Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

ALEKSANDROPOLIS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alexander Beach Hotel 4*

Aleksandropolis
Hotel se nalazi na 1.5 km od centra grada. Od hotelske plaže Red Rocks deli ga neprometna ulica, a od velike peščane gradske plaže, koja se prostire sve do ulaza u uži centar grada, udaljen je 300 m. (više)
Grecotel Astir 5*

Aleksandropolis (Evia)
Hotelski kompleks koji se sastoji od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4* smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u Alexandroupolis. (više)
Grecotel Egnatia 4*

Aleksandropolis (Evia)
Hotelski kompleks koji se sastoji od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4* smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u Alexandroupolis. (više)
Thraki Palace 5*

Aleksandropolis
Hotel se nalazi na morskoj obali, udaljen samo 4 km od centra grada Aleksandropolis. Poseduje privatnu peščanu plažu, čija širina zavisi od prirodnih pomeranja mora i različitih morskih struja tokom godine. U slučaju da je plaža uža hotel je obezbedio izdignute peščane platforme za sunčanje, sa kojih se prilagođenim stepeništem spušta direktno u plitku vodu. Idealno je pozicioniran za sve goste koji žele da koriste prednosti boravka na moru, a da im istovremeno budu dostupni svi gradski sadržaji. (više)

Posetioci Aleksandropolisa uživaju u savremenim objektima koji pružaju udobnost, modernim hotelima i dobrim restoranima

Aleksandropolis se nalazi na severo-istočnom delu Grčke, a udaljen je samo 40 km od granice sa Turskom i 314 km od Soluna.

Nekadašnje vojno uporište, manji trgovački i pomorski centar puno je stradao u nizu lokalnih ratova, tek se nakon Drugog svetskog rata izdiže iz prošlosti i obnavlja pa je tako jedan od novijih gradova Grčke.

Posetioci Aleksandropolisa uživaju u savremenim objektima koji pružaju udobnost, modernim hotelima i dobrim restoranima.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel