Daleka Putovanja | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Grand Park 4*

Vitlejem
Hotel se nalazi u centralnoj oblasti Vitlejema, na 20-ak minuta vožnje od Jerusalima i 15-ak minuta šetnje od crkve Hristovog rođenja.
Lokacija Sobe Sadržaj Sport i zabava

Hotel se nalazi u centralnoj oblasti Vitlejema, na 20-ak minuta vožnje od Jerusalima i 15-ak minuta šetnje od crkve Hristovog rođenja.

Komforno nameštene sobe, opremljene su kablovskom televizijom, klima uređajem, kuvalom za čaj i kafu, minibarom, a većina soba ima balkon. Besplatan wi-fi je dostupan u čitavom hotelu. Svaka soba ima privatno kupatilo, sa fenom za sušenje kose i kozmetičkom opremom.

Hotel poseduje bar I restoran, kao i gornju terasu, gde se može popiti piće ili ugodno jesti dok uživate u pogledu na Vitlejem i Jerusalim.

hoteli 4*

Vitlejem
(više)
Hoteli Izrael 3*


(više)
Nativity 4*

Vitlejem
Smešten u veoma tihom delu Vitlejema, na pešačkoj distanci od nekoliko supermarketa i na 10 minuta vožnje od Crkve Hristovog Rođenja. (više)

Putovanje u Svetu zemlju posuto je fantastičnim gradovima, arheološkim lokalitetima, neverovatnim legendama, a naročito istorijskim dešavanjima koja liče na legende, inspirišućim pejzažima i životnim pričama koje menjaju sve u nama

Ovo putovanje je za one koji žele da znaju, da dožive, za avanturiste koji prepoznaju kulturne vrednosti bez predrasuda, za one koji žele da obiđu svet. Izrael je Sveta zemlja jevreja i hrišćana, dok je Jerusalem najveće sveto mesto za muslimane odmah iz Meke i Medine. Najveće svetinje tri religije vekovima čuva sveto tlo i to je, naravno, prva asocijacija u svesti kad se spomene ime ove države.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel