Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

TASOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolis 4*

Astris
Ovaj hotel moderne arhitekture nalazi na uzvišenju 200 m od male, većim delom kamenite, plaže do koje se može doći zemljanim putem ili stepenicama. Druge popularne plaže, kao što su Astris i Psili Amos, nalaze se na manje od 2 km. Od Potosa je udaljen 7 km. (više)
Aethria 3*

Limenas
Okružen zelenilom, prostire se na površini od 11.000 m2, od plaže je udaljen 350 m. Nalazi se u širem centru Limenasa. (više)
Alea Hotel & Suites 4*

Skala Prinos
Ovaj hotelski kompleks prostire se na površini od 35 000 m², smešten je na prelepoj peščanoj plaži, oko 900 m od centra letovališta i na oko 17 km od Limenasa. (više)
Alexandra Beach 4*

Potos
Ovaj odličan porodični hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, okružen zelenilom i 200 m od centra Potosa. Od glavnog grada Tasosa i luke udaljen je 40 km, a od mesta Skala Prinos i luke 27 km. (više)
Alexandra Golden Boutique 5*

Chryssi Akti
Ovaj luksuzan hotel nalazi se na Golden Beach-u, jednoj od najlepših plaža na Tasosu. Od centra mesta Chryssi Akti je udaljen oko 2 km a od glavnog grada Tasosa 15 km. (više)
Aliston Studios 2*

Skala Potamia
Hotel Aliston Studios se nalazi na samo 120 m od plaže Hrisi Amudija u mestu Skala Potamia. Od mesta Potamie udaljeni su 2.5 km, Limenasa i glavne luke 12 km, (više)
Antonios 3*

Chryssi Akti
Ovaj moderan hotel nalazi se na uzvišenju iznad peščano-šljunkovite plaže od koje je udaljen nešto manje od 100m. Od centa letovališta Limenarija je udaljen 1 km. (više)
Atrium Tasos 4*

Chryssi Akti
Ovaj šarmantan hotel okružen zelenilom, nalazi se na peščanoj plaži San Antonio, oko 600 m udaljen od centra letovališta Potos. (više)
Blue Dream Palace 4*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi na prelepoj plaži Tripiti, okružen zelenilom. Sa skladno kombinovanim luksuzom i autentičnim kvalitetom nudi svojim gostima pravi odmor. Od Limenarije udaljen je 3 km i 20 km od luke. (više)
Castle Pontios 2*

Chryssi Akti
Ovaj mali hotel smešten je u zelenilu 150 m od plaže i 13km od Limenasa. (više)
Chatziandreou 2*

Prinos
Hotel Chatziadreou se nalazi 800 m od luke Prinos i 300 m od centra mesta. (više)
Dimitris 2*

Prinos
Hotel se nalazi u jednoj od najlepših uvala na Tasosu u Golden Beachu. Od plaže je udaljen 400 m, a od Limenasa i luke 11 km. (više)
Filippos 2*

Prinos
Hotel se nalazi u maslinjaku 200 m od plaže i oko 2 km od centra letovališta Skala Rachoni. Od glavnog grada Tasosa je udaljen 12 km a od luke Prinos 4 km. (više)
Grand Beach 2*

Prinos
Hotel se nalazi nadomak plaže, na oko 1 km od centra letovališta Limenaria. Od glavnog grada Tasosa je udaljen 38 km a od luke Prinos 20 km. (više)
Ilio Mare 5*

Prinos
Jedan od najluksuznijih hotela na Tasosu, okružen zelenilom, nalazi na sopstvenoj plaži. Od mesta Skala Prinos i luke udaljen je 1 km. (više)
Kamari Beach 3*

Prinos
Hotel se nalazi na prelepoj dugoj peščanoj plaži San Antonio, 1 km od centra Potosa, 45 km od Limenasa i 28 km od luke u Skala Prinosu. (više)
Kazaviti 3*

Prinos
Hotel se sastoji od 2 zgrade, u jednoj su hotelske sobe dok su u drugoj apartmani. Nalazi se oko 100 m od plaže i 2 km od mesta Skala Prinos. (više)
Korina 2*

Prinos
Hotel iz kojeg se pruža predivan pogled na zelene planine Tasosa, udaljen je oko 300 m od plaže, a od centra mesta 800 m. (više)
Louloudis 3*

Prinos
Hotel je smešten u maslinjaku 200 m od plaže Pahis. Do ribarskog mesta Skala Rahoni ima 2 km, a do grada Limenasa 8 km. (više)
Makryammos Bungalows 4*

Prinos
Hotelski kompleks se sastoji od prizemnih bungalova koji su smešteni na padinama iznad jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu Tasos, Makryammos, koja je zahvaljujući kristalno čistoj vodi nagrađena plavom zastavicom. Okružen je bujnom vegetacijom i idealan je za porodice. Od Limenasa i luke udaljen je 3 km. (više)
Maranton Beach 4*

Prinos
Ovaj hotel se nalazi na mirnoj lokaciji na ulasku u malo mesto Kinira, oko 50 m od šljunkovite plaže. Od mesta Skala Potamias je udaljen oko 8 km. (više)
Mare Monte 4*

Chryssi Akti
Ovaj mali, moderno dizajniran hotel, smešten je na uzvišenju oko 800 m od plaže i 12 km od Limenasa. (više)
Notos Deluxe Suites 3*

Chryssi Akti
Novoizgrađeni deo koga čine 4 zgrade udaljen je oko 40 m od hotela Astir Notos. Od centra mesta Potos i plaže udaljen je oko 300 m. (više)
Ocean Beach 4*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi na par minuta šetnje do plaže, oko 200 m i 11 km od grada Limenas. (više)
Olympion 2*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi u centru mesta Potos svega 70 m od plaže. (više)
Pegasus 3*

Chryssi Akti
Ovaj moderno uređen hotel sa tradicionalnim detaljima nalazi se 200 m od centra Limenasa i 700 m od gradske plaže. (više)
Potos 3*

Chryssi Akti
Porodičan hotel sastoji se od dve zgrade. Udaljen je 60 m od plaže i samo 100 m od centra Potosa, dok je od Limenasa i luke udaljen 35 km. (više)
Princess Calypso 3*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže na oko 20 m. Do centra mesta Skala Prinos se može prošetati a od Limenasa je udaljen oko 15 km. (više)
Rachony Bay Resort 2*

Chryssi Akti
Hotelski kompleks Rachony Bay se sastoji od nekoliko zgrada. Smešten je na peščanoj plaži, 300 m od malog ribarskog mesta Skala Rahoni. Od luke Prinos udaljen je 4 km i 12 km od glavne luke i grada Limenasa. (više)
Rodon House 3*

Chryssi Akti
Ovaj apart hotel se nalazi 50 m od plaže Tripiti. (više)
Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*

Chryssi Akti
Hotelski kompleks Royal Paradise se nalazi se peščano-šljunkovitoj plaži Roso Gremos, od Potosa je udaljen oko 3 km. (više)
Sunrise Beach Tasos 2*

Chryssi Akti
Hotel Sunrise Beach smešten je pored plaže, u tradicionalnom ribarskom mestu Skala Rachoni. Od Limenasa je udaljen 11 km. (više)
Thalassies 3*

Chryssi Akti
Hotel je renoviran 2015. godine i nalazi se na plaži u mestu Limenaria. (više)
Thalassies Nouveau 3*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi u samom mestu Limenarija, 20 m od peščano-šljunkovite plaže. Od glavnog grada Limenasa i luke udaljen je 45 km. (više)
Trypiti Bungalows 3*

Chryssi Akti
Bungalovi Trypiti se nalaze na jugu ostrva Tasos, 2 km od Limenarije i 300 m od Tripiti plaže, iznad magistrale. Hotel se sastoji iz više objekata koji su raspoređeni stepenasto na uzvišenju iznad Tripiti plaže, dok su neki objekti udaljeni i do 200 m od bazena. Pored bazena nalazi se podzemni prolaz koji vodi do plaže tako da magistrala ne mora da se prelazi. Plaža je udaljena 120m od bazena hotela. (više)
Villa Natassa 2*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi na uzvišenju, 250 m od plaže Glyfoneri. Od Limenasa je udaljen 8 km. (više)

Apartmani

Aparthotel Mary I 0*

Skala Sotiros
Nalazi se u centralnom delu samog mesta, na 200 m udeljenosti od plaže. Centar mesta Skala Sotiros, u kojem se nalaze taverne i minimarketi, udaljen je 150 metara. (više)
Blue Sky Apartments 1*

Chryssi Akti
Apartmani su smešteni u maslinjaku, 300 m su udaljeni od plaže Chisi Akti, dok su od Limenasa i luke udaljeni 14 km. (više)
Vila Albatros 0*

Limenas
Nalazi se na ulasku u Limenas, na glavnom putu, 100 m od plaže Papias, 200 m od plaže Tarzanos i na oko 800 m od centra mesta. Na svega 1,5 km udaljenosti nalazi se plaža Makryammos, koja je jedna od najlepših i najpoznatijih plaža na ostrvu. (više)
Vila Augustos 0*

Tripiti-Limenaria
Nalazi se na udaljenosti od oko 2 km od letovališta Limenaria i na oko 200 m od plaže Tripiti, koja je jedna od lepših plaža na Tasosu. Zbog svoje pozicije vila se prvenstveno preporučuje putnicima koji koriste sopstveni prevoz i onima koji žele apsolutni mir. (više)
Vila Ilias Luxury 0*

Golden Beach
Ova vila je smeštena na oko 200 m od plaže Golden Beach, jedne od najposećenijih i najpopularnijih plaža na Tasosu. (više)
Vila Maria Tasos 0*

Potos
Nalazi se u centralnom delu Potosa, 120 m od plaže. (više)
Vila Mary II 0*

Skala Sotiros
Vila je udaljena 150 m od plaže, a nalazi se u neposrednoj blizini prodavnice. Nalazi se u veoma mirnom i lepom kraju, okružena bogatom mediteranskom vegetacijom. (više)
Vila Papaikonomu I 0*

Potos
Kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži. Kompleks vila Papaikonomu čine pet zgrada u istom dvorištu. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. (više)

Na Tasosu očaraće Vas beskrajno zelenilo gustih maslinjaka i nepreglednih borovih šuma koje se spuštaju skoro do samih plaža

Tasos (Thassos) se nalazi na domak Kavale, jednog od najlepših gradova Grčke, 160 km udaljen od Soluna i samo par kilometara od kopna, a iz luke Keramoti do njega se stiže trajektom za manje od 40 minuta.

Dužina čitave obale iznosi 115 km, a površina ostrva 378,84 km kvadratnih.

„Smaragdno ostrvo“, „Zeleni dijamant Egeja“, samo su neki od epiteta najšumovitijeg i nama najbližeg ostrva. Moguće je da će ovi izrazi izgledati preterano onima koji još uvek nisu posetili ostrvo, ali od momenta kada stupite na tlo Tasosa, shvatićete da nema dovoljno reči kojima bi se opisala lepota peščanih plaža i kristalno čistog mora, čije se boje prelivaju od sveto plave do tamno zelene. Očaraće Vas beskrajno zelenilo gustih maslinjaka i nepreglednih borovih šuma koje se spuštaju skoro do samih plaža.

Za ovo ostrvo vezje se veliki broj mitova, a prema jednom od njih, Tasos je bilo ostrvo sirena koje bi svojim prelepim glasovima omađijale svakog muškarca koji ih je čuo. Jedan mit kaže da je ostrvo dobilo ime po Tasosu, mladiću koji je ovde stigao u traganju za svojom sestrom Evropom, koju je oteo Zevs.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2245 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel