Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

DUBROVNIK  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Grand Hotel Park 4*

Dubrovnik (Dalmacija)
Okružen zelenilom, nalazi se u uvali Lapad, 150 m je udaljen od mora, 4 km od starog grada i 22 km od aerodroma. (više)
Rixos Libertas 5*

Dubrovnik (Dalmacija)
Ovaj luksuzan hotel, smešten na steni uz more, udaljen je 15 minuta hoda od starog grada. Moderan i prostran, Rixos Libertas Dubrovnik ima neki svoj prepoznatljiv šarm i tradiciju. Od aerodrome je udaljen 25 km. (više)

Osim po bogatoj istoriji, kulturnoj baštini i diplomatiji, Dubrovnik je svetski poznat po svojoj go¬tovo magičnoj lepoti

Ovo je najveće ostrvo u severno-dalmatinskoj grupi ostrva. Svojom dužinom od 45 km opravdava ime, dok je širok samo 1 do 4 km.

Jugoistočni deo Dugog otoka je zaštićen i proglašen Parkom prirode, ovde se nalazi mirna uvala Sakarun koja je popularna peščana plaža. Park prirode Telašćica čine strme litice do kojih se dolazi uređenim pešačkim stazama, a ljubitelji aktivnog odmora uživaće i u Nacionalnom parku Kornati.

Na severoistoku ostrva nalazi se najčarobnije mesto, staro seoce Božava, koje je okruženo borovim šumama i morem. Osim dve stare crkve iz 19 veka, mogu se naći ostaci prvobitnih utvrđenja, koji su služili kao zaštita od napada pirata. Božava je oaza mira, sa kristalno plavim morem i uvalama okruženim borovom šumom koja će vam pružiti nezaboravan odmor.

Na ostrvo se dolazi trajektom iz grada Zadar.

Slike: Dubrovnik

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel