Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Achilion Palace 4*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u centru Retimna, u blizini starog centra grada, oko 150m od peščane plaže. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 80 km, a aerodroma u Hanji 70 km. (više)
Aktia Lounge Hotel & Spa 5*

Stalida (Heraklion)
Luksuzan hotelski kompleks Aktia Lounge Hotel & Spa, ranije je poslovao pod imenom Anthoussa Resort. Nalazi se na dugoj peščanoj plaži u Stalidi. Od Hersonisosa je udaljen 8 km, a od aerodroma u Heraklionu 38 km. (više)
Aldemar Cretan Village Family Resort 4*

Hersonisos (Heraklion)
Hotelski kompleks nalazi se u mestu Anisaras, na samoj plaži. Od centra mesta Hersonisos i brojnih restorana, kafića, taverni i prodavnica udaljen je svega 2 km, dok je od aerodroma i glavnog grada na ostrvu, Herakliona, udaljen 25 km. (više)
Aldemar Knossos Royal Family Resort 5*

Hersonisos (Heraklion)
Još jedan hotel de luxe kategorije, koji pripada hotelskom lancu Aldemar. Smešten je na stenovitom delu obale u mestu Anisaras, od centra najpoznatijeg turističkog mesta te regije, Hersonisosa, udaljen je svega 2 km, dok je od aerodroma i glavnog grada, Herakliona, udaljen 25 km. (više)
Aldemar Royal Mare Luxury Resort & Thalasso 5*

Hersonisos (Heraklion)
Luksuzan hotelski kompleks nalazi se u mestu Anisaras, nadomak živopisnog gradića Hersonisosa – 2 km, dok je od aerodroma u Heraklionu udaljen 25 km. Smešten je na samoj plaži pored hotela Cretan Village iz istoimenog hotelskog lanca. (više)
Alexander Beach & Village 5*

Stalida (Heraklion)
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 1 km od centra Stalide i 9 km od Hersonisosa. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 32 km. (više)
Anita Beach 3*

Retimno (Heraklion)
Mali porodični hotel, nalazi se 50 m od dugačke peščane plaže Retimna, do koje se prelazi ulica i 2 km od centra. Od aerodrome u Heraklionu udaljen je 70 km. (više)
Aquila Porto Rethymno 5*

Retimno (Retimno)
Ovaj luksuzni i moderan hotel pripada lancu Aquila hotela i nalazi se preko puta peščane plaže nagrađene plavom zastavicom. Od centra Retimna je udaljen 800 m, a od aerodroma u Heraklionu 70 km. (više)
Aquila Rithymna Beach 5*

Adelianos Kampos (Hania)
Ovaj luksuzni hotel pripada lancu Aquila hotela i nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži Adelianos Kambos, okružen negovanim zelenilom i palmama. Udaljen  je 3 km od centra Adele, 7 km od centra Retimna i  od aerodroma u Heraklionu 70 km. (više)
Ariadne Beach 4*

Agios Nikolaos
Ariadne Beach hotel nalazi se 50 m od male šljunkovite plaže i 300 m od veće peščane plaže do kojih se prelazi ulica. Od centra Agios Nikolaosa udaljen je 1 km, a od aerodroma u Heraklionu 70 km. (više)
Astali 2*

Retimno (Retimno)
Ovaj hotel se nalazi 150 m od peščane plaže u mestu Retimno. Udaljen od centra Retimna i starog grada 500 m, a aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Atrium Krit 3*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u mestu Retimno, na samo 100 m od duge peščane plaže, a od aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Bella Pais 3*

Maleme (Krit-Hania)
Nalazi se u mestu Maleme, 70 m od pešćano šljunkovite plaže do koje se prelazi ulica, 100 m od centra mesta, 5 km od Platanjasa i 17 km od Hanje. Od aerodroma u Hanji udaljen je 38 km (više)
Bio Suites 4*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u mestu Retimno, na samo 50 m od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen od starog grada 600 m i aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Brascos 3*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u samom centru Retimna, nedaleko od starog grada. Od najveće peščane plaže je udaljen 600 m a od aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Cactus Beach 4*

Stalis (Heraklion)
Hotel koji se sastoji iz više hotelskih blokova, nalazi se u mestu Stalis 20 m od peščane plaže do koje se prelazi ulica. Od centra Hersonisosa udaljen je 2 km i aerodroma u Heraklionu 30 km. (više)
Central Hersonissos 3*

Hersonisos (Heraklion)
Hotel se nalazi u Hersonisosu, 200 m od gradske plaže i 400 m od centra. Od aerodrome u Heraklionu udaljen je 24 km. (više)
Creta Maris Beach Resort 5*

Hersonisos (Heraklion)
Ovaj luksuzni hotelski kompleks sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Izgrađen je u stilu tradicionalnog kritskog sela i nalazi se na samoj peščanoj plaži, na kraju mesta Hersonisos. Od glavnog grada Herakliona i aerodroma udaljen je 25 km. (više)
Creta Palm 4*

Kato Stalos (Hania)
Hotel se nalazi 70 m od peščane plaže (prelazi se ulica) u mestu Kato Stalos. Od centra Hanje udaljen je 7 km, a odaerodroma 24 km. Stanica lokalnog autobusa, koji saobraća do Hanje, nalazi se na 30 m od hotela. (više)
Cretan Dream Royal 5*

Kato Stalos (Hania)
Aparthotel Cretan Dream Royal nalazi se u mestu Kato Stalos, na blagom uzvišenju. Od plaže ga deli ulica, ispod koje postoji podzemni prolaz. Od centra Hanje udaljen je 6 km i aerodroma u Hanji 21 km. (više)
Cretan Village AptHotel 4*

Agios Nikolaos (Agios Nikolaos)
Ovaj neobični resort sagrađen je na blagoj uzbrdici u stilu Kritskog sela. Nalazi se 100 m od peščano šljunkovite plaže, 5 km od centra Agios Nikolaosa i 70 km od aerodroma u Heraklionu. Autobusko stajalište je 50 m od hotela. (više)
Elmi Suites 4*

Hersonisos (Heraklion)
Nalazi se u centru Hersonisosa, udaljen od peščane plaže 100 m i aerodroma u Heraklionu 25 km. (više)
Elotis Suites 3*

Agia Marina (Hania)
Hotel se nalazi u mestu Agia Marina, udaljen od peščane plaže 50 m od koje ga deli ulica. Od centra Hanje je udaljen 8 km i 22 km od aerodroma u Hanji. (više)
Galini Sea View CHC 5*

Agia Marina (Hania)
Ovaj elegantan hotel nalazi se na uzvišenju 200 m od plaže od koje ga deli ulica, 800 m od centra mesta Agia Marina. Od centra Hanje udaljen je 9 km, a od aerodorma u Hanji 22 km. (više)
Glaros Hotel 4*

Hersonisos (Heraklion)
Smešten je 20 m od peščane plaže, u mirnom delu Hersonisosa. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 25 km. (više)
Golden Beach 4*

Hersonisos (Heraklion)
Smešten 30 m od peščane plaže i 500 m od centra mesta Hersonisos. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 25 km. (više)
Ideon 3*

Retimno (Retimno)
Nalazi se u blizini starog grada Retimna, udaljen od peščane plaže oko 300 m i od aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Iolida Beach 5*

Agia Marina (Hania)
Ovaj luksuzni hotel sastoji se iz 2 hotelska bloka od kojih je jedan na plaži a drugi 250 m od plaže, koji su povezani mostićem koji ide preko ulice. Nalazi se u mestu Agia Marina, udaljen od centra Hanje 8 km, od aerodroma u Hanji 21 km. (više)
Iro 2*

Hersonisos (Heraklion)
Hotel se nalazi 100 m od plaže u mirnom delu Hersonisosa. Od centra grada je udaljen  200 m, i 25 km od aerodroma u Heraklionu. (više)
Jo An Beach 4*

Adelianos Kampos (Hania)
Smešten u letovalištu Adelianos Kambos, udaljen 3 km od centra Adele, 7 km od centra Retimna, a od aerodroma u Heraklionu 70 km. (više)
Jo An Palace 4*

Retimno (Retimno)
Nalazi se u centru Retimna, nedaleko od starog grada i luke. Od plaže je udaljen 400 m, a od aerodroma u Heraklionu 80 km. (više)
Liberty 3*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u centru Retimna, od starog grada udaljen je 300 m, od male plaže 250 m, a od velike plaže Retimna 800m. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 80 km.

(više)
Louis Creta Princess 4*

Maleme (Hania)
Ovaj hotelski kompleks renoviran 2012. god. pripada lancu Louis hotela, zbog svog sadržaja pogodan je za porodice sa decom. Nalazi se na peščano šljunkovitoj plaži u mestu Maleme. Od centra grada Hanje udaljen je 17 km, a od aeorodroma u Hanji 38 km. (više)
Marirena 3*

Ammoudara
Hotel Marirena nalazi se u turističkoj oblasti Amoudara, 100 m od peščane plaže (prelazi se ulica) i 5 km od Herakliona. Od aerodrome u Heraklionu udaljen je 11 km. (više)
Minos 4*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u centru Retimna, od velike peščane gradske plaže udaljen je 150 m, a desetak minuta hoda od starog grada. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 75 km. (više)
Minos Mare 4*

Retimno (Retimno)
Nalazi se odmah pored hotela Minos Mare Royal i zajedno čine jedinstven kompleks. Smeštan je na peščanoj plaži u mestu Platanjas, a samo mesto je puno kafića, restorana, taverni i radnji. Od grada Retimna udaljen je 6 km, a od aerodroma u Heraklionu 65 km. Sa Retimnom je dobro povezan lokalnim autobusom, čija se stanica nalazi ispred hotela. (više)
Minos Mare Royal 5*

Retimno (Retimno)
Luksuzan hotel smešten je na peščanoj plaži u mestu Platanjas, a samo mesto je puno kafića, restorana, taverni i radnji. Od grada Retimna udaljen je 6 km, a od aerodroma u Heraklionu 65 km. Sa Retimnom je dobro povezan lokalnim autobusom, čija se stanica nalazi ispred hotela. (više)
Mistral Bay 4*

Agios Nikolaos
Hotel se nalazi u centru Agios Nikolaosa, 80m od plaže do koje se prelazi ulica i oko 5 minuta hoda od jezera.U neposrednoj blizini barova i restorana. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 60 km. Kompletno je renoviran 2014. godine.
(više)
Neon 2*

(Heraklion)
Nalazi se na 50 m od peščane plaže u mestu Stalis. Od centra Hersonisosa udaljen je 2 km i aerodroma u Heraklionu 30 km. (više)
Olympic Palladium 3*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u centru Retimna, od starog grada udaljen je 300 m, od male plaže 250 m, a od velike plaže Retimna 800m. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 80 km.

(više)
Palmera 3*

Hersonisos (Heraklion)
Nalazi se u centru Hersonisosa na samoj plaži. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 25 km. (više)
Pela Maria 3*

Hersonisos (Heraklion)
Ovaj porodični hotel nalazi se na samo 40 m od peščane plaže, u centru Hersonisosa. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 25 km. (više)
Porto Platanias Beach Resort & Spa 5*

Platanias (Hania)
Nalazi se u mirnom idiličnom okruženju mesta Platanjas. Kompleks koji se prostire na 30 000 m2, nagrađen je plavom zastavicom za čistoću mora i plaže. Od centra Hanje udaljen je 9 km, aerodroma u Hanji 20 km. (više)
Porto Plazza ex Dimitrion Central 3*

Hersonisos (Heraklion)
Hotel je na odličnoj lokaciji, 150 m udaljen od peščano-šljunkovite plaže, u centru Hersonisosa i samo 25 km od aerodroma u Heraklionu. (više)
Santa Marina Beach 4*

Agia Marina (Hania)
Okružen zelenilom, ovaj hotel se sastoji od dve zgrade povezane tunelom. Smešten je uz samu peščanu plažu u mestu Agia Marina, udaljen od centra Hanje 8 km i 21 km od aerodroma u Hanji. (više)
Santa Marina Hotel 3*

Agios Nikolaos
Santa Mairna hotel nazi se u centru Agios Nikolaosa, 50m od peščane plaže (do koje se prelazi ulica) i 600 m od prelepog jezera. Od aeorodroma u Heraklionu udaljen je 60 km. (više)
Santa Marina Plaza 4*

Agia Marina (Hania)
Ovaj predivan luksuzni hotel, idealan za one koji žele da naprave balans između mirnog odmora i živopisnog noćnog života koji nudi Agia Marina, nadovezana sa mestom Platanjas. Nalazi se na plaži u centru mesta Agia Marina i udaljen 8 km od grada Hanje i 21 km od aerodroma. Hotel ne prima decu ispod 18 god. (više)
Sensimar Royal Blue Resort & Spa 5*

Panormo (Heraklion)
Ovaj luksuzni hotel nalazi se iznad stenovite plaže do koje se ide uređenim stazama ili stepenicama. Hotelski kompleks se nalazi pored malog ribarkog mesta Panormo, od Retimna je udaljen 22 km a od aerodroma u Heraklionu 55 km. Hotel ne prima decu ispod 15 god. (više)
Star Beach Village 4*

Hersonisos (Heraklion)
Ovaj moderan hotelski kompleks raspoređen u 7 zgrada, izuzetno bogatog sadržaja, nalazi se na plaži. Od centra Hersonisosa je udaljen 500 m i aerodroma u Heraklionu 25 km. (više)
Theartemis Palace 4*

Retimno (Retimno)
Hotel se nalazi u mirnoj ulici, na 250 m kako od velike peščane gradske plaže, tako i od brojnih restorana, kafića i prodavnica. Od centra grada i starog utvrđenja udaljen je 700 m, a od aerodroma u Heraklionu 75 km. (više)
Vantaris Beach 4*

Kavros (Hania)
Ovaj hotel pripada kompleksu Vantaris i nalazi se u lepom okruženju na prelepoj peščanoj plaži  mesta Kavros. Od grada Retimna udaljen je 18 km, od aerodroma u Hanji 45 km, a od aerodroma u Heraklionu 100 km. (više)
Vantaris Palace 4*

Kavros (Hania)
Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži u mestu Kavros. Sastoji se od glavne zgrade i depadansa a od Retimna je udaljen 18 km, od  aerodroma u Hanji 45 km, a od aerodroma u Heraklionu 100 km. (više)

Apartmani

Stefanie Apartments 0*

(Hania)
Nalazi se 350 m od peščane plaže, 100 m od centra mesta Agia Marina. Od centra Hanje udaljen je 8 km, a od aerodroma u Hanji 27 km. (više)

Krit odiše punim životom, stotine kafića i taverni nude vam svoje specijalitete, ali najlepše od svega su kilometrima duge peščane i šljunkovite plaže i čisto, toplo more

Krit kao najveće grčko ostrvo, odvaja Egejsko od Libijskog mora i ujedno obeležava granicu između Evrope i Afrike. Dužina ostrva je oko 260 km a širina 10-56 km sa oko 600.000 stanovnika.

Priroda Krita je čudesna - u samom centru se dižu planine, u njihovim dolinama su polja maslina, pomorandži i vinove loze, dok su duge peščane ili šljunkovite plaže isparcelisane grebenima.

Kritska civilizacija je ponikla na ostrvu Kritu negde 3.000 god. p.n.e. Po legendi bog Zevs je rođen na Kritu, u pećini na jednoj zaravni koja je danas poznata kao dolina „hiljadu vetrenjača“.

Danas Krit odiše punim životom. Glavni grad ostrva je Heraklion sa oko 150.000 stanovnika, ali su najveća turistička mesta Hersonisos, Retimno i Hanja u kojima veliki broj kafića i taverni nudi specijalitete specifične za ovo ostrvo. Najlepše od svega su kilometrima duge peščane i šljunkovite plaže i čisto, toplo more. Zato nemojte da se iznenadite što ovo ostrvo zovu „ostrvo čuda“.

HANIA – ovaj prelepi gradić nalazi se u zapadnom delu Krita i u njemu živi oko 30.000 stanovnika. Sagrađen na ruševinama stare Kitonije, ovaj gradić preživeo je mnoge osvajače koji su ostavili svoj trag na zgradama, utvrđenjima, manastirima i crkvama.

RETHYMNO – mali mediteranski grad uddaljen od Herakliona 70 km, obojen je upadljivim koloritima, sa divnom renesansnom arhitekturom i starom venecijanskom tvrđavom. Izdvaja se svojom atmosferom i bogatstvom turističke ponude: arheološki lokaliteti, odličan smeštaj, grčke tavern i modern kafeterije, niz raznovrsnih trgovina, divne zlatno-žute peskovite plaže i ljubazni, gostoljubivi domaćini … Vaš odmor će učiniti nezaboravnim.

HERSONISSOS – grad koji živi dan i noć, nalazi se na 26 km od glavnog grada Herakliona. Predstavlja idealno mesto za zaljubljenike u more, sunce i sportive na vodi. Poznat je po velikom broju restorana, tavern i barova u kojima se odvija bogat noćni život. Ovaj gradić ima malu luku i veliki broj peščanih, šljunkovitih i stenovitih plaza od kojih su neke skrivene u pećinama.

AGIOS NIKOLAOS – jedno od najlepših i najromantičnijih mesta na Kritu. Nalazi se u Mirabelo zalivu i poznat je po svojim prelepim uvalama. Glavno obeležje ovog gradića je malo jezero koje se nalazi u samom centru grada, u kom se po mitologiji kupala boginja Atina, koje je danas okruženo mnogobrojnim restoranima i kafićima. Gradskim prevozom povezan je sa Heraklionom koji je udaljen oko 65 km, a od Irapetre 26 km. Pravi je izbor za ljubitelje mediteranskih gradića.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel