Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

ALEKSANDROPOLIS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alexander Beach Hotel 4*

Aleksandropolis
Hotel se nalazi na 1.5 km od centra grada. Od hotelske plaže Red Rocks deli ga neprometna ulica, a od velike peščane gradske plaže, koja se prostire sve do ulaza u uži centar grada, udaljen je 300 m. (više)
Grecotel Astir 5*

Aleksandropolis
(više)
Grecotel Egnatia 4*

Aleksandropolis
(više)
Thraki Palace 5*

Aleksandropolis
Hotel se nalazi na morskoj obali, udaljen samo 4 km od centra grada Aleksandropolis. Poseduje privatnu peščanu plažu, čija širina zavisi od prirodnih pomeranja mora i različitih morskih struja tokom godine. U slučaju da je plaža uža hotel je obezbedio izdignute peščane platforme za sunčanje, sa kojih se prilagođenim stepeništem spušta direktno u plitku vodu. Idealno je pozicioniran za sve goste koji žele da koriste prednosti boravka na moru, a da im istovremeno budu dostupni svi gradski sadržaji. (više)

Aleksandropolis se nalazi na samom severoistočnom delu grčke kopnene teritorije, na svega 40 km od granice sa Turskom

Nekadašnje vojno uporište, manji trgovački i pomorski centar, železnički čvor, Aleksandropolis stradao je puno u nizu lokalnih ratova, ali uspeo je da se posle Drugog svetskog rata izdigne iz prošlosti I postane mirna luka u kojoj uživaju turisti iz celog sveta. Danas je idealna destinacija za porodično letovanje.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel