Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Achilleas Eurovillage 4*

Mastichari
Nalazi se u mirnom delu mesta Mastichari, na severozapadu ostrva. Smešten je na plaži, okružen prelepom baštom. Od grada Kosa je udaljen 22 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Asteras Resort ex Karda Garden Village 4*

Kardamena
Hotelski kompleks sastoji se iz 9 zgrada i udaljen je od plaže oko 650 m. Od centra letovališta Kardamena udaljen je svega 2 km, dok je od aerodroma udaljen 7 km. (više)
Astron Hotel Kos 3*

Grad Kos
Hotel se nalazi u samom srcu grada, direktno u luci, samo par koraka od starog gradskog utvrđenja. Od plaže je udaljen 300 m, a od aerodroma 25 km. (više)
Atlantis 4*

Lambi
Ovaj moderan hotel nalazi se na idealnoj lokaciji u mestu Lambi, odakle se pruža jedinstven pogled na obalu Turske sa jedne i ostrvo Pserimos sa druge strane. Smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži. Sa centrom grada Kosa, od koga je udaljen 2 km, povezan je šetalištem i gradskim prevozom. Od aerodroma je udaljen 26 km. (više)
Caravia Beach 4*

Marmari
Smešten na samoj plaži, okružen zelenilom, ovaj hotel predstavlja idealno mesto za miran porodični odmor. Udaljen je 13 km od grada Kosa i 12 km od aerodroma. (više)
Grecotel Royal Park 4*

Marmari Village
Pomalo izolovan hotelski kompleks porodičnog tipa, nalazi se na 2 km od mesta Marmari, na severnoj strani ostrva Kos. U lepom zelenilu nalaze se zgrade bungalova koje se prostiru sve do lepe peščane plaže. Kompleks je od glavog grada na ostrvu udaljen 11 km, a od aerodroma 15 km. (više)
Helona Resort ex Doubletree by Hilton 5*

Kardamena
Ovaj izuzetno luksuzan i moderan hotel, idealan je za odmor i uživanje. Nalazi se na peščanoj plaži. Od centra Kardamene je udaljen 4 km, a od aerodoroma 11 km. (više)
International Kos 2*

Grad Kos
Ovaj izuzetno prijatan gradski hotel nalazi se prekoputa marine u gradu Kosu. Od male gradske plaže je udaljen svega 150 m. Od luke i starog gradskog jezgra je udaljen 1 km, a od aerdroma 27 km. (više)
Kipriotis Hippocrates 4*

Psalidi
Hotel se nalazi u mestu Psalidi okružen zelenilom. Udaljen je 250 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Kosa je udaljen 3 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Kipriotis Panorama Hotel & Suites 5*

Psalidi
Ovaj luksuzni hotel se nalazi u oblasti Psalidi, na istočnoj strani ostrva. Smešten je 200 m od plaže, na uzvišenju sa kojeg se pruža izvanredan pogled na obalu Turske. Od grada Kosa je udaljen 3 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Kipriotis Village Kos 4*

Psalidi
Ovaj hotelski kompleks porodičnog tipa nalazi se u mestu Psalidi, na istočnoj strani ostrva. Prostire se na površini od 135 000m2. Smešten je na samo 100 m od peščano-šljunkovite plaže, dok je od grada Kosa udaljen 3 km, a od aerodroma 25 km. Zbog svojih sadržaja toplo ga preporučujemo porodicama sa decom. (više)
Koala 2*

Grad Kos
Ovaj prijatni i porodično vođeni gradski hotel nalazi se u mirnoj ulici, nedaleko od marine grada Kosa. Od najbliže plaže, do koje se prelazi ulica, udaljen je svega 250 m. Od velike gradske luke udaljen je 1 km, a od aerodroma 27 km. (više)
Kosta Palace 4*

Grad Kos
Nalazi se u samom centru grada Kosa, u neposrednoj blizini luke i starog gradskog utvrđenja. Od plaže je udaljen svega 150 m, a od aerodroma 27 km. Na pešačkoj distanci nalaze se brojni restorani, kafići, taverne i prodavnice. (više)
Lakitira Resort & Village 4*

Kardamena
Proglašen za najbolji „evropski teniski rezort“, hotel Lakitira je podjednako namenjen aktivnom, kao i mirnom porodičnom odmoru. Prostire se uz dugu peščanu plažu, na površini od 50.000 kvadratnih metara. Udaljen je 4 km od Kardamene i 11 km od aerodroma. (više)
Maritina 3*

Grad Kos
Ovaj izuzetno prijatan hotel je smešten u centru grada Kosa. Od plaže je udaljen 400 m, a od aerdroma 25 km. (više)
Mitsis Blue Domes 5*

Kardamena
Ovaj izuzetno luksuzan i moderan rizort, idealan je za odmor i uživanje. Sastoji se iz niskih zgrada (bungalova), koje su povezani bazenima. Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Od centra Kardamene udaljen je 7 km, a od arodroma 15 km. (više)
Mitsis Family Village 4*

Kardamena
Smešten je u oblasti Kardamene, na blagom uzvišenju iznad plaže, od koje je udaljen 200 m. Od centra živopisnog sela Kardamena udaljen je 7 km, a od aerodroma 15 km. Toplo ga preporučujemo porodicama sa decom. (više)
Mitsis Norida Beach 4*

Kardamena
Ovaj hotelski kompleks iz lanca Mitsis, nalazi se na južnoj strani ostrva Kos, na 7 km udaljenosti od mesta Kardamena, neposredno uz peščano-šljunkovitu plažu. Sam kompleks se sastoji iz ukupno 25 zgrada, bungalova, i kompletno je renoviran 2012. godine. Od aerodroma je udaljen 15 km. (više)
Mitsis Ramira Beach 4*

Psalidi
Nalazi se na 26 km od aerodroma, 6 km od grada Kosa i 30 m od plaže Psalidi. Sa gradom je povezan autobuskom linijom čija se stanica nalazi ispred samog hotela. (više)
Mitsis Summer Palace 5*

Kardamena
Kompleks je smešten na blagom uzvišenju iznad peščano-šljunkovite plaže, do koje se spušta stepenicama 300 m ili liftom. Deo je još većeg kompleksa u kome se nalaze još 3 hotela iz lanca Mitsis. Od mesta Kardamena udaljen je 7 km, a od aerodroma 15 km. (više)
Nefeli 4*

Lambi
Hotel se nalazi u oblasti Lambi. Udaljen je od plaže 300 m, od grada Kosa 2 km, a od aerodroma 25 km. Dobro je povezan sa gradom lokalnim autobusom. (više)
Neptune Hotel Resort & Spa 5*

Mastichari
Ovaj izuzetno luksuzan i moderan kompleks smešten je na privatnoj peščanoj plaži nedaleko od Mastichari plaže, u idiličnom okruženju, pruža sve uslove za odmor i uživanje. Od centra mesta Mastichari udaljen je 5 km, grada Kosa 18 km, a od aerodroma 8 km. (više)
Oscar 3*

Grad Kos
Smešten u mirnom delu centra grada Kos, udaljen od peščane plaže 500 m, od aerodroma 25 km. (više)
Princess of Kos 4*

Mastichari
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 1 km od centra mesta Mastichari. Okružen je prelepom baštom. Od grada Kosa je udaljen 18 km, a od aerodroma 8 km. (više)
Theonia 2*

Grad Kos
Mali hotel, smešten u mirnom delu grada. Od gradske šljunkovite plaže je udaljen 300 m. Marina i centar grada su udaljeni 500 m, a aerodrom 25 km. (više)
Tropical Sol 3*

Tigaki
Hotel se nalazi u mestu Tigaki, na udaljenosti od 300 m od plaže i 11 km od glavnog grada na ostrvu, Kosa, do koga saobraća lokalni autobus. U okolini hotela se nalaze brojne radnje, restorani, prodavnice i kafići. Od aerodroma hotel je udaljen 16 km. (više)
Zephyros Hotel 2*

Grad Kos
Odlično lociran hotel na početku gradske plaže, od koje ga deli samo ulica. Od centra Kosa i luke udaljen je 1 km, a od aerodroma 27 km. (više)

Kos je postalo jedno od najlepših i najzanimljivijih turističkih centara u Grčkoj

Kos pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze, zahvata površinu od 290 kvadratnih kilometara.

Udaljen je 7 km od Turske obale tačno preko puta Bodruma. Ostrvo ima ukupno oko 17.000 stanovnika, dugačko je 45 km, široko u razmacima od 2-11 km, a dužina obale je 112 km. Poznato je po uzgajanju grožđa, badema, smokvi, maslina, paradajza, žita i kukuruza.

Mnogobrojni osvajači prošli su ovim ostrvom: Persijanci, Vizantijci, Saraceni, Turci, Italijani. Tek 1948. godine Kos je pripao Grčkoj.

Širom sveta poznati antički lekar Hipokrat - otac medicine - rođen je na ovom ostrvu, gde je osnovao i prvu školu medicine.

Najveći grad i luka na ostrvu je Kos. Nedaleko od grada Kosa nalaze se arheološki ostaci prve bolnice i škole medicine.

Ostrvo je svojom blagom klimom tokom cele godine, velikim brojem sunčanih dana, prostranim plažama i mnogobrojnim istorijskim znamenitostima kao i bogatim noćnim životom, postalo jedno od najlepših i najzanimljivijih turističkih centara u Grčkoj.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel