Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

JONSKA OBALA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Adam's House 4*

Parga (Jonska obala)
Hotel je smešten na ulasku u grad, oko 1km od centra Parge i najbliže plaže. (više)
Albatros Sivota 3*

Sivota
Hotel se nalazi 400 m od manje plaže – Zavia i oko 1 km od plaže Mega Ammos. Od centra Sivote udaljen je 800 m. (više)
Dimitra Hotel 3*

Ligia
Hotel se nalazi na samoj plaži u mestu Ligia, na 100 m od magistralnog puta. Od grada Preveze udaljen je 20 km. (više)
Domotel Agios Nikolaos 4*

Sivota (Jonska obala)
Hotel ski kompleks se nalazi na padini iznad plaže,okružen zelenilom. Od Sivote je udaljen oko 1km. (više)
Kanali Beach 3*

Kanali
Hotel se nalazi na 300 m od jedne od najčistijih plaža Evrope u mirnom mestu Kanali, iznad magistrale. Od centra grada Preveze udaljen je 8 km. (više)
Myrto 2*

Vrahos Beach
Hotel se nalazi na prelepoj 4 km dugoj peščanoj plaži. Od grada Preveze udaljen je 35 km. (više)
Parga Beach 4*

Parga
Hotel se nalazi na samoj plaži, a od centra Prge je udaljen 300 m. (više)
Preveza City 2*

Preveza
Hotel se nalazi u samom centru Preveze, a od plaže je udaljen 800 m. Gradska luka je na oko 200 m od hotela. (više)
Regina Mare Perdika 4*

Perdika (Jonska obala)
Hotel Regina Mare se nalazi u mestu Perdika na pola puta između Parge i Sivote. Smešten je na uzvišenju koji nudi panoramski pogled na more i šume. (više)
Sivota Diamond 5*

Sivota (Jonska obala)
Ovaj luksuzan hotel se nalazi na uzvišenju 300m od plaže Bella Vrakos. Od luke u Sivoti je udaljen oko 800m. (više)
White Sands 2*

Vrachos (Jonska obala)
Hotel se nalazi na plaži Vrahos, na pola puta između Parge i Preveze. (više)

Šarmantna turistička mesta raspoređena su duž obale od Igmenice do Lefkade

Epir, što na grčkom jeziku znači kontinent je prekrasna planinska oblast na severo-zapadu Grčke. Glavni grad regije je Ioannina. Jonska obala je sa istočne strane zaštićena gorostasnim planinskim vencem Pindosa u čijem se podnožju nalaze bezbrojne plantaže pomorandži i limuna.

Šarmantna turistička mesta raspoređena su duž obale od Igmenice do Lefkade. Najpoznatija mesta za letovanje su: Parga, Sivota i Preveza.

Sivota - je malo mesto smešteno na obali Jonskog mora, a okružuje ga prelep arhipelag malih ostrva ispunjenih bujnom vegetacijom sa peščanim plažama. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni i barova. Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Mesto je amfiteatralno raspoređeno na okolne brežuljke i spušta se ka centralnoj promenadi i moru. Iako mirno mesto svojim karakterističnim šarmom u večernjim satima pruža mogućnost dobrog provoda uz odličnu gastronomsku ponudu.

Lefkada je ostrvo u jonskom moru, južno od Krfa i severno od Kefalonije. Nalazi se veoma blizu kontinentalnog dela i od kopna ga odvaja uzani moreuz širok 2 km, koji je premošćen mostom na baržama. Ima ukupnu površinu od 300 km2, teren je pretežno brdovit i krševit. Putevi na ostrvu su dobri, pa tako posetioci mogu lako istražiti skrivene atraktivne plaže sa izrazito tirkiznom bojom mora. Glavni grad je istoimena Lefkada u koji se prvo nailazi prilikom ulaska na ostrvo. Najpoznatije plaže na ostrvu Lefkada su Porto Katsiki i Egremni.

Nidri - je mesto skoncentrisano duž glavne ulice sa bezbroj prodavnica i suvenirnica, a paralelno sa ovom ulicom je šetalište uz more duž kojeg su raspoređene taverne i barovi. Nidri je omiljeno stecište ljibitelja jedrenja, pa je tako panorama mora sa obale Nidrija prepuna belih jedrilica. Iz Nidrija polaze trajekti za Fiskardo na Kefaloniji i izletničke ture ka ostrvu Itaka.

Preveza - je veliki razvijeni grad i lučki centar u zalivu Amvrakikos. Lep i miroljubiv grad koji je sa jedne strane okružen plantažama maslina, dok se preko puta njega nalazi ostrvo Lefkada.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel