Daleka Putovanja | ODEON WORLD TRAVEL

KUBA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Blau Marina Varadero 4*

Varadero
Hotel se nalazi na samoj plaži Varadera, jednog od najlepših bisera Kariba, okružen bogatom vegetacijom. Od centra je oko 15 km a od Havane na 145 km udaljenosti. Pripada lancu BLAU hotela. (više)
Blau Varadero 4*

Varadero
Hotelski kompleks se nalazi na prelepoj peščanoj plaži Varadera, od centra je udaljen oko 12km, a od Havane oko 145 km. (više)
Melia Cohiba 5*

Havana
Hotel se nalazi 3 km od centra grada, 5 km od istorijskog dela grada i 15 km od aerodroma. Nalazi se u regiji Vedado, moderan deo Havane, a od čuvene Avenica de Macao je udaljen svega 100 m. (više)
Melia Habana 5*

Havana
Hotel se nalazi na 5 km od centra grada, 10 km od istorijskog dela grada a od aerodroma na 15 km udaljenosti. Hotel poseduje besplatan shuttle servis do istorisjkog dela grada. (više)
Melia Varadero 5*

Varadero
Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, od centra mesta je udaljen oko 12 km a od Havane oko 140 km. (više)
Memories Varadero 4*

Varadero
Hotel se nalazi na najlepšoj plaži u Varaderu, od centra je udaljen oko 14 km a od Havane 140 km. (više)
Riviera 3*

Havana
Hotel se nalazi na 20 km od aerodroma u regiji Vedido, u blizini Avenido de Macao ulice. (više)
Sol Sirenas Coral Resort 4*

Varadero
Hotel se nalazi na samoj plaži, udaljen svega 2 km od samog centra Varadera i 144 km od Havane.Okružen je prelepim tropskim vrtom. (više)
Tryp Habana Libre 4*

Havana
Hotel je centralno lociran, nalazi se u blizini La Rampe, bioskopa, teatra, Havana Unioverziteta, prodavnica ... Istorijski deo grada se nalazi na 4 km a aerodrome na 15 km udaljenosti. Pripada lancu Melia hotela. (više)

U modernom svetu u kome blede granice i razlike između država i kultura, Kuba se izdvaja svojom autentičnošću

Iako život na Kubi nije lak i bezbrižan, ovo najveće karipsko ostrvo je jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu. „Ovo je nešto najlepše što ljudsko oko može da vidi“ rekao je Kristofer Kolumbo kada se iskrcao krajem XV veka i jasno odredio motiv turističkih putovanja na ovo ostrvo, koje će početi 450 godina posle njega. Lepotu ostrvske prirode i toplinu mora koje je okružuje, uveličana je dobrotom ljudi, revolucionarnim duhom, čarobnim plesom, muzikom nestvarnog ritma i ukusom ruma utopljenog u koktele zvučnih imena: Dajkiri, Mohito, Kuba libre.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel