Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

RAFAILOVIĆI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Aleksandar Rafailovići 4*

Rafailovići
Ovaj elegantno dizajniran hotel smešten je u srcu Rafailovića, na samoj obali mora. Do Bečića udaljenim 2 km povezan je šetalištem, koje se prostire duž čitave rivijere. Od Budve je udaljen 5 km, a 24 km od aerodroma u Tivtu. (više)
La Mer 3*

Rafailovići
Hotel pripada kompleksu hotela Obala i jedan je od novijih hotela u Rafailovićima. Od plaže je udaljen 100 m, Budve 3 km, a od aerodroma Tivat 30 km. (više)
Meridian Rafailovići 4*

Rafailovići
Nedavno izgrađeni hotel Meridian se nalazi u Rafailovićima, malom mirnom mestu, neposredno uz Jadransku magistralu, izdignutim 30 m iznad nivoa mora. Od obale mora udaljen je 50m, od Starog grada Budve 4 km, a od aerodroma Tivat 22 km. Lokalna autobuska stanica nalazi se na 200 m od hotela. (više)
Obala 3*

Rafailovići
Nalazi se na samo 50 m od mora, u Rafailovićima. Od plaže ga deli šetalište sa obe strane, koje se prostire duž čitave budvanske rivijere. Od Budve je udaljen 3 km, a 22 km od aerodroma u Tivtu. (više)
Obala + 3*


Nalazi se na samoj obali mora u Rafailovićima, na jednoj od najlepših plaža Mediterana, a od plaže ga deli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere. Hotel je od Budve udaljen 3 km, a 22 km od aerodroma u Tivtu. (više)
Pontanova 4*

Rafailovići
Hotel i apartmani Pontanova smešteni su na samoj obali u Rafailovićima odakle vam se pruža veličanstven pogled na celu plažu u Bečićima i ostrvo Sv. Nikola. Budva je udaljena 3 km, a aerodrom u Tivtu 22 km. (više)

Letovalište se preporučuje za miran i porodičan odmor

Rafailovići predstavljaju turističko naselje izgrađeno na brežuljkastom terenu koji se strmo spušta do istoimene peščano-šljunkovite plaže. Letovalište se preporučuje za miran i porodičan odmor.

Udaljeno je 5 km od Budve.

Slike: Rafailovići

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel