Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

TASOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolis 4*

Astris
Ovaj hotel moderne arhitekture nalazi na uzvišenju 200 m od male, većim delom kamenite, plaže do koje se može doći zemljanim putem ili stepenicama. Druge popularne plaže, kao što su Astris i Psili Amos, nalaze se na manje od 2 km. Od Potosa je udaljen 7 km. (više)
Aethria 3*
sopstvenim prevozom od 23€
Limenas
Okružen zelenilom, prostire se na površini od 11.000 m2, od plaže je udaljen 350 m. Nalazi se u širem centru Limenasa. (više)
Alea Hotel & Suites 4*
sopstvenim prevozom od 58€
Skala Prinos
Ovaj hotelski kompleks prostire se na površini od 35 000 m², smešten je na prelepoj peščanoj plaži, oko 900 m od centra letovališta i na oko 17 km od Limenasa. (više)
Alexandra Beach 4*
sopstvenim prevozom od 41€
Potos
Ovaj odličan porodični hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, okružen zelenilom i 200 m od centra Potosa. Od glavnog grada Tasosa i luke udaljen je 40 km, a od mesta Skala Prinos i luke 27 km. (više)
Alexandra Golden Boutique 5*
sopstvenim prevozom od 63€
Chryssi Akti
Ovaj luksuzan hotel nalazi se na Golden Beach-u, jednoj od najlepših plaža na Tasosu. Od centra mesta Chryssi Akti je udaljen oko 2 km a od glavnog grada Tasosa 15 km. (više)
Aliston Studios 2*

Skala Potamia
Hotel Aliston Studios se nalazi na samo 120 m od plaže Hrisi Amudija u mestu Skala Potamia. Od mesta Potamie udaljeni su 2.5 km, Limenasa i glavne luke 12 km, (više)
Antonios 3*
sopstvenim prevozom od 30€
Chryssi Akti
Ovaj moderan hotel nalazi se na uzvišenju iznad peščano-šljunkovite plaže od koje je udaljen nešto manje od 100m. Od centa letovališta Limenarija je udaljen 1 km. (više)
Atrium Tasos 4*
sopstvenim prevozom od 59€
Chryssi Akti
Ovaj šarmantan hotel okružen zelenilom, nalazi se na peščanoj plaži San Antonio, oko 600 m udaljen od centra letovališta Potos. (više)
Blue Dream Palace 4*
sopstvenim prevozom od 44€
Tripiti
Hotel se nalazi na prelepoj plaži Tripiti, okružen zelenilom. Sa skladno kombinovanim luksuzom i autentičnim kvalitetom nudi svojim gostima pravi odmor. Od Limenarije udaljen je 3 km i 20 km od luke. (više)
Castle Pontios 2*
sopstvenim prevozom od 22€
Skala Potamia
Ovaj mali hotel smešten je u zelenilu 150 m od plaže i 13km od Limenasa. (više)
Chatziandreou 2*
sopstvenim prevozom od 21€
Prinos
Hotel Chatziadreou se nalazi 800 m od luke Prinos i 300 m od centra mesta. (više)
Dimitris 2*
sopstvenim prevozom od 35€
Chryssi Akti
Hotel se nalazi u jednoj od najlepših uvala na Tasosu u Golden Beachu. Od plaže je udaljen 400 m, a od Limenasa i luke 11 km. (više)
Filippos 2*
sopstvenim prevozom od 17€
Prinos
Hotel se nalazi u maslinjaku 200 m od plaže i oko 2 km od centra letovališta Skala Rachoni. Od glavnog grada Tasosa je udaljen 12 km a od luke Prinos 4 km. (više)
Grand Beach 2*
sopstvenim prevozom od 14€
Prinos
Hotel se nalazi nadomak plaže, na oko 1 km od centra letovališta Limenaria. Od glavnog grada Tasosa je udaljen 38 km a od luke Prinos 20 km. (više)
Ilio Mare 5*
sopstvenim prevozom od 38€
Prinos
Jedan od najluksuznijih hotela na Tasosu, okružen zelenilom, nalazi na sopstvenoj plaži. Od mesta Skala Prinos i luke udaljen je 1 km. (više)
Kamari Beach 3*
sopstvenim prevozom od 41€
Prinos
Hotel se nalazi na prelepoj dugoj peščanoj plaži San Antonio, 1 km od centra Potosa, 45 km od Limenasa i 28 km od luke u Skala Prinosu. (više)
Kazaviti 3*
sopstvenim prevozom od 17€
Prinos
Hotel se sastoji od 2 zgrade, u jednoj su hotelske sobe dok su u drugoj apartmani. Nalazi se oko 100 m od plaže i 2 km od mesta Skala Prinos. (više)
Korina 2*
sopstvenim prevozom od 25€
Prinos
Hotel iz kojeg se pruža predivan pogled na zelene planine Tasosa, udaljen je oko 300 m od plaže, a od centra mesta 800 m. (više)
Louloudis 3*
sopstvenim prevozom od 40€
Prinos
Hotel je smešten u maslinjaku 200 m od plaže Pahis. Do ribarskog mesta Skala Rahoni ima 2 km, a do grada Limenasa 8 km. (više)
Makryammos Bungalows 4*
sopstvenim prevozom od 42€
Prinos
Hotelski kompleks se sastoji od prizemnih bungalova koji su smešteni na padinama iznad jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu Tasos, Makryammos, koja je zahvaljujući kristalno čistoj vodi nagrađena plavom zastavicom. Okružen je bujnom vegetacijom i idealan je za porodice. Od Limenasa i luke udaljen je 3 km. (više)
Maranton Beach 4*
sopstvenim prevozom od 36€
Prinos
Ovaj hotel se nalazi na mirnoj lokaciji na ulasku u malo mesto Kinira, oko 50 m od šljunkovite plaže. Od mesta Skala Potamias je udaljen oko 8 km. (više)
Mare Monte 4*
sopstvenim prevozom od 35€
Chryssi Akti
Ovaj mali, moderno dizajniran hotel, smešten je na uzvišenju oko 800 m od plaže i 12 km od Limenasa. (više)
Notos Deluxe Suites 3*
sopstvenim prevozom od 41€
Chryssi Akti
Novoizgrađeni deo koga čine 4 zgrade udaljen je oko 40 m od hotela Astir Notos. Od centra mesta Potos i plaže udaljen je oko 300 m. (više)
Ocean Beach 4*
sopstvenim prevozom od 33€
Chryssi Akti
Hotel se nalazi na par minuta šetnje do plaže, oko 200 m i 11 km od grada Limenas. (više)
Olympion 2*

Chryssi Akti
Hotel se nalazi u centru mesta Potos svega 70 m od plaže. (više)
Pegasus 3*
sopstvenim prevozom od 28€
Chryssi Akti
Ovaj moderno uređen hotel sa tradicionalnim detaljima nalazi se 200 m od centra Limenasa i 700 m od gradske plaže. (više)
Potos 3*
sopstvenim prevozom od 20€
Chryssi Akti
Porodičan hotel sastoji se od dve zgrade. Udaljen je 60 m od plaže i samo 100 m od centra Potosa, dok je od Limenasa i luke udaljen 35 km. (više)
Princess Calypso 3*
sopstvenim prevozom od 64€
Chryssi Akti
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže na oko 20 m. Do centra mesta Skala Prinos se može prošetati a od Limenasa je udaljen oko 15 km. (više)
Rachony Bay Resort 2*
sopstvenim prevozom od 27€
Chryssi Akti
Hotelski kompleks Rachony Bay se sastoji od nekoliko zgrada. Smešten je na peščanoj plaži, 300 m od malog ribarskog mesta Skala Rahoni. Od luke Prinos udaljen je 4 km i 12 km od glavne luke i grada Limenasa. (više)
Rodon House 3*

Chryssi Akti
Ovaj apart hotel se nalazi 50 m od plaže Tripiti. (više)
Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*
sopstvenim prevozom od 43€
Chryssi Akti
Hotelski kompleks Royal Paradise se nalazi se peščano-šljunkovitoj plaži Roso Gremos, od Potosa je udaljen oko 3 km. (više)