Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

SANTORINI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 4*

Kamari
Ovaj moderan rezort sa privatnom plažom se sastojii iz 4 zgrade sagrađene u tradicionalnom stilu. Udaljen je 100 m od centra Kamarija i brojnih restorana i barova. (više)
Aneta 2*

Kamari
Hotel se nalazi u brdu iznad mesta Kamari. Udaljen je 400 m od plaže, a u neposrednoj blizini se nalaze prodavnice i butici. (više)
Blue Sea Santorini 3*

Kamari
Hotel se nalazi u mestu Kamari, od istoimene plaže udaljen je 200 m. Restorani i barovi udaljeni su 50 m. Aerodrom na ostrvu udaljen je 5 km. (više)
El Greco Resort 4*

Fira
Hotel se nalazi u centru Fire, sagrađen uz samu kalderu. Nakon renoviranja 2010. god. predstavlja jedan od najatraktivnijih porodičnih hotela u mestu. (više)
Kamari Blue 3*

Kamari
Ovaj izuzetno prijatan hotel se nalazi u mestu Kamari na šetalištu pored istoimene plaže. Okružen je velikim brojem restorana, barova, taverni i prodavnica. (više)
Pantheon De Luxe Villas 5*

Imerovigli
Ovaj luksuzan hotel, sagrađen u tradicionalnom stilu, nalazi se u zalivu Kaldera, jednom od najpoznatijih na ostrvu Santorini. Smešten je na samoj litici sa impozantnim pogledom na Egejsko more i vulkan. Najbliža plaža se nalazi 9 km od hotela. Od glavnog grada Fire udaljen je 2 km, a od aerodroma 12 km. (više)

Zbog svoje lepote i razvijenog noćnog života, Santorini predstavlja jedno od najpoznatijih i najposećenijih turističkih odredišta u Grčkoj

Santorini se nalazi u Egejskom moru i najjužnije je ostrvo ostrvske grupe Kikladi. Površine 76 km2, predstavlja jedan od najvećih ugašenih morskih vulkana na svetu.

Na ovom rajskom ostrvu glavno naselje je Fira, koje je prošarano neuobičajenim kontrastima - plaže su od crvenog i crnog peska, a kuće tipične za grčko primorje - bele sa modroplavim prozorima. Glavnu atrakciju mesta čini žičara duga 300 m koja, preko neverovatnih predela očvrsle lave, vodi do ruba vulkana, kao i mnogobrojne taverne, kafići i outlet radnje.

Bogatim noćnim životom može da se pohvali i mesto Kamari, koje se nalazi na istočnoj obali ostrva, 12 km od Fire. Prepoznatljivo po atraktivnim hotelima i istoimenoj plaži sa crnim peskom, dugoj 8 km.

Najpoznatija i najlepša plaža, Monolithos je udaljena 5 km od Kamarija.

Na severnoj obali ostrva se nalazi Oia, mesto sa belim, mermernim ulicama, koje se spuštaju po rubu ugašenog vulkana. Poznato je po najluksuznijim hotelima i čuvenim zalascima sunca.

Na jugu Santorinija je smešten Akrotiri, najvažnije areheološko nalazište u području Kiklada po kojem je nastala čuvena legenda o izgubljenom mediteranskom gradu Atlantidi.

Ukoliko želite da iskusite nešto posebno uputite se trajektom iz Fire do obližnjih ostrvaca Thirassia, Palea i Nea Kameni.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel