Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KRF  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolos Beach & Resort 4*
sopstvenim prevozom od 38€
Perama
Hotelski kompleks je smešten na uzvišenju okružen zelenilom. Nalazi se u malom mestu Perama, udaljen 10 km od grada Krfa i 8 km od aerodroma. Od plaže je udaljen 100 m od koje ga deli ulica. (više)
Albatros Krf 3*
sopstvenim prevozom od 28€
Moraitika
Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Alexandros 4*
sopstvenim prevozom od 29€
Perama
Hotel Alexandros je skromniji za svoju kategorijiu i nalazi se u mestu Perama, na uzvišenju, udaljen oko 400 m od plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Alkionis 3*
sopstvenim prevozom od 22€
Moraitika
Nalazi se u mestu Moraitika, udaljen oko 300 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Annaliza Aparthotel 3*
sopstvenim prevozom od 15€
Ipsos
Aparthotel nalazi se između mesta Ipsos i Pirgi na oko 150m od plaže poznatog letovališta Ipsos. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 16 km. (više)
Arcadion 3*
sopstvenim prevozom od 44€

Mali gradski hotel smešten u samom centru grada Krfa, kod Trga Spijanada i Listona. (više)
Ariti Grand 4*
sopstvenim prevozom od 25€
Kanoni
Smešten u mirnom delu mesta Kanoni, udaljen od šljunkovite plaže 400 m. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 2 km. (više)
Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5*

Ermones
Ovaj moderan hotel, nalazi se u blizini mesta Ermones, izgrađen je kaskadno na brdu iznad plaže. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 17 km. Hotel ne prima decu mlađu od 17 god. (više)
Atlantica Nissaki Beach 4*
sopstvenim prevozom od 54€
Nissaki
Ovaj moderan i elegantan hotel je smešten na uzvišenju iznad plaže 3km od mesta Nissaki. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 23 km. Hotel ne prima decu mlađu od 16 god. (više)
Aurora Beach 2*
sopstvenim prevozom od 17€
Ag. Ioannis Peristeron
Nalazi se u oblasti Agios Joanis Peristeron, udaljen od šljunkovite plaže 100 m od koje ga deli ulica (silazi se stepenicama). Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 15 km. (više)
Bella Vista Krf 2*
sopstvenim prevozom od 22€
Benitses
Nalazi se u mestu Benitses, udaljen oko 100 m od plaže do koje ga deli ulica. Od grada Krfa udaljen je 12 km i aerodroma 11 km. (više)
Belvedere Krf 3*

Ag. Ioannis Peristeron
Hotel Belvedere se nalazi u oblasti Agios Joanis Pristeron 3 km južno od mesta Benitses. Smešten je na uzvišenju preko puta šljunkovite plaže od koje ga deli ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 16 km. (više)
Blue Princess Beach Resort 4*
sopstvenim prevozom od 37€
Lipades
Hotelski kompleks okružen zelenilom sastoji se iz 3 zgrade i bungalova. Smešten je na padini iznad lepo uređene peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 19 km. (više)
City Marina 3*
sopstvenim prevozom od 43€
grad Krf
Gradski elegantan hotel, udaljen od trga Spianada 100 m u starom delu grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 3 km. (više)
Corfu Holiday Palace 5*

Kanoni
Hotel je smešten u mirnom delu mesta Kanoni, okružen mediteranskim zelenilom, udaljen 150 m od šljunkovito-peščane plaže sa kojom je povezan stepeništem i liftom. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 1 km. (više)
Corfu Palace 5*
sopstvenim prevozom od 80€
grad Krf
Luksuzan i elegantan hotel, smešten u gradu Krfu. Hotel se nalazi na obali ali nema uređenu plažu. Od centra grada udaljen 600 m, a aerodroma 1,5 km. (više)
Corfu Palma Boutique 4*
sopstvenim prevozom od 48€
Dassia
Hotel se nalazi u glavnoj ulici letovališta Dasija oko 150m od plaže i 12km od glavnog grada Krfa. (više)
Delfinia 4*
sopstvenim prevozom od 37€
Moraitika
Ovaj hotelski kompleks čine 3 zgrade okružene negovanim zelenilom, maslinama i palmama. Nalazi se na plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Elea Beach 4*
sopstvenim prevozom od 39€
Dassia
Nalazi se na plaži u mestu Dasija, okružen maslinjakom i prelepim zelenilom, udaljen od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Gouvia 3*
sopstvenim prevozom od 19€
Guvia
Nalazi se u mestu Guvija na oko 150 m od šljunkovite plaže, 7 km udaljen od grada Krfa i aerodroma. (više)
Govino Bay 4*
sopstvenim prevozom od 19€
Gouvia
Ovaj kompleks se prostire na 40.000 m2 koji se sastoji od više apartmanskih kuća koje su okružene zelenilom, stablima palmi i maslina. Nalazi se desetak minuta hoda od centra Guvije, a od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Grecotel Corfu Imperial 5*
sopstvenim prevozom od 90€
Kommeno
Ovaj luksuzan hotel je smešten na poluostrvu Kommeno i izlazi na tri plaže. Od grada Krfa je udaljen 12km. (više)
Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*
sopstvenim prevozom od 67€
Dassia
Hotelski kompleks smešten u okruženju borove šume i maslina na blagoj padini , sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Nalazi se u letovalištu Dasija oko 3km od centra mesta. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km. (više)
Grecotel Eva Palace 5*
sopstvenim prevozom od 73€
Kommeno
Hotel se nalazi na poluostrvu Kommeno na padini iznad plaže. Od grada Krfa je udaljen 12km. (više)
Jason 2*

Ipsos
Hotel se nalazi na uzvišenju, udaljen od plaže 500 m u mestu Ipsos. Od grada Krfa udaljen je 15 km i aerodroma 16 km. (više)
Kontokali Bay Resort & Spa 5*
sopstvenim prevozom od 47€
Kontokali
Nalazi se na plaži u mestu Kontokali, udaljenom 6 km od glavnog grada Krfa i 9km aerodroma. Hotel je okružen zelenim brdima sa jedne i peščanim plažama sa druge strane a u neposrednoj blizini su i mnogobrojni istorijski spomenici. (više)
La Calma 2*
sopstvenim prevozom od 16€
Dassia
Mali porodičan hotel, nalazi se na uzvišenju oko 500 m od plaže u mestu Dasija. Od grada Krfa udaljen je 11 km i aerodroma 12 km. (više)
La Riviera Barbati 4*
sopstvenim prevozom od 40€
Barbati
Apartmanski kompleks je smešten na jednoj od najlepših šljunkovitih plaža na ostrvu Krfu. Udaljenost od glavnog grada je 19 km. (više)
Livadi Nafsika 3*
sopstvenim prevozom od 31€
Dassia
Nalazi se u mestu Dasija, udaljen je od plaže 300 m, od grada Krfa i aerodroma 12 km. (više)
Louis Corcyra Beach 4*
sopstvenim prevozom od 58€
Guvia
Ovaj hotel koji pripada Louis lancu hotela, sa renoviranim sobama i restoranom 2011 god., nalazi se na peščano šljunkovitoj plaži, okružen zelenilom u zalivu Guvija. Od centra mesta udaljen je 300 m, od grada Krfa i aerodroma 8 km. (više)
Magna Graecia 4*
sopstvenim prevozom od 38€
Dassia
Okružen zelenilom, nalazi se u mestu Dasija, udaljen 400 m od peščano šljunkovite plaže, 13 km od grada Krfa i aerodroma. (više)