Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

BEČIĆI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alet 2*

Bečići
Smešten je u prelepom prostranom mediteranskom parku i zauzima položaj sa najlepšim pogledom na Bečićki zaliv i Sv. Stefan. Od plaže je udaljen 200 m, od Budve 2 km i 30 km od aerodroma u Tivtu. (više)
Bečići 2*


Svojom atraktivnom lokacijom zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima. Okružen zelenilom, hotel je ideаlаn zа porodični odmor. Od Budve je udaljen 4 km, a od aerodroma u Tivtu 27 km. (više)
Bella Vista Becici 4*

Bečići
Bella Vista je nov, moderan hotel, a od sopstvene plaže od koje ga deli ulica udaljen je 150 m. Od Budve je udaljen 4 km, a od aerodroma Tivat 29 km. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica. (više)
Dolce Vita 3*

Bečići
Novootvoren i moderan hotel Dolce Vita udaljen je 250m od sopstvene plaže u Bečićima, od koje ga deli ulica. Nalazi se na uzvišenju, u hladovini starog maslinjaka, u blizini hotela Splendid i Mediteran. Od Budve je udaljen 4 km, a od aerodroma u Tivtu 28 km. (više)
Iberostar Bellevue 4*

Bečići
Hotel se nalazi u prelepom vrtu, 50 m je udaljen od plaže i 2 km od centra Budve. Od aerodroma Tivat udaljen je 25 km. (više)
Mediteran 4*

Bečići
Ovaj hotel, kompletno renoviran 2007. godine, udaljen je 200 m od predivne plaže u Bečićima i 25 km udaljen od aerodroma Tivat. (više)
Montenegro Beach 4*

Bečići
Porodičan hotel, okružen zelenilom nalazi se na samoj plaži I 25 km udaljen od aerodroma u Tivtu. (više)
Queen of Montenegro 4*

Bečići
Nalazi se u Bečićima, na brežuljku sa kojeg se pruža predivan pogled na pučinu Jadranskog mora. Duga peščana plaža do koje se dolazi preko pasarele (nadvožnjaka) udaljena je 200 m. Okružen je zelenilom i pruža ugođaj tipičnog mediteranskog ambijenta. Od aerodroma Tivat udaljen je 30 km. (više)
Sentido Tara 4*

Bečići
Okružen predivnim vrtom, hotel je udaljen 100 m od plaže i 25 km udaljen od aerodroma u Tivtu. (više)
Splendid Bečići 5*

Bečići
Ekskluzivan hotel smešten na dugoj peščanoj plaži sa bogatom ponudom zabave, nalazi se  2 km južno od Budve i 30 km od aerodroma Tivat. (više)

Ovde se nalaze najbolji hoteli – resort tipa, koji gostima pružaju kompletnu uslugu

Ovo letovalište je kompleksno turističko naselje izgrađeno duž jedne od najlepših i najvećih plaža na rivijeri.

Udaljeno je 3 km od grada Budve, sa kojim je povezano autobuskim linijama.

Plaža u Bečićima je peščana i duga 1.950 m. Pojas hotela proteže se u dve linije: uz plažu i preko puta magistrale. Ovde se nalaze najbolji hoteli – resort tipa, koji gostima pružaju kompletnu uslugu.

Slike: Bečići

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel