Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

PILION  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolos 2*

Pelion

Hotel se nalazi u mestu Horefto, na svega 20 m od peščane plaže.

(više)
Agnadi 3*


Hotel se nalazi u mestu Horfeto, a od plaže je udaljen 100 m. (više)
Flamingo Pilion 2*

Pilion
Hotel se nalazi na 30 m od plaže i 300 m od centra mesta Horfeto (više)
Leda 2*


Hotelski kompleks čini nekoliko manjih objekata izgrađenih u tradicionalnom arhitektonskom stilu Piliona. Smešten je u živopisnom okruženju, na sopstvenoj plaži. Od centra mesta Horto je udaljen 1 km, a od Volosa 46 km. (više)
Xenia Pilion 5*


Ovaj luksuzni, kompletno renovirani hotel je smešten na obali mora, na samoj plaži. Nalazi se u centru Volosa u neposrednoj blizini luke, glavnih turističkih atrakcija i znamenitosti grada. (više)

Apartmani

Vila Delfini 0*

Pilion
Vila Delfini nalazi se u veoma mirnom delu Miline, na oko 200m od centra mesta u tihom i opuštajućem ambijentu prelepo uređenog mediteranskog vrta i na samo 50 m od mora. (više)
Vila Milina Holidays 0*

Pilion
Vila se nalazi na oko 200 m od plaže, 1.5 km do centra mesta Milina, oko 400 m od vile su taverne, kao i dobro snabdeven market. (više)
Vila Panorama 0*

Pilion
Kompleks studija Panorama, uređenih u tradicionalnom grčkom, etno stilu, udaljen je 50 m od šljunkovite plaže i 500 m od samog centra mesta Milina. Ono što odlikuje vilu Panorama je svakako očaravajući pogled na zaliv koji se pruža sa uzvišenja na kome se nalazi. (više)
Vila Remvi 0*

Pilion
Vila se nalazi na oko 50 m od mora i na oko 2 km od mesta Milina. (više)

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel