Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

PRČANJ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Splendido 4*

Prčanj
Hotel Splendido se nalazi u adaptiranoj staroj palati na samoj obali mora, u podnožju brda, između lokalnog puta i mora, na ulazu u gradić Prčanj, koji je vekovima poznat kao vazdušna banja. Kotor je udaljen 4 km, Budva 24 km, a aerodrom Tivat 10 km. (više)

Staro naselje pomorskih kapetana Prčanj, je od 1920. godine odlukom kraljevske vlade proglašen za prirodno klimatsko lečilište

Prčanj je naselje na istočnoj obali poluostrva Vrmac, naspram Dobrote, a nalazi se u Boki Kotorskoj, najlepšem zalivu južnog Jadrana. Udaljen je 8 km od starog grada Kotora koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Staro naselje pomorskih kapetana Prčanj, je od 1920. godine odlukom kraljevske vlade proglašen za prirodno klimatsko lečilište.

Srednja godišnja temperatura vazduha u Prčnju iznosi 15,2C. Vazdušna strujanja iznad zaliva utiču na biljni svet i vode, obogaćujući vazduh jonima, pre svega halogena i drugim hemijskim supstancama koje sadrži morska voda.

Isparenja eteričnih materija pomešana sa isparenjima morske vode obogaćuju atmosferu mineralima i jonima čije je pozitivno dejstvo na respiratorni sistem medicinski potvrđeno.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel