Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KAVALA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Airotel Galaxy 4*

Kavala
Ovaj moderan, kompletno renoviran hotel se nalazi u centru Kavale. Hotel je smešten na obali u blizini luke a od najbliže gradske plaže, Rapsani, je udaljen oko 1,5 km. (više)
Egnatia City 4*

Kavala
Ovaj hotel se nalazi na uzvišenju sa kog se pruža prelep pogled na grad Kavalu. Od plaže je udaljen 300 m, a od centra mesta 5 km. (više)
Esperia Kavala 3*

Kavala
Hotel Esperia se nalazi u centru Kavale. Smešten je u blizini mora a od najbliže gradske plaže je udaljen oko 350m. (više)
Imaret 5*

Kavala
Ovaj luksuzan hotel smešten je u okviru kuće, istorijskog spomenika, i odličan je primer kombinacije otomanske i moderne arhitekture. Nalazi se nasuprot Arheološkog muzeja, oko 400 m od luke. (više)
Lucy 5*

Kavala
Ovaj moderan, potpuno renoviran hotel nalazi se na samoj plaži i na oko 2 km od luke i centra Kavale. (više)
Tosca Beach 4*

Kavala
Hotel se nalazi na samoj plaži i 6 km od centra Kavale. (više)

Kavala je jedan od najlepših gradova Grčke, bogat sa velikom lukom i moderno izgrađen

Mesta za obilazak koja su neizostavna su: kuća Mohameda Alija - osnivača egipatske dinastije, zidine zamka, čuveni Imaret, crkva presvete Bogorodice i crkva Sv. Silasa. Tu je još i muzej u kome se čuvaju značajna arheološka otkrića iz istočne Makedonije i Trakije.

Kavala takođe ima divne plaže, kod Nea Heraklici, Nea Peramosu, Aspri Amosu i Keramontiju. Danas u Kavali turisti uživaju u šopingu, brojnim barovima i restoranima sa ponudom sveže ribe, noćnom životu i šetnji po straom delu grada uskim ulicama prepunim zanatskih radnji.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel