Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Alkyon 3*

Skijatos
Hotel je smešten u gradu Skijatosu, na obali odakle se pruža lep pogled na zaliv i luku. Od glavne ulice je udaljen 200 m, a od Megali Amos plaže 1.8 km. Hotel je od aerodroma udaljen 1.5 km. (više)
Arco 3*

Agia Paraskevi
Živopisan hotel, okružen gustim zelenilom, nalazi se na 80 m od peščane plaže Agia Paraskevi. Od grada Skijatosa je udaljen 6 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Esperides Beach Skiatos 4*

Achladies
Hotel se nalazi na peščanoj plaži Ahladia, okružen zelenilom. Od grada Skijatosa je udaljen 4 km, a od aerodroma 5 km. (više)
Irida 2*

Megali Ammos
Hotel Irida je deo lanca Philian Hotels & Resorts, nalazi se na 100 m od peščane plaže Megali Amos, 1 km od centra Skijatosa, a od aerodroma je udaljen 2 km. (više)
Korali 2*

Trulos
Hotel Korali je hotel apartmanskog tipa, nalazi se na 80 m od peščane plaže Trulos, jedne od najlepših na ostrvu. Grad Skijatos i aerodrom udaljeni su 10 km, a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Kunkunaria plaže i samog grada Skijatosa je ispred hotela. (više)
Skiathos Palace 4*

Koukounaries
Ovaj poznati hotel se nalazi u borovoj šumi, na uzvišenju sa kojeg se prostire pogled na plažu Kukunaries, koja je udaljena 250 m i na najpoznatiju plažu Evrope Marata, koja je udaljena 150 m od hotela. Do plaže je organizovan prevoz. Grad Skijatos je udaljen 10 km, a aerodrom 12 km. (više)
Skiathos Princess 5*

Agia Paraskevi
Ovaj luksuzni hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži Agia Paraskevi, okružen zelenilom. Od grada Skiatos udaljen je 8 km, a od aerodroma 10 km. (više)
Tomato 2*

Megali Ammos
Hotel Tomato je deo lanca Philian Hotels & Resorts, nalazi se na svega 40 m od peščane plaže Megali Amos, 1 km od centra Skijatosa, a od aerodroma je udaljen 2 km. (više)

Apartmani

Vila Drosia 0*

Agia Paraskevi
Smeštena u bašti, okružena zelenilom, Vila Drosia je udaljena svega 120 m od plaže Agia Paraskevi. Grad Skijatos udaljen je 6 km. (više)
Vila Fantasia 0*

Skiathos
Vila Fantasia je idealno locirana, smeštena je u mirnoj ulici između centra grada i plaže. Od pešačke zone je udaljena 200 m, a od luke 500 m. Najbliža plaža Megali Amos udaljena je 400 m. (više)
Vila Janis 0*

Skiathos
Vila se nalazi u centru grada Skijatosa, na vrhu ulice Evangelistrias. 500 m je udaljena od glavne ulice, Papadiamanti i 700 m od luke. (više)

Skiatos je malo šumovito ostrvo, udaljeno 85 km od luke Volos (2,5 sata plovidbe trajektom)

Nalazi se na istočnoj strani Grčke. Glavni grad ostrva je istoimeni grad Skiatos koji je jedino veće mesto i nalazi se na istočnom delu ostrva uz plažu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva.

Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo 14 km, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj nenaseljenoj strani ostrva.

Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Grad Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od ranog jutra pa do kasnih večernjih sati.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel