealno je povezan sa pešačkom zonom i svim najbitnim tačkama mesta Canazei ... (više)
Alpenrose 3* Nalazi se u mestu Mazzin di Fassa, od žičara u Campitellu udaljen je 1 km. Stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela ... (više)
App Residence Contrin 3* Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini centra, a od žičare Belvedere udaljeni su 100 m ... (više)
App Residence Myosotis 3* Hotel i apartmani se nalaze u mestu Mazzin di Fassa, od centra mesta su udaljeni 1 km, a 3 km od žičara u Campitellu. Najbliža stanica ski bus-a udaljena je 100 m od hotela ... (više)
Bellaria 3* Smešten u centru Predazza, a do prve žičare, od koje je udaljen 900 m, organizovan je prevoz ski bus-om ... (više)
Cristallo Val di Fassa 3* Izgrađen u tipičkom alpskom stilu, udaljen je 600 m od žičare Belvedere, a stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela ... (više)
Fedaia 3* Ovaj porodičan hotel smešten je u mestu Alba, od mesta Canazei udaljen je 5 km, a od žičara Giro dei 4 Passi 800 m. Na samo 400 m od hotela nalazi se mala žičara Ciampac, a stanica ski bus-a je u neposrednoj blizini ... (više)
Garni Aritz 4* Smešten u neposrednoj blizini samog centra Campitello u dolini Fasa i 200 m od žičare Dolomiti Superski ... (više)
Grohmann 3* Hotel se nalazi u centru Campitella‚ 150 m je udaljen od žicare Col Radella – Sella Ronda. Stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela ... (više)
Liz 3* Ovaj hotel, idealan za porodičan odmor, udaljen je od skijaškog centra Latemar 1,5 km i smešten je u samom centru mesta Predazzo. Stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela ... (više)
Medil 4* Prijatan porodičan hotel izgrađen je u tipičnom alpskom stilu. Od žičare Col Rodella koja je povezana sa skijalištem Sella Ronda udaljen je 150 m ... (više)
Piaz 2* Ovaj hotel, kompletno je renoviran 2008. god. nalazi se u mestu Pera di Fassa, udaljen je 200 m od žičare Catanaccio ... (više)
Residence Casa Canazei 3* Kompleks se sastoji od 4 vile sagrađene u tipičnom alpskom stilu. Nalaze se na 1.517 m nadmorske visine u srcu Dolomita, gde je zimi skijanje na padinama Val Di Fassa, a leti na obližnjem glečeru Marmolada. Od centra mesta Alba Canazei udaljeni su 300 m i oko 2 km od grada Canazei. Na 800 m od hotela je ski staza i lift Canazei koji su povezani sa Sella Ronda - Superski Dolomiti. Stanica besplatanog ski bus-a nalazi se 30 m od hotela ... (više)
Vila Cristina 3* Hotel se nalazi u mestu Alba di Canazei, odmah do žičare Ciampac i autobuske stanice koja vodi do žičare Belvedere ... (više)

Apartmani

App Agenzia Alpi Apartmani su smešteni u nekoliko kuća i udaljeni su oko 150 m od centra mesta i oko 400 m od žičare Col Rodella (Sella Ronda) ... (više)