Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

PILION  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolos 2*

Pelion
Hotel se nalazi u mestu Horefto, na svega 20 m od peščane plaže. (više)
Agnadi 3*

Horefto
Hotel se nalazi u mestu Horefto, a od plaže je udaljen 100 m. (više)
Leda 2*

Horto
Hotelski kompleks čini nekoliko manjih objekata izgrađenih u tradicionalnom arhitektonskom stilu Piliona. Smešten je u živopisnom okruženju, na sopstvenoj plaži. Od centra mesta Horto udaljen je 1 km, a od Volosa 45 km. (više)

Apartmani

Vila Delfini 0*

Pilion
Vila Delfini nalazi se u veoma mirnom delu Miline, na oko 200m od centra mesta u tihom i opuštajućem ambijentu prelepo uređenog mediteranskog vrta i na samo 50 m od mora. (više)
Vila Milina Holidays 0*

Pilion
Vila se nalazi na oko 200 m od plaže, 1.5 km do centra mesta Milina, oko 400 m od vile su taverne, kao i dobro snabdeven market. (više)
Vila Panorama 0*

Pilion
Kompleks studija Panorama, uređenih u tradicionalnom grčkom, etno stilu, udaljen je 50 m od šljunkovite plaže i 500 m od samog centra mesta Milina. Ono što odlikuje vilu Panorama je svakako očaravajući pogled na zaliv koji se pruža sa uzvišenja na kome se nalazi. (više)
Vila Remvi 0*

Pilion
Vila se nalazi na oko 50 m od mora i na oko 2 km od mesta Milina. (više)

Pilion je gusto pošumljena planina i poluostrvo čuveno prebivalište starogrčkih bogova i heroja i poprište mnogobrojnih uzbudljivih i dramatičnih pustolovina iz grčke mitologije

Neobično slikovita sela planine Pelion priljubljena su uz padine. Veoma dobar put neko vreme prati obalu, da bi potom zašao u unutrašnjost gde počinju veliki usponi. Jedinstvena arhitektura krasi kuće na Pelionu, koje su visoke sa gvozdenim vratima i malim prozorima.

Najpoznatija mesta i plaže su: Portaria, Makrinitsa, Zagora, Milopotamosa, Trikeri, Kala Nera, Chorefto i druga.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel