Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

SKOPELOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Aphrodite 3*

Panormos
Hotel Afrodite zauzima centralno mesto Panormos zaliva, a plaža se nalazi na svega 150 m. Grad Skopelos udaljen je 13.5 km. (više)
Blue Green Bay ex Blue Suites 3*

Panormos
Hotel se nalazi u mestu Panormos, na svega 30 m od plaže koja je nagrađena plavom zastavicom. Od glavnog grada Skopelosa udaljen je 13 km. (više)
Ionia 2*

Skopelos
Hotel je sagrađen u tradicionalnom stilu i nalazi se u gradu Skopelosu, na 300 m od luke. Glysteri plaža je udaljena 4 km, a Stafilos plaža 5 km. (više)
Rigas 3*

Skopelos
Ovaj hotel okružen jedinstvenom prirodom, nalazi se u gradu Skopelos, na 400 m udaljenosti od male gradske luke. Poznata Stafilos plaža je udaljena 4 km. (više)
Skopelos Holidays & Spa 5*

Skopelos
Ovaj izuzetno prijatan hotel, okružen borovom šumom i maslinjacima, sa predivnim pogledom na ceo zaliv, smešten je na 1.5 km od grada Skopelosa. Plaže Stafilos i Velanio udaljene su 2 km. (više)

Skopelos pripada ostrvskoj grupi Severni Sporadi u istočnom delu Grčke i srednje je po veličini, pored manjeg Skijatosa i većeg Alonisosa

Ostrvo Skopelos je površine 93 km2. Najveći grad i luka na ostrvu je Skopelos, a pored njega postoji nekoliko manjih sela, letovališta: Panormos, Loutraki i Stafilos. Druga važna luka je Glosa. Ostrvo ima ukupno 5.500 stanovnika. Većina ostrva je prekrivena borovom šumom, maslinjacima, palmama i vinogradima. Na oko 67 km duge peščane obale nalaze se mirne uvale sa kristalno čistim morem smaragdne boje i velikim brojem prelepih plaža, od kojih su najpoznatije: Agios Konstantinos, Stafilos, Limnonari, Agnondac, Velanio, Andrines, Milia, Panormos, Kastani, Glisteri ...

Grad Skopelos nudi veliki izbor mesta za izlazak, kafea, restorana, taverni. Sa brda iznad glavnog grada se pruža veličanstven pogled na zaliv i ostrvo Alonisos u daljini. Zajedno sa ostrvima Skiatos, Alonisos i nekoliko manjih, Skopelos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel