Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

ŠARM EL ŠEIK  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotelski kompleks otvoren 2009. god. prostire se na površini od 196 300 m2, nalazi se u zalivu Nabq na peščanoj plaži dugoj 400 m koja gleda na koralne grebene. Ulazak u more je preko pontona dugačkog 350 m. Od centra Naama Bay udaljen je 15 km, od aerodroma 9 km, dok je ostrvo Tiran udaljeno 11 km, a Nacionalni park Ras Mohamed 25 km. (više)
Barcelo Tiran Sharm 5*


Savremen hotel smešten je u zalivu Nabq Bay, sa pogledom na ostrvo Tiran, na prostranoj uređenoj peščano-stenovitoj plaži sa koralnim grebenom. Udaljen je 12 km od aerodroma i 18 km od centra Naama Bay. (više)
Baron Palms Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel je uređen u andaluzijskom stilu, i smešten je na privatnoj peščanoj plaži. Udaljen je od centra Šarma 10 km i od aerodroma 15 km. (više)
Baron Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel okružen prelepom baštom, jedan je od luksuznijih hotela sinajskog poluostrva i zauzima površinu od 120.000 m2. Nalazi se na peščanoj plaži, udaljen je oko 15 km od centra Šarma i 7 km od aerodroma. (više)
Cleopatra Luxury Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Lepo dizajniran, moderan hotel okružen egzotičnom baštom nalazi se u zalivu Nabq Bay preko puta ostrva Tiran, udaljen 20 km od Namma Bay-a i 7km od aerodroma. Hotel ima privatnupeščanu plažu sa ulazom u more preko pontona. (više)
Continental Garden Reef 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Smešten na privatnoj plaži dugoj 350 m, u zalivu Garden Reff. Ispred hotela je peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu a u blizini su i koralni grebeni. Od centra Namma Bay-a je udaljen 7 km a od aerodroma oko 13 km. (više)
Continental Plaza Beach 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel je izgrađen 2007 godine, nalazi na kraju poznatog Garden Reef Bay-a, oko 5 km udaljen od Namma Bay-a i 10 km od aerodroma. Poznat je po peščanoj plaži sa postepinim ulaskom u vodu u čijoj su blizini i koralni grebeni. (više)
Coral Beach Montazah Rotana Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u oblasti Ras Nasrina, na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je od centra Namma Bay-a 15 km, a od aerodroma 5 km. (više)
Coral Beach Rotana Tiran 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Nalazi se u prelepom Sharks Bay-u, na privatnoj plaži. Udaljen je od aerodroma 8 km a od centra Namma Bay-a 7 km. (više)
Coral Hills Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel je na 4 km udaljenosti od svoje plaže do koje je organizovan prevoz hotelskim autobusom. Nalazi se na Om El Sid uzvišenju, 10 km od Nama Bay-a, u blizini starog centra Sharma i udaljen je 15 km od aerodroma. (više)
Dreams Beach Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi na Ras Um El Sid uzvišenju i spušta se na 400 m dugačku plažu. Ispred hotela, kristalno čista voda i bogat crvenomorski koralni greben raj je za ronioce. Od Naama Bay-a udaljen je 7 km, 23 km od aerodroma i 35 km od nacionalnog parka Ras Mohamed. (više)
Falcon Hills 3*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u delu Ras Umsid, 500 m od plaže Amfora ili Palm, do kojih besplatno vozi hotelski autobus, udaljen 5 km od Nama Bay-a i udaljen 17 km od aerodroma. (više)
Falcon Naama Star 3*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi na oko 200 m od plaže, 700 m od centra Naama Bay-a, u središtu svih zbivanja, noćnog života, klubova, kafea i diskoteka, i 7 km od Old marketa (starog centra Sharma). Od aerodroma hotel je udaljen 12 km. (više)
Four Seasons Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Smešten u prirodnoj lepoti Sinaja, Four seasons hotel je jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. Udaljen je 25 minuta vožnje od Namma Bay zaliva i 8 km od međunarodnog aerodroma. (više)
Grand Rotana Resort & Spa 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Luksuzan hotel smešten na peščanoj plaži dugoj 450 m u Shark Bay-u, udaljen 7 km od Namma Bay-a i 8 km od aerodroma. (više)
Hauza Beach Hotel & Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u zalivu Nabq Bay, sa pogledom na ostrvo Tiran. Udaljen od centra Namma Bay oko 18 km, a od aerodroma oko 7 km. (više)
Hilton Fayrouz 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hilton Fayrouz hotel smešten je na peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, u samom centru Naama Bay. Idealan za istraživanje crvenog mora, kako ronjenjem tako i sportovima na vodi. Od aerodroma je udaljen oko 12 km. (više)
Hilton Sharm Dreams 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u samom centru Namma Bay. Gostima je na raspolaganju peščana plaža hotela Hilton Fayouz do koje se prelazi ulica ,a udaljena je oko 300m. Na raspolaganju je i organizovan prevoz do plaže. Od aerodroma je udaljen oko 12 km. (više)
Hilton Sharm Waterfalls Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Smešten je na peščano-koralnoj plaži do koje se kaskadno silazi, a sobe su povezane sa plažom i recepcijom atraktivnom panoramskom uspinjačom. Hotel se nalazi u Hadabi, u neposrednoj blizini atraktivnog turističkog centra Mercato, od centra Naama Bay je udaljen 6 km a od aerodroma 22 km. (više)
Hyatt Regency 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Ekskluzivan hotel na privatnoj peščanoj plaži, smešten na litici „Aqua Oasa“, nalazi se u Gardens Bay-u i zauzima površinu od 35 ha. Od centra Naama Bay udaljen je oko 5 km, a od aerodroma 10 km. (više)
Island Garden Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel je smešten u Sharks Bay-u, na koralnoj plaži, na kojoj se nalazi ponton za ulazak u vodu. Udaljen je 15 km od centra Namma bay-a i 5 km od aerodroma. (više)
Island View Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u prekrasnom Sharks Bay-u. Smešten je na samom grebenu sa predivnim panoramskim pogledom na Crveno more. Udaljen je 15 km od Naama bay-a i 3 km od aerodroma. (više)
Jaz Belvedere 5*

Šarm el Šeik
Hotel građen u arapsko-marokanskom stilu, nalazi se na obali mora, 20 km udaljen od mesta Naama Bay i 10 km od aerodroma. Hotel je dobar izbor za porodični odmor. Hotelska plaža koja je manjim delom sa postepenim peščanim ulaskom u vodu a ljubiteljima snorklinga na raspolaganju je i obližnji koralni greben do koga se dolazi preko pontona. (više)
Luna Sharm 3*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u okrugu Hadaba, na uzvišenju Ras Um El Seid, oko 14km od Naama Bay-a i 27 km od aerodroma. Udaljenost od peščane plaže je oko 2 km do koje goste prevozi šatl bus 4 puta dnevno. (više)
Melia Sharm 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel Melia Sharm se nalazi na obali Crvenog mora u zalivu Montazah Ras Nasrany, na 7 km od međunarodnog aerodroma i 7 km od popularnog Naama Bay-a. Melia Sharm nudi bogatu prvoklasnu uslugu i sadržaj, fascinantni pogled na Tiransko ostrvo ali i privatnu plažu na kojoj se nalazi. (više)
MonteCarlo ex Ritz Carlton 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Izuzetno luksuzan hotel nalazi se na privatnoj plaži, udaljen 15 km od centra Namma Bay, u blizini Hadabe, a od aerodroma 17 km. (više)
Noria Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Smešten u centru zaliva Namma Bay, poznat po odličnim rekreativnim sadržajima i usluzi. Od aerodroma je udaljen 14 km. Hotel ima privatnu plažu na svega 400 m od hotela do koje gosti imaju obezbeđen besplatan šatl bus. Priobalje je pokriveno koralima, pa je ulazak u vodu moguć preko pontona. (više)
Novotel Beach 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel Novotel Beach se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa postepenim peščanim ulaskom u vodu, u centralnom delu zaliva Naama Bay, na oko 12 km udaljenosti od aerodroma. (više)
Novotel Palm 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Savremeno opremljen hotel je oko 250 m udaljen od plaže od koje je odvojen ulicom. Nalazi se u centru Šarma, Naama Bay, oko 12 km udaljen od aerodroma. (više)
Park Inn 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra u Nabq Bay-u. Hotelska plaža je preko puta glavne zgrade hotela do koje goste vozi besplatan mini bus. Naama Bay je od hotela udaljen 20 km, od aerodroma je udaljen 7 km. (više)
Radison Blue Resort Sharm 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u zalivu Nabq Bay, na sopstvenoj plaži, na kojoj se nalazi ponton. Proteže se na 30 ha uređenih cvetnih vrtova, sa 129 retkih tropskih biljnih vrsta, vodopada i rekom preko koje je ručno izrađeno i postavljeno 20 mostova. Udaljen je 20 km od centra Naama bay-a i 10 km od aerodroma. (više)
Reef Oasis Blue Bay Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel je smešten na peščanoj plaži sa pontonskim mostom koji olakšava ulazak u more. Prostire se na površini 21 ha. Od centra Naama Bay-a udaljen je 8 km a od aerodroma 11 km. (više)
Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotelski komleks zauzima površinu od 167.000 km2 i nalazi se u zalivu Nabq Bay, u novoizdrađenoj turističkoj zoni, udaljen 13 km od aerodroma i 25 km od centra Namma Bay. Nalazi se na peščanoj plaži, čije je priobalje pokriveno koralima i u vodu se ulazi preko pontona. (više)
Rixos Sharm El Sheikh 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Nov hotel, otvoren u novembru 2012. godine, nalazi se u hotelskoj zoni zaliva Nabq Bay sa pogledom na ostrvo Tiran. Udaljen je od zaliva Namma Bay 22 km, od aerodroma 8 km. Plaža je peščana, ali je priobalje pokriveno koralima, pa je ulazak u vodu moguć preko pontona. (više)
Royal Grand Sharm 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Royal Grand smešten je na peščanoj plaži na kojoj je ulaz u vodu preko pontona, na malom uzvišenju Rus Umm Sid, jednom od najlepših koralnih grebena južnog Sinaja. Od centra Namma Bay-a udaljen je 5 km, a od aerodroma 18 km. (više)
Savoy 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Smešten u mirnom delu Sharma, na plaži, predstavlja spoj luksuza i tradicije. Od centra Naama Bay udaljen je 15 km a od aerodroma 8 km. (više)
Sharm Grand Plaza 5*

Šarm el Šeik
Hotelski kompleks je otvoren 2006. godine. Od Nama Beja je udaljen 25 km, dok je od aerodroma u Šarm el Šeiku udaljen 8 km. Nalazi se na dugačkoj sopstvenoj peščanoj plaži sa koralnim grebenima, a ulazak u vodu je predviđen preko pontona. Iz hotela se pruža pogled na ostrvo Tiran. (više)
Sheraton Sharm Hotel 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Sheraton Sharm je raj mira i relaksacije, nalazi se na Al-Pasha obali, smešten na jednom od najlepših svetskih koralnih grebena, i dobro poznat ljubiteljima ronjenja. Nalazi se na samo 4 km od centra Namma Bay i na 7 km od aerodroma. (više)
Sol Cyrene 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Nalazi se u zalivu Sharks Bay, na uzvišenju, sa pogledom na ostrvo Tiran, udaljen 7 km od aerodroma i 18 km od centra Naama Bay. Hotel je slične arhitekture i standarda kao hotel Sol Cyrene sa kojim čini jedan kompleks povezan istom peščanom plažom od koje ga deli neprometna ulica. Gostima je na raspolaganju shutlle bus do plaže udaljene 400 m. Priobalje je pokriveno koralima, u more se ulazi preko pontona dužine 50 m. (više)
Sol Sharm 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Nalazi se u zalivu Sharks Bay, na uzvišenju, sa pogledom na ostrvo Tiran, udaljen 7 km od aerodroma i 18 km od centra Naama Bay. Peščana hotelska plaža, od koje ga deli neprometna ulica, udaljena je 400 m. Gostima je na raspolaganju shutlle bus do plaže. Priobalje je pokriveno koralima, u more se ulazi preko pontona dužine 50 m. (više)
Stella di Mare Beach & Spa 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Ovaj veoma luksuzan hotel, smešten je na privatmoj plaži sa koralnim grebenom, pruža odmor i zabavu za celu porodicu. Udaljen je 3 km od starog centra Šarma i 17 km od aerodroma. (više)
Sultan Gardens 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u zalivu Sharks Bay sa jedinstvenim pogledom na ostrvo Tiran, na peščanoj plaži sa koralnim grebenom zbog čega se u more ulazi preko pontona. Udaljen je 6 km od aerodroma i 7 km od zaliva Naama Bay. Hotelski kompleks je izuzetno prostran ali na svakih 15 minuta kroz ceo resort saobraća otvoreni mini bus. (više)
Sun Set 3*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel, okružen vrtovima, se nalazi na visoravni Ras Um El Seid sa pogledom na planine Sinaj, udaljen oko 2 km od Old Marketa, 6 km od centra Naama Bay-a i 14 km od aerodroma. Do plaže, udaljene 2 km od hotela, gosti stižu veoma brzo hotelskim šatl busom. (više)
Sunrise Grand Select Arabian Beach 5*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotelski kompleks u Sharks Bay-u sa pogledom na ostvro Tiran, od peščane plaže odvojen promenadom na svega 5 minuta hoda, 3km od aerodroma i 2km od novog tržnog centra i zabavnog parka Soho sa mnoštvom restorana, barova i prodavnica. (više)
Verginia Sharm Resort 4*

Šarm el Šeik (Sajnaj)
Hotel se nalazi u Hadabi, na uzvišenju Ras Om El Sid. Od plaže je udaljen oko 350 m do koje je organizovan prevoz hotelskim autobusom, kao i do centra Nama Bay-a od kojeg je udaljen 7 km. Verginia hotel je u blizini trgovačko-zabavnog centra Mercato, a 18 km je udaljen od aerodroma. (više)

Omiljeno mondensko letovalište egipatskog i evropskog jet set-a, Sharm el Sheikh, se nalazi na samom jugu Sinajskog poluostrva, udaljen 480 km od Kaira

Obalu dugu 40 km okružena beduinskim naseljima, planinama i pustinjom, čine tri koralna zaliva: Nama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay.

Obilje koralnih grebena na obali su stanište brojnih tropskih riba. Pilaz vodi je preko pontona u većini hotela sa izuzetkom peščanih plaža u Nama Bay-u.

Centar Sharma je zaliv Naama Bay u kojem se duž šetališta dugog 3 km nalazi veliki broj hotela, kafića, restorana i prodavnica. Pored sportova na vodi, ronjenja, vožnje džipovima i jahanja kamila kroz pustinju, gostima se nudi mogućnost fakultativne posete pravoslavnom manastiru Sveta Katarina i Mojsijevoj Gori, ili odlazak u Izrael - u Sveti grad Jerusalim, u Jordan - u antički grad Petra i u obližnji Nacionalni park Ras Mohamed ili na ostrvo Tiran.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel