Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

PETROVAC  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

App Marko 3*

Petrovac
(više)
Castellastva 4*


Kompletno renoviran hotel 2014 godine, okružen prelepim mediteranskim rastinjem, od plaže i centra mesta udaljen je 150 m, a od peščane plaže Lučica 500 m. (više)
Monte Casa Spa & Wellnes 4*

Petrovac
Ovaj moderan hotel nalazi se u jednom od najlepših mesta na rivijeri u Petrovcu. Pozicioniran je na samom kraju zaliva i šetališta, a u zaleđu je okružen zelenilom. (više)
Orhideja 3*


(više)
Palas 4*


Hotel se nalazi u Petrovcu, udaljen je svega  20 m od plaže i 35 km od aerodroma u Tivtu. (više)
Rivijera 4*

Petrovac
Ovaj komforni hotel okružen borovima, palmama, čempresima i zelenim površinama nalazi se u Petrovcu na 30 m od gradske plaže i 300 m od plaže u Lučicama. (više)
Vila Oliva 4*


Luksuzni hotel udaljen je 80 m od plaže i okružen je gustom mediteranskom vegetacijom među 140 stabala masline starih preko 400 godina. Svojim gostima pruža mir i uživanje. Od Budve je udaljen 17 km, a od aerodroma Tivat 35 km. (više)

Apartmani

App Vuković 3*

Petrovac
Kuća se nalazi u centralnom delu Petrovca, na 150m od plaže. U neposrednoj blizini nalazi se prodavnica, pošta i restoran. (više)
Casa di Oliveto 3*

Petrovac
Kuća se nalazi u centru grada, a posebnu draž čini veliki maslinjak i rimski mozaik iz IV veka koji se nalazi u dvorištu kuće. Od plaže je udaljena 250 m, gradskog šetališta 200m, prodavnice i pekare su udaljene 50 m. (više)
Kaća 3*


(više)
More 3*

Petrovac
Nalaze na 20 m od gradske plaže u Petrovcu na samom šetalištu. Odlična lokacija ove apartmane čini posebno primamljivim za goste. Na prvom spratu se nalaze zajednički dnevni boravak i velika terasa sa pogledom na more, koje su na raspolaganju za sve goste. (više)
Oaza I 3*

Petrovac
Apartmani Oaza I nalaze se na odličnoj lokaciji u samom centru Petrovca, na 50m od obale. Restorani se nalazi na svega 5m, a u neposrednoj blizini su i prodavnice suvenira i butici. (više)
Oaza II 3*

Petrovac
Apartmani Oaza II su visoke kategorije smešteni na odličnoj lokaciji u novoj zgradi na 50 m od plaže u blizini šetališta i odmah pored apartmana Oaza I. (više)

Veliki izbor kafea, barova, poslastičarnica kao i restorana čine Petrovac idealnim za Vaš odmor

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom, a ukrašen je maslinama, narandžama, lovorom i limunima.

Od aerodroma u Tivtu udaljen je 50 km.

Brojni prirodni, kulturni i istorijski spomenici koji ukazuju na burnu istoriju ovog mesta.

Veliki izbor kafea, barova, poslastičarnica kao i restorana čine Petrovac idealnim za Vaš odmor.

Slike: Petrovac

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.8749 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel