Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

SVETI STEFAN  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Azimut 4*

Sveti Stefan
Ovaj luksuzan hotel nalazi se na jednoj od najlepših lokacija crnogorskog primorja i sa pogledom na 300 m udaljen mondenski Sveti Stefan spada u kategoriju malih luksuznih hotela. Već na prvi pogled, ambijentalno uklopljen sadržaj zadovoljava najširi spektar očekivanja. Od magistrale udaljen je 300 m, Budve 10 km, a od aerodroma Tivat 25 km. (više)
Romanov 4*

Sveti Stefan
Hotel Romanov se nalazi u ekskluzivnoj regiji crnogorskog primorja, na Svetom Stefanu na samo 80m od mora. Predstavlja jedan od najljepših i najmodernijih hotela u ovoj regiji. (više)

Sveti Stefan je najveća atrakcija Budvanske rivijere, nalazi se na poluostrvu i pretvoreno je u grad-hotel

Udaljeno je 10 km od Budve.

Po legendi, naselje je nastalo nakon pobede paštrovskog oružanog odreda nad posadama turskih galija, a od zarobljenog plena podignuta je tvrđava, sa po jednom kućom za svako od dvanaest paštrovskih plemena. Na Svetom Stefanu, na balkonu iznad ulaznih vrata, paštrovski sud je vekovima delio pravdu i rešavao sporove, pa je ono nazvano „mesto od pravde“.

Na poluostrvu nalaze se tri crkve, između ostalog po jednoj je i dobio ime Sveti Stefan. Nasuprot poluostrva je istoimeno naselje gde su izgrađene vile, koje su okružune mediteranskim cvećem i palmama.

Slike: Sveti Stefan

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel