Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

SAMOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Angela Apartments 2*

Kokkari
Nalaze se u mirnom delu mesta Kokari, od gradske šljunkovite plaže udaljeni su 100 m, a od centra mesta 150 m. Glavni grad Samos udaljen je 10 km, a aerodrom 24 km. (više)
Anthemis 3*

Grad Samos
Hotel apartmanskog tipa, nalazi se u gradu Samos, na blagom uzvišenju sa prelepim pogledom na more i gradsku luku. Od poznate Gagou šljunkovite plaže udaljen je oko 200 m, od centra grada je 700 m, i od aerodroma 12 km. (više)
Arethousa 2*

Pythagorio
Hotel Arethousa je prijatan manji hotel. Od šljunkovite Pototaki plaže, nagrađene plavom zastavicom, deli ga ulica. Od mesta Pitagorio udaljen je 2 km, glavnog grada Samosa 14 km i od aerodroma 2 km. (više)
Arion 4*

Kokkari
Nalazi se na severnoj obali ostrva, okružen bujnim zelenilom smešten je na uzvišenju iznad mora sa panoramskim pogledom na more. Od mesta Kokari udaljen je 2 km. Poznate plaže Lemonakia i Tsamadu udaljene su oko 1.5 km. Do ovih plaža, kao i do mesta Kokari obezbeđen je prevoz hotelskim shuttle busom. Od glavnog grada Samosa hotel je udaljen 10 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Aspres Apartments 2*

Votsalakia/Kampos
Aparthotel Aspres se nalazi na 200 m od plaže, a od centra mesta Kampos je udaljen 600 m. Mesto Karlovasi je udaljeno 15 km, glavni grad Samos 45 km, a aerodrom 31 km. (više)
Athena Samos 2*

Kokkari
Nalazi se na severnoj obali ostrva, u slikovitom primorskom mestu Kokari. Od gradske šljunkovite plaše, od koje ga deli ulica, udaljen je 30 m. Glavni grad Samos udaljen je 10 km, a aerodrom 25 km. (više)
Blue Sea 2*

Kokkari
Nalazi se u mestu Kokkari, udaljen od plaže 20 od koje ga deli ulica. Od glavnog grada Samosa udaljen je 12 km i aerodroma 25 km. (više)
Doryssa Seaside Resort 5*

Pythagorio
Ovaj elegantan i moderan hotel, okružen zelenilom, nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži Potataki, na svega 1.5 km od mesta Pitagorio. Glavni grad Samos udaljen je 12 km, a aerodrom 2 km. (više)
Fito Bay 3*

Pythagorio
Fito Bay je hotelski kompleks modernog i tradicionalnog dizajna, koji se sastoji od glavne zgrade i bungalova, nalazi se na jugoistočnoj strani ostrva. Ulica ga deli od šljunkovite plaže Potokaki koja je nagrađena plavom zastavicom, a od mesta Pithagorio udaljen je 1.5km. Glavni grad Samos udaljen je 13 km, a aerodrom 2 km. (više)
Glicorisa Beach 2*

Pythagorio
Nalazi se u zalivu Glicorisa, okružen raskošnim zelenilom smešten je na blagom uzvišenju iznad peščano-šljunkovite plaže od koje je udaljen 50 m. Plaža je nagrađena plavom zastavicom i smatra se jednom od najlepših na ostrvu. Hotel je od mesta Pitagorio udaljen 3 km, od glavnog grada Samosa 9 km i od aerodroma 4 km. (više)
Ino Village 3*

Grad Samos
Nalazi se delu grada Kalami, na uzvišejnu sa panoramskim pogledom na more. Od šljunkovite plaže Gagou udaljen je 600 m. Centar grada Samos udaljen je 1.5 km, a aerodrom 17 km. (više)
Kalidon Beach 2*

Kokkari
Ovaj mali porodični hotel modernog dizajna nalazi se na severnoj obali ostrva u mestu Kokari. Šljunkovita plaža od koje ga deli ulica, nalazi se 20 m od hotela. Glavni grad Samos udaljen je 10 km, a aerodrom 25 km. (više)
Kampos Village 3*

Votsalakia/Kampos
Kampos Village je hotelski kompleks koji se sastoji od 13 manjih zgrada, izgrađenih u tradicionalnom stilu, nalazi se na 80 m od poznate peščano-šljunkovite Votsalakia plaže i na 100 m od centra naselja Kampos. Mesto Karlovasi je udaljeno 20 km, glavni grad Samos 50 km, a aerodrom 35 km. (više)
Kouros Bay 3*

Pythagorio
Hotel Kouros Bay nalazi se na na samoj peščano-šljunkovitoj plaži Potokaki, od mesta Pitagorio udaljen je 1.5 km. Glavni grad Samosa udaljen je 13 km, a aerodrom 2 km. (više)
Labito 2*

Pythagorio
Labito je gradski hotel koji se sastoji od dve zgrade, nalazi se na južnoj obali ostrva u mestu Pitagorio, udaljen je 50 m od šljunkovite plaže i 150 m od centra mesta. Gradska plaža u centru mesta udaljena je 450 m. Glavni grad Samos je udaljen 15 km, a aerodrom 4 km. (više)
Maritsa Bay 3*

Pythagorio
Manji hotelski kompleks koji se sastoji od više zgrada, nalazi se 100 m od šljunkovite plaže do koje vodi staza sa blagom nizbrdicom. Od centra mesta Pithagorio udaljen je 3 km, do kojeg je obezbeđen prevoz hotelskim shuttle busom. Od glavnog grada Samosa udaljen je 15 km i aerodroma 4 km. (više)
Mykali 2*

Pythagorio
Mykali je hotel izgrađen u tradicionalnom stilu, smešten je na uzvišenju sa predivnim pogledom na more. Do mesta Pitagorio, koje je udaljeno 2 km, obezbeđen je prevoz hotelskim shuttle busom (osim nedeljom). 700 m nizbrdo od hotela obala je divlja i neuređena, a gosti hotela koriste plažu u mestu Pitagorio. Hotel je od aerodroma udaljen 5 km i 10 km od grada Samosa. (više)
Pegasus Samos 2*

Pythagorio
Hotel Pegasus je izgrađen u tradicionalnom stilu, nalazi se u mirnom delu mesta Pitagorio, na svega 50 m od samog centra, od šljunkovite plaže udaljen je 300 m. Glavni grad Samos udaljen je 15 km, a aerodrom 4 km. (više)
Proteas Blue Resort 5*

Pythagorio
Proteas Blue Resort je luksuzan hotelski kompleks prefinjenog dizajna koji se prostire na 40.000 m². Smešten je na padini iznad uvale, samo 150 m udaljen od privatne peščane i šljunkovite plaže. Od mesta Pitagorio udaljen je 3 km, od glavnog grada Samosa 10 km i od aerodroma 4 km. Ovaj hotel namenjen je samo za odrasle. (više)
Saint Nicholas 3*

Mykali Beach
Hotel Saint Nicolas se nalazi na svega 50 m od šljunkovte Mykali plaže, do koje se dolazi uređenom stazom, a jedna od najlepših plaža ostrva Psili Amos udaljena je oko 1.5 km. Hotel je od mesta Pitagorio udaljen 8 km, od glavnog grada Samosa 9 km i od aerodroma 10 km. (više)
Samaina Inn 4*

Karlovassi
Hotel Samaina Inn se nalazi u mirnom delu mesta Karlovasi, na severnoj strani ostrva. Od šljunkovite plaže deli ga ulica, a od centra mesta udaljen je 1.5 km. Glavnog grada Samos udaljen je 32 km, a aerodrom 36 km. (više)
Samos Bay 3*

Grad Samos
Samos Bay hotel nalazi se u gradu Samos. Smešten je u prelepom zalivu Gagou, na istoimenoj šljunkovitoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Od cenra grada udaljen je 900 m, a od aerodroma 12 km. (više)
So Nice 3*

Votsalakia/Kampos
So Nice hotel apartmanskog tipa se nalazi na svega 100 m od plaže i na 600 m od centra naselja Kampos. Mesto Karlovasi je udaljeno 19 km, glavni grad Samos 49 km, a aerodrom 34 km. (više)
Sofia Samos 2*

Votsalakia/Kampos
Hotel se nalazi u naselju Kampos na 600 m od centra mesta i na 100 m od plaže. Mesto Karlovasi je udaljeno 18 km, glavni grad Samos 48 km, a aerodrom 34 km. (više)
Zefiros Beach 3*

Mykali Beach
Hotel Zefiros samo ulica deli od šljunkovite Mikali plaže. Mesto Pitagorio je udaljeno 7 km, grad Samos 9 km, a aerodrom 10 km. (više)

Samos je ostrvo sa jedinstvenim prirodnim lepotama koje kombinuje istoriju i tradiciju sa njom

Nalazi se u jugoistočnom delu egejskog mora. Glavni grad ostrva je Vati, često nazivan i Samos. Obuhvata površinu od 468 km2 (dugačko 43 km i široko 19 km) sa oko 34.800 stanovnika.

Ostrvo je poznato po rođenju oca matematike Pitagora, a po mitologiji smatra se i rodnim mestom starogrčke boginje Here (zaštitnice braka i udatih žena). Burna istorija je ostavila brojne tragove koji danas predstavljaju kulturno-istorijsku, umetničku i estetsku vrednost ostrva. Bogato je arheološkim nalazištima, a mesta sa najviše nalazišta je mesto Pithagorio udaljeno nešto manje od 2 km od tunela Eupalinos akvadukta izgrađenog u 6 v.p.n.e.

Vino je glavni proizvod na ostrvu, a čuveno vino koje se pravi od lokalnog muscat grožđa poznato je odavnina i izvozi se u veliki broj zemalja širom sveta. Šumovito ostrvo sa izuzetno plodnim zemljištem, planinama, beskrajnim vinogradima i maslinjacima, poznato je i po proizvodnji maslinovog ulja, meda, južnog voća, suvih smokvi i badema. Ostrvo je poznato i po narodnom stvaralaštvu a posebno u izradi predivne crvene keramike, grnčarije, tepiha i lepo dizajniranih torbi napravljenih od kozje vune i tkanine.

Ostrvo sa velikim brojem plaža među kojima su najpopularnije Kokkari, Pithagorio, Tsamadou, Lemonakia, Psili Amos, Votsalakia, i mnoge druge.

Samos je ostrvo koje će vas osvojiti i očarati prelepim plažama i biserno čistim morem, lepim uvalama i zalivima kao i aktivnim noćnim životom. Sve to ga čini posebnim za letovanje kako za porodičan odmor, tako i za odmor parova i zabavu mladih.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel