Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

PELOPONEZ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Agamemnon 3*

Nafplio (Argolida)
Ovaj hotel se nalazi u starom gradu Nafplio na obali mora pored šetališta. Od Arvanitia plaže je udaljen 800 m. Otvoren je 1965. godine i važi za jedan od omiljenih hotela u ovom mestu. U poslednjih par godina renovirane su sve sobe. (više)
Akti Taygetos 4*

Kalamata (Messinia)
Hotel se nalazi u području Kalamate, u mestu Mikri Mantinia. Sa plažom, od koje ga deli ulica, povezan je podzemnim prolazom. Od centra mesta Kalamata udaljen je 9 km. (više)
Amalia Hotel 4*

Nafplio (Argolida)
Hotel je izgrađen u neoklasičnom stilu okružen lepo uređenim vrtom sa palmama. Nalazi se na ulazu u Nafplio na 3 km od centra mesta. (više)
Amphitryon Hotel 5*

Nafplio (Argolida)
Hotel se nalazi u mestu Nafplio, na 600 m od gradske plaže Arvanitia. (više)
Apollo Resort Art 3*

Kyparissia (Kyparissia)
Mali porodični hotel nalazi se u mirnom okruženju na 200 m od plaže. Od centra mesta Kyparissia udaljen je 1.5 km. (više)
Barcelo Hydra Beach 4*

Thermissia (Argolida)
Ekskluzivan hotel dizajniran u savremenom stilu, izlazi na 3 plaže i ima spektakularan pogled na ostrvo Hidra. Nalazi se u mirnom delu oblasti Argolida, u mestu Thermissia. (više)
Best Western Irida 3*

Kyparissia (Kyparissia)
Ovaj porodični hotel okružen zelenilom deli ulica od Kalo Nero plaže, jedne od najlepših plaža oblasti Kyparissia. Od mesta Kalo Nero udaljen je 1.5 km, a od mesta Kyparissia 8 km. (više)
Costa Navarino The Romanos 5*

Costa Navaino (Messinia)
Ovaj luksuzan hotel se nalazi na prelepoj dugoj peščanoj plaži u okviru kompleksa Costa Navarino. (više)
Costa Navarino The Westin 5*

Costa Navarino (Messinia)
Ovaj moderan i luksuzan hotel nalazi se na prelepoj plaži okružen netaknutom prirodom i kristalno čistim morem u okviru kompleksa Costa Navarino. (više)
Dolphin Hotel 3*

Tolo (Argolida)
Mali hotel, nalazi se na plaži u starom delu mesta Tolo. (više)
Filoxenia Kalamata 4*

Kalamata (Messinia)
Hotel se nalazi na samoj šljunkovitoj plaži u Mesinijskom zalivu, u podnožju planine Tajgetus, u jednom od najlepših gradova na Peloponezu Kalamati. Od centra Kalamate, sa kojim je povezan šetalištem uz more, udaljen je 2 km. (više)
Grekis Apartments 0*

Petalidi (Messinia)
Nalazi se na samoj plaži koja je šljunkovita i sa kristalno čistim morem. Od centra mesta Petalidi aparthotel je udaljen 900 m. (više)
Mandola Rosa Suites & Villas 5*

Kylini (Kylini)
Ovaj impresivan hotel spada u grupu najluksuznijih hotela na svetu The Leading Hotels of the World. Nalazi se na predivnoj plaži, od mesta Kylini udaljen je 13 km, a od sela Arkudi 2 km. (više)
Messinian Bay Hotel 4*

Kalamata (Messinia)
Hotel se nalazi na obali istoimenog zaliva na samoj šljunkovitoj plaži u mestu Kato Verga, od centra Kalamate je udaljen 8 km. (više)
Olympia Oasis 4*

Kylini (Kylini)
Ovaj moderan hotel smešten je na samoj plaži u predivnom vrtu, okružen borovom šumom i maslinjacima, 13 km od grada Kylini i od sela Arkudi 2 km. (više)
Olympia Riviera Thalasso 5*

Kylini (Kylini)
Luksuzan hotel sa specificnom aristrokratskom arhitekturom, okružen netaknutom prirodom, nalazi se na predivnoj peščanoj plaži, 13 km udaljen od grada Kylini, a od sela Arkudi 2 km. (više)
Park Nafplio 4*

Nafplio (Argolida)
Hotel se nalazi u samom centru mesta Nafplio, na granici između starog i novog dela grada. Od Arvanitia plaže je udaljen 550 m. (više)
Pharae Palace 4*

Kalamata (Messinia)
Ovaj elegantan i moderan hotel nalazi se u gradu Kalamata, od plaže ga deli ulica. (više)
Rex 3*

Nafplio (Argolida)
Hotel se nalazi u centru grada Nafplio u blizini luke. Na pešačkoj udaljenosti od brojnih taverni, suvenirnica i barova. Od Arvanitia plaže je udaljen 600 m. (više)
Rodini Beach Hotel 3*

Patra
Ovaj nedavno renoviran hotel nalazi se na samoj plaži, 16 km udaljen od grada Patre. (više)
Sunrise Village 4*

Petalidi (Messinia)
Ovaj veliki hotelski komleks okružen zelenilom, nalazi se u području mesta Petalidi od čijeg centra je udaljen 5 km. Izlazi na dve private plaže do kojih se stiže uređenim stazama kroz gusto zelenilo. Od grada Kalamata udaljen je 30 km. (više)

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.3971 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel