Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

SKOPELOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Aphrodite 3*

Panormos
Hotel Afrodite zauzima centralno mesto Panormos zaliva, a plaža se nalazi na svega 150 m. Grad Skopelos udaljen je 13.5 km. (više)
Blue Green Bay ex Blue Suites 3*

Panormos
Hotel se nalazi u mestu Panormos, na svega 30 m od plaže koja je nagrađena plavom zastavicom. Od glavnog grada Skopelosa udaljen je 13 km. (više)
Ionia 2*

Skopelos
Hotel je sagrađen u tradicionalnom stilu i nalazi se u gradu Skopelosu, na 300 m od luke. Glysteri plaža je udaljena 4 km, a Stafilos plaža 5 km. (više)
Rigas 3*

Skopelos
Ovaj hotel okružen jedinstvenom prirodom, nalazi se u gradu Skopelos, na 400 m udaljenosti od male gradske luke. Poznata Stafilos plaža je udaljena 4 km. (više)
Skopelos Holidays & Spa 5*

Skopelos
Ovaj izuzetno prijatan hotel, okružen borovom šumom i maslinjacima, sa predivnim pogledom na ceo zaliv, smešten je na 1.5 km od grada Skopelosa. Plaže Stafilos i Velanio udaljene su 2 km. (više)

Skopelos nalazi se u zapadnom delu Egejskog mora između Skijatosa (7 km) i Alonisosa (3 km). Pripada grupi ostrva Sporadi sa površinom od 93 km2 i dužinom 18 km, a širinom 10 km i kao takvo je srednje po veličini

Najveći grad i luka na ostrvu je istoimeni Skopelos, a poznata manja letovališta su: Panormos, Loutraki i Stafilos.

Ostrvo Skopelos ima ukupno 5.500 stanovnika, većina ostrva pokrivena je borovom šumom, maslinjacima, palmama i vinogradima. Obala duga 67 km odlikuje se mirnim uvalama sa smaragdno čistim morem, peščanim plažama od kojih su najpoznatije: Agios Konstantinos, Stafilos, Limonanari i druge.

Staro gradsko jezgro je lepo očuvano naselje sa kojeg se pruža veličanstven pogled na zaliv.

Najbliži aerodrom je na susednom ostrvu Skijatos, sa kojim je povezan brodskim linijama.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel