Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

PARGA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Lichnos Beach 5*


Ovaj luksuzni hotel smešten je na peščanoj plaži Lichnos zaliva, prostire se na 25 000 m² okružen zelenilom i kao takav idealan je za porodičan odmor. Hotel se nalazi u zalivu Lichnos, na 4 km udaljenosti od grada Parga. (više)

Apartmani

Valtos Ionion Studios 0*

Parga
Nalazi se na putu od Parge do Valtos plaže, udaljen 500 m od Valtos plaže i 10 min hoda od centra Parge. (više)
Vila Diogenis 0*


Nalazi se u mirnom okruženju, u maslinjaku iznad Valtos plaže, od koje je udaljena oko 400 metara i isto toliko od starog grada Parge. (više)
Vila Marietta 0*


Vila Marieta se nalazi na oko 400 m od duge, peščane plaže Valtos i isto toliko od centra grada. (više)

Pored velikog broja prelepih plaža, Parga svojim posetiocima pruža brojne mogućnosti za aktivan odmor

Ovaj slikovit gradić na Jonskom moru, nasuprot ostrva Krf, smešten je u malom zalivu na padini, okružen visokim planinama sa bujnom vegetacijom i maslinjacima. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Karakteriše je luka koja se nastavlja u gradsku plažu, male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem, romantične uske uličice, mnoštvo taverni, restorana i kafića, uzbudljiv noćni provod, kao i veoma prijatni i ljubazni domaćini. Za turiste je veoma zanimljiva tvrđava iznad samog mesta sa koje se pruža prelep pogled na zaliv i more. Parga svojim posetiocima pruža i brojne mogućnosti za aktivan odmor, kao što su izleti do obližnjih ostrva Paksos , Antipaksos i Krf, obilazak arheološkog nalazišta Nektomantia, drevnog svetilišta posvećenog bogu podzemnog sveta Hadu ili odlazak do reke Aheron, mitološke reke Stiks kojom su prevođene duše umrlih u podzemni svet.

Prelepa priroda, kristalno bistra voda, kao i izvori pitke vode nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel