Daleka Putovanja | ODEON WORLD TRAVEL

SEJŠELI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Berjaya Vallon Bay Resort 3*


tel se nalazi na samoj plaži, prostire se na severnoj obali najvećeg ostrva Mahe, u zalivu Beau Vallou. Okružen je bogatom vegetacijom, od aerodroma je udaljen 15 km a od glavnog grada Viktorija 5 km. (više)
Castello Beach 4*


Hotel se nalazi na 50 m od čuvene plaže Ponta Negra. Od aerodroma je udaljen oko 33 km. (više)
Coco De Mer & Black Parrot Suites 4*


Smešten je u Anse Bois de Rose zalivu, u jugozapadnom mirnom delu ostrva Praslin, aerodrom Praslin je udaljen oko 10 km. (više)
Coral Strand Smart Choice 4*


Ovaj hotel modernog dizajna smešten je na plaži u zalivu Beau Vallon, sa fascinantnim pogledom na okean i tropsko zelenilo stvara harmoničan balans mirisa i tišine. Od aerodroma je udaljen 15 km. (više)
Crown Beach 4*


Hotel je smešten na samoj plaži mesta Point Au sel, od aerodroma je udaljen je 8 km a od glavnog grada 17 km. (više)
Doubletree by Hilton Seychelles Allamanda Resort 4*


Okružen bujnim tropskim vrtovima hotel je idealno lociran na sopstvenoj plaži u južnom delu ostrva Mahe. Udaljen je svega 20 min vožnje od međunarodnog aerodroma. (više)
Indian Ocean Lodge 3*


Smešten na plaži koju okružuje istoimeno mesto Grand Ansen, svega 5 min vožnje od Praslin aerodroma. Hotel se nalazi u blizini rezervata prirode Vallee de Mai i Anse Takamaka. U blizini je i svetski poznata plaža Anse Lazio kao i plaža Anse Volbert. (više)
Le Meridien Fisherman's Cove 4*


Smešten je u tropskom vrtu sa pogledom na skrivenu uvalu, plaža Beau Vallon i koralni greben koji su savršen izbor za ronjenje, su na tek nekoliko koraka od hotela. Viktorija, glavni grad Sejšela, se nalazi na samo 10 minuta vožnje a prva autobusko stajalište udaljeno je oko 100 m od hotela. (više)
New Emerald Cove 4*


Hotel ima izuzetnu lokaciju, nalazi se između guste tropske šume i azurno plavog okeana na samoj plaži. Objekat je sagrađen uglavnom od prirodnog materijala i predstavlja primerak tipične tamošnje arhitekture. (više)
Sunset Beach 4*


Smešten na peščanoj plaži, okružen bogatim tropskim rastinjem. Nalazi se na severozapadu ostrva Mahe odakle se pruža fascinantan pogled na zalazak sunca. Udaljen je 17 km od aerodroma i 8 km od Viktorije, glavnog grada. (više)
Valmer Resort Aparthotel 0*


Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od čuvene Baia Lazare plaže, aerodrom je udaljen oko 22 km. Hotel je manjeg tipa, okružen bogatim tropskim rastinjem zbog čega je idealan za goste koji traže mirniji odmor. (više)

Ovaj arhipelag je čuven po svojoj bogatoj vegetaciji, prašumama, belim peščanim plažama a sve to uokvireno granitnim stenama

Arhipelag se sastoji od ukupno 116 ostrva ali najpoznatija su Mahe i Praslin. Na ostrvu Mahe se nalazi i glavni grad ostrvske Republike Sejšeli – Viktorija. Viktorija je jedna od najmanjih prestonica sveta sa svega 25 000 stanovnika. Poznat je po pijaci egzotičnog voća, povrća, začina i naravno ribe.

Simbol grada je kopija londonskog Big Ben-a u manjoj formi kao sećanje na englesko kolonijalno doba. Sejšeli, tačnije ostrvo Praslin je poznato i po endemičnoj vrsti coco de mer, vrsti palme čiji plod teži do 25 kg. Praslin je drugo po veličini ostrvo, let od Mahea do Praslina traje oko 20 minuta a brodom je moguće stići za oko sat vremena (44 km).

U centru ostrva nalazi se Vallee de Mai, deo sa netaknutom prirodom koja je pod zaštitom UNESCO-a, poznato je po retkim vrstama ptica. Iskoristite priliku i da se upoznate sa džinovskim kornjačama koje su stanovnici ove ostrvske republike. Ne postoji racionalno objašnjenje kako su one tu dospele obzirom da su okružene morem a po prirodi su kopnene životinje. Teže oko 200 kg i žive oko 200 godina. Predstavljaju pravu turističku atrakciju i ne treba ih propustiti.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel