Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

PARGA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Lichnos Beach 5*


Ovaj luksuzni hotel smešten je na peščanoj plaži Lichnos zaliva, prostire se na 25 000 m² okružen zelenilom i kao takav idealan je za porodičan odmor. Hotel se nalazi u zalivu Lichnos, na 4 km udaljenosti od grada Parga. (više)

Apartmani

Valtos Ionion Studios 0*

Parga
Nalazi se na putu od Parge do Valtos plaže, udaljen 500 m od Valtos plaže i 10 min hoda od centra Parge. (više)
Vila Diogenis 0*


Nalazi se u mirnom okruženju, u maslinjaku iznad Valtos plaže, od koje je udaljena oko 400 metara i isto toliko od starog grada Parge. (više)
Vila Marietta 0*


Vila Marieta se nalazi na oko 400 m od duge, peščane plaže Valtos i isto toliko od centra grada. (više)

Parga je vrlo slikovito tipično grčko letovalište na Jonskom moru sa belim kućama čiji su prozori obojeni u jarke boje i načičkani cvećem

Preko puta Parge su jonska ostrva Paxsos i Antipaxsos do kojih se oganizuju izleti turističkim brodićima koji polaze iz marine u centru.

U samom centru mesta je široko popločano šetalište i gradska plaža sa sitnim šljunkom nasuprot koje su stenske formacije u vidu malih ostrva sa crkvicom. Idući od centra ka jugu pešice se dolazi do biserne šljunkovite uvale Krioneri, a ako se krene od centra severno prelazi se preko strmog dela starog centra uzanim ulicama iza kojeg je široka uvala i popularna plaža Valtos.

Pored tri plaže, turisti ovde mogu provesti vrlo aktivan odmor i čak posetiti jednodnevnim izletima i ostrva Krf, Lefkada i Kefalonija.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel