Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

HURGADA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Al Nabila Grand Bay 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži dugoj 1800 m, u zalivu Sharm el Arab Bay, 40 km južno od centra Hurgade i 35 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Albatros White Beach 5*


Novosagrađen resort (bivši Royal Palace) nalazi se u turistiškom centru Memša i na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 150 m. Udaljen je 5 km od Nove Marine u Sakali i 5 km aerodroma. (više)
Amwaj Blue Beach Resort & Spa 5*

Soma Bej
(više)
Baron Palace 5*

Hurgada
Baron Palace Resort najluksuzniji hotelski kompleks u ovom delu Egipta, prostire se na površini od 100 000 m2 otvoren je 2014 godine. Nalazi se na prelepoj privatnoj peščanoj plaži, dugoj 600 metara, u zalivu Sahl Hasheesh, udaljen od centra Hurgade 20 km, a od aerodroma 17 km. (više)
Bella Vista 3*

Hurgada
Ovaj hotel se nalazi u centru Hurgade, na sopstvenoj peščanoj plaži, na samo 6 km od aerodroma, renoviran 2009.god. (više)
Caribbean World Resort 5*

Hurgada
Ovo je porodični hotel, nalazi se na prostranoj peščanoj plaži (140 000 m2) u zalivu Soma Bay, 40 km od centra Hurgade i 35 km južno od aerodroma. (više)
Citadel Azur 5*

Hurgada
Ovaj luksuzan hotel, originalne arhitekture, nalazi se na plaži, u južnom delu Hurgade, u Sahl Hasheesh-u. Udaljen je 18 km od aerodroma I 22 km od centra Hurgade. Plaža je delom kamenita a delom peščana. (više)
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*

Makadi Bej
Hotel se nalazi u zalivu Makady, udaljen je 30 km od centra Hurgade i isto toliko od luke Safaga. Plaža ispred hotela je duga i peščana i ima koralni greben pogodan za ljubitelje ronjenja, preporučuju se patike za vodu. (više)
Continental Hotel Hurghada 5*

Hurgada
Poznat I popularan hotel, nekadašnji Continental Hurgada, nalazi se na peščanoj plaži, na početku Memše, pešačke zone novog turističkog dela Hurgade. Udaljen je od centra Sakale 4 km a od aerodroma 6 km. (više)
Elysees 3*

Hurgada
Ima lepo uređenu privatnu plažu od koje je odvojen ulicom. Od novog turističkog centra, Memše, udaljen je oko 1 km, od Sakale 3 km a od aerodroma 5 km. (više)
Grand Plaza 4*

Hurgada
Hotel je izgrađen 2000.god. i smešten je na samoj peščanoj plaži, na početku pešačke, turističke zone Memša. Udaljen je od centra Sakale 5 km, a od aerodroma 3 km. (više)
Grand Seas Hostmark 4*

Hurgada
Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, prirodnoj laguni, udaljen oko 12 km od centra Hurgade i 8 km od aerodroma. (više)
Hilton Hurghada Resort 5*

Hurgada
Jedan od najpopularnijih, porodičnih hotela, nalazi se u južnom delu Hurgade, na privatnoj peščanoj plaži, u neposrednoj blizini pešačke zone Memša. Udaljen je od centra Sakale 4 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Hilton Long Beach 4*


Hotel se nalazi na prostranoj peščanoj plaži, na putu ka Safagi. Od centra Hurgade je udaljen 22 km a od aerodroma 14 km. (više)
Jungle Aqua Park 4*

Hurgada
Jedan od najvećih porodičnih hotela u Hurgadi, u ponudi ima Aqua park sa 35 vodenih tobogana i slapova, nalazi se oko 700 m od plaže (gostima je na raspolaganju plaža hotela Dana Beach-do koje saobraća hotelski mini bus na pola sata). Udaljen je 20 km od centra Hurgade i 15 km od aerodroma. (više)
Le Pacha Resort 4*


Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u starom delu Hurgade, u Sakali. U neposrednoj blizini hotela je veliki broj prodavnica i restorana. Od aerodroma je udaljen 7 km. (više)
Marriott Beach Hurghada Resort 5*

Hurgada
Elegantan I luksuzan hotel, nalazi se na peščanoj plaži ispred koje je ostrvo do kojeg se stize mostićem. Udaljen je od centra Sakale 5 km, od početka turističke pešačke zone 1 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Mina Mark Resort & Spa 3*


Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na obali mora, udaljen 7 km od aerodroma. Hotel ima privatnu peščanu plažu sa pontonom, kupalište je delom sa koralnim grebenom a delom sa plitkom vodom. (više)
Mirage Bay Resort & Aqua Park ex Lilly Land 4*

Hurgada
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 600 m, udaljen 13 km od centra grada i 10 km od aerodroma. Renoviran je 2006.god. a sastoji se od kompleksa jednospratnih, dvospratnih zgrada i bungalova. (više)
Movenpick Soma Bay 5*

Hurgada
Novoizgrađen luksuzni, hotelski kompleks veličine 15 hektara, otvoren u aprilu 2013. godine, u zalivu Soma Bay, poznatom po prelepim peščanim plažama. Nalazi se na samoj peščanoj plaži, okružen bazenima. Udaljen je 45 km od aerodroma i 55 km od centra grada. (više)
Old Palace Resort 5*

Hurgada
Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh-u na peščanoj plaži dugoj 200 m, udaljen je 18 km od aerodroma i 25 km od Sakale, starog centra Hurgade. (više)
Premier Romance Boutique Spa 5*

Hurgada
Hotel je počeo sa radom 2010. godine. Udaljen je 22 km od aerodroma i 25 km od centra grada. (više)
Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park 4*

Hurgada
Kompletno renoviran 2013.god hotel nalazi se u centru Sakale, na peščanoj plaži, udaljen oko 7 km od aerodroma. (više)
Samra Bay Hotel 4*


(više)
Sea Garden 3*

Hurgada
Jedan od boljih hotela u svojoj kategoriji u Hurgadi i nalazi se u samom centru Sakale, preko puta novoizgrađene marine sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama, koja je postala jedno od najposećenijih mesta za večernje izlaske. Hotel je okružen lepo uređenom baštom a na 100 m se nalazi pečana plaža. Hotel je od aerodroma udaljen 7 km. (više)
Sea Star Beau Rivage 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj je izgrađen i pontonski most do koralnog grebena. Udaljen je 2 km od starog dela g Hurgade - El Dahar, 9 km od centra Sakale i 10 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Seagull Hurgada Beach Resort 4*

Hurgada
Hotel se nalazi u starom turističkom centru Sakala i prostire se na dve peščane plaže od kojih je jedna laguna. U blizini hotela je mnoštvo prodavnica, restorana, barova kao i novoizgrađena marina. Od najnovijeg centra Memša udaljen je oko 5 km a od aerodroma 10 km. (više)
Sensimar Premier Le Reve 5*

Hurgada
Premier Le Reve luksuzni hotel smešten u Sahl Hašiš zalivu, nalazi se na plaži, s pogledom na Crveno more. (više)
Sentido Palm Royale 5*

Hurgada
Hotel se prostire na površini od 70.000 m2 , okružen palmama, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 1,2 km u zalivu Soma Bay. Udaljen je 45 km od centra Hurgade i 40 km od aerodrome u Hurgadi. (više)
Sindbad Aqua Hotel & Spa 4*


Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade - Memši. Udaljen je 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort. (više)
Steigenberger Al Dau Beach 5*

Hurgada
Jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi, smešten je na samoj privatnoj peščanoj plaži dužine 400 m, u novom delu Memše, pešačke turističke zone. Od Sakale, centra Hurgade, udaljen je 4 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Steigenberger Aqua Magic 5*

Hurgada
Hotel je potpuno renoviran i otvoren 2014 god. nalazi se u Memši, pešačkoj turističkoj zoni, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach, na 400 m od privatne peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 5 km od starog centra Sakala, a od aerodroma 3 km. (više)
Sunny Days El Palacio 4*

Hurgada
Hotel je izgrađen u obliku slova “U”, na dve peščane plaže, i jedina je prirodna laguna koja zalazi unutar hotelskog kompleksa a druga se nalazi u blizini koralnog grebena i idealna je za ronjenje i snorkling. Udaljen je 3 km od Sakale i 10 km od aerodroma. (više)
Triton Empire Hotel 3*

Hurgada
Hotel se nalazi na 250 m od privatne šljunkovito-peščane plaže, u blizini centra starog dela  Hurgade – El Dahar, 4 km od Sakale, 7 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Tropitel Sahl Hasheesh 5*

Hurgada
Hotel Tropitel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, u Sahl Hasheesh-u, 14 km južno od centra Hurgade I 18 km od aerodroma. (više)

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira

Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem).

Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay.

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetki poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih u Luxor, na Rajsko ostrvo prednost su letovališta.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 121.7563 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel