Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

TIVAT  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Kamelija 2*

Tivat
Hotel se nalazi se na 1,5 km od centra grada uz samu obalu mora i raspolaže sopstvenom plažom. Od Budve udaljen je 30 km, Kotora 8 km, a od aerodrome Tivat 5 km. (više)
Magnolia 4*

Tivat
Hotel je smešten u centru Tivta, na centralnom gradskom trgu, 80 m od gradske plaže i 200 m od luksuzne marine Porto Montenegro, a od aerodroma Tivat udaljen je 4 km. (više)
Palma Tivat 4*


Hotel se nalazi na samoj plaži, u srcu Tivta, odakle se pruža predivan pogled na Tivatski zaliv. Od čuvene luke Porto Montenegro je udaljen oko 650 m, a od aerodrome 5 km. (više)
Vile Park Tivat 3*

Tivat
Nalaze se na 1,5 km od centra grada uz samu obalu mora u neposrednoj blizini hotela Kamelija sa kojim zajedno čine jedan kompleks. Od Budve udaljeni su 30 km, Kotora 8 km, a od aerodroma Tivat 5 km. (više)

Tivat se nalazi u središnjem delu Bokokotorskog zaliva i njen je najsunčaniji deo

Ubrzanom razvoju turizma u najmlađem gradu Boke bitno je doprinela i blizina međunarodnog aerodroma (2 km).

Na tivatskoj rivijeri nalazi se 17 uređenih plaža. Posebne atrakcije Tivta su: renesansni letnjikovac Buca u centru grada, Ostrvo cveća, Gornja Lastva (staro jezgo na 300 m n/v), peščana plaža Plavi horizonti i ostrvo Sv. Nikola.

U samom gradu je prirodna marina Kaliman. Posebno se izdvaja moderan relativno nov turistički kompleks Porto Montenegro sa izuzetnom marinom, luksuznim stanovima, hotelima, restoranima i buticima.

Slike: Tivat

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel