Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

REPUBLIKA KIPAR  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Adams Beach 5*
sopstvenim prevozom od 43€
Aja Napa
Luksuzan hotel smešten je na privatnoj čuvenoj peščanoj plaži zaliva Nissi, 3 km udaljen od centra Ayia Nape i 45 km od aerodroma u Larnaki. (više)
Aktea Beach Village 4*
sopstvenim prevozom od 39€
Aja Napa
Apartmanski kompleks se nalazi na 2.5 km od centra Ayia Nape, na kamenitoj plaži. Popularne peščane, Nissi i Sandy plaže od hotela su udaljene po 200 m a međunarodni aerodrom u Larnaki 54km. (više)
Almyra Hotel 4*
sopstvenim prevozom od 65€
Pafos
(više)
Amathus Beach Limassol 5*
sopstvenim prevozom od 81€
Limasol
Okružen zelenilom i palmama smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Od centra Limasola je udaljen 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km. (više)
Annabelle 5*
sopstvenim prevozom od 63€
Pafos
Luksuzan hotelski kompleks elegantnog stila i šarma, smešten je na samoj plaži, u blizini luke i s pogledom na tvrđavu starog Pafosa. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 130 km. (više)
Anonymous Beach 3*
sopstvenim prevozom od 32€
Aja Napa
Hotel se nalazi u zalivu Sandy Bay, na peščanoj plaži, udaljen je 1,5 km od centra grada i 48 km od aerodroma u Larnaki. Okružen egzotičnim zelenilom, pruža potpun užitak i relaksaciju. (više)
Asimina Suites Hotel 5*
sopstvenim prevozom od 121€
Pafos
Jedan od najluksuznijih hotela u oblasti Pafosa, smesten na samoj plazi, od centra je udaljen 4 km, a od areodroma u Larnaki 140 km. Hotel prima goste preko 16 god. (više)
Asterias Beach 4*
sopstvenim prevozom od 50€
Aja Napa
Nalazi se u zalivu Makronissos na peščanoj plaži, udaljen 4 km od centra Ayia Nape, a od aerodroma u Larnaki 48 km. (više)
Athena Royal Beach Hotel 4*
sopstvenim prevozom od 85€
Pafos
Hotelski resort smesten je na samoj plazi. U neposrednoj blizini hotela nalaze se arheoloska nalazista, restorani i barovi. Centar Pafosa udaljen je 4 km, a aerodrom u Larnaki 140 km. (više)
Atlantica Aeneas 5*
sopstvenim prevozom od 76€
Aja Napa
Popularan i luksuzan hotel nalazi se samo na 90 metara od poznate peščane Nissi plaže od koje ga deli ulica, 2.5 km od centra Ayia Nape, a od aerodroma u Larnaki 48 km. (više)
Atlantica Miramare Beach 4*
sopstvenim prevozom od 69€
Limasol
Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 3 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa. (više)
Bella Napa 3*
sopstvenim prevozom od 28€
Aja Napa
Hotel je udaljen 300 m od peščane plaže Aja Napa, 2 km od centra grada, a od medjunarodnog aerodroma u Larnaki 45 km. (više)
Cactus Larnaca 2*
sopstvenim prevozom od 18€
Larnaka
Hotel se nalazi se oko 500 m od gradske peščane plaže i na oko 3 km od centra grada. Aerodrom u Larnaki je udaljen 7 km. (više)
Capo Bay 4*
sopstvenim prevozom od 55€
Protaras
Hotel se nalazi na peščanoj plaži Fig Tree Bay, u centru mesta Protaras. Od aerodroma je udaljen 60 km. (više)
Cavo Maris Beach 3*
sopstvenim prevozom od 37€
Protaras
Hotel se nalazi na ulazu u mesto Protaras, na samoj peščanoj plaži, od centra je udaljen 1.5 km, a od aerodroma 50 km. (više)
Christofinia 3*
sopstvenim prevozom od 45€
Aja Napa
Hotel je udaljen 200 m od Nissi i Macronisos plaža i 3 km od centra Ayia Nape. Stanica lokalnih autobusa koji voze do centra većih gradova je u neposrednoj blizini hotela. (više)
Constantinou Bros Athena Beach 4*
sopstvenim prevozom od 62€
Pafos
Elegantan i luksuzan hotel smešten je na širokoj peščano-šljunkovitoj plaži, 1,5 km od turističkog centra i 2 km centra Pafosa. U neposrednoj blizini hotela su arheološka nalazišta, prodavnice i barovi, a aerodrom u Larnaki je udaljen 140 km.. (više)
Coral Beach Resort 5*
sopstvenim prevozom od 75€
Pafos
Smešten na obodu poluostrva Akamas, koje je pod zaštitom UNESCO-a. Udaljen je 13 km od centra Pafosa, 300 m od plaže i 143 km od aerodroma. (više)
Crown Resorts Henipa 3*
sopstvenim prevozom od 27€
Larnaka
Hotel se nalazi u turističkom delu Larnake, okružen je restoranima, barovima i prodavnicama. Peščana gradska plaža je udaljena 150 m, od koje ga deli ulica. Od centra grada je udaljen 15 km, a od aerodroma 10 km. (više)
Elias Beach Hotel 4*
sopstvenim prevozom od 80€
Limasol
Hotel je smešten na peščanoj plaži u blizini starog grada Amatus, 3 km od turističkog centra. Od centra Limasola udaljen je 11 km, a 55 km od međunarodnog aerodroma u Larnaki. (više)
Elysium Beach 5*
sopstvenim prevozom od 85€
Pafos
Luksuzan hotel, u blizini drevnog arheološkog nalazišta Grobnica kraljeva, udaljen je samo 3 km od centra Pafosa i 134 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela je mala, uska plaža sa stenovitim i peščanim delom. (više)
Euronapa Hotel Apartments 3*
sopstvenim prevozom od 32€
Aja Napa
Euronapa apartmani su udaljeni 900 metara od plaže Limanaki a 1.5 km od čuvene Nissi plaže. Centar Ayia Nape je 1.5 km a u neposrednoj blizini apartmana su prodavnice, barovi i restorani. Aerodrom u Larnaki je udaljen 45 km. (više)
Flamingo Beach Hotel 3*
sopstvenim prevozom od 30€
Larnaka
Hotel se nalazi na čuvenoj peščanoj plaži Mekenzi , koja je označena plavom zastavicom. Od centra Larnake udaljen je 4 km, a od aerodroma u Larnaki 3 km. (više)
Four Seasons 5*
sopstvenim prevozom od 87€
Limasol
Luksuzan hotel, smešten na samoj peščanoj plaži, na šetalištu dužine 8 km kojim se dolazi do centra Limasola. Aerodrom u Larnaki je udaljen 58 km a centar grada 8 km. (više)