Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

MALTA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

115 The Strand Hotel 3*

Slima
Renoviran hotel na samom šetalištu u Sliemi, u neposrednoj blizini centra i brojnih, restorana, kafića i prodavnica. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma udaljen je 11 km a od najbliže plaže 10 minuta šetnje. (više)
Alexandra 3*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, u blizini diskoteka, pabova i barova. Udaljen je 500 m od peščane gradske plaže i 11 km od aerodroma. (više)
Aquis Riviera Resort & Spa 4*

Meliha
Popularan hotel, na severu ostrva, na mirnoj i pomalo izolovanoj lokaciji, deli ga da ulica od mora i stenovitog kupališta. Najveća peščana plaža na ostrvu udaljena je 2.5 km kao i trajektni terminal za ostrvo Gozo. Gradski prevoz saobraća do Slieme, Valete i najbližeg mesta Meliha (5 km). Aerodrom je udaljen 21 km. (više)
Argento 4*

St Džulijens
Butik hotel smešten u centru mesta St.Julians , u blizini marine i Pacevilla , centra noćnog života. Peščana gradska p laža udaljena je 500 m , Sliema 5 km a aerodrom 11 km. (više)
Bay View 3*

Slima (Slima)
(više)
Be Hotel ex Bay Street 4*

St Džulijens
Gradski hotel, renoviran 2015 god. u sklopu tržnog centra, nalazi se u blizini Casina i Hard Rock Cafe-a, okružen prodavnicama, diskotekama, pabovima i barovima. Udaljen je samo 70 m od gradske peščane plaže u zalivu St.George‘s, a od aerodroma 11 km. (više)
Blue Sea Buggiba 3*

Kawra
Hotel se nalazi u samom centru mesta, o d stenovite plaže udaljen 500 m i 19 km od aerodroma. (više)
Blue Sea San Anton Hotel 3*

Bugiba
Udaljen je 500 m od mora i šetališta, nedaleko od centra i prodavnica, barova i restorana. Od aerodroma je udaljen 20 km i 50 m od lokalne autobuske stanice. (više)
Blue Sea St Georges Park & La Valleta 3*

St Džulijens
Resort koga čine dva hotela, smešten je u centru noćnog života, u blizini mnogobrojnih klubova, pabova, diskoteka, kafića i restorana. Od peščane plaže St.George’s Bay udaljen je 300 metara, a od aerodroma 11 km. (više)
Canifor 4*

Kawra
Stariji hotel, na pogodnoj lokaciji, nalazi se na 150 m od promenade uz kamenitu plažu, u blizini centra Bugibbe, prodavnica, restorana i barova. Od aerodroma je udaljen 20 km i 50 m od lokalne autobuske stanice. (više)
Carlton 3*

Slima
Hotel Carlton se nalazi na šetalištu uz more, preko puta gradske stenovite plaže u Sliemi. U okolini hotela se nalaze prodavnice, The Point - najveći shopping mall na Malti, brojni kafići, restorani i barovi. Od aerodroma je udaljen 8 km, a ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do St. Juliansa i Valete. (više)
Cavalieri Art 4*

St Džulijens
Hotel se nalazi na samoj obali mora, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini stanice lokalnih autobuskih linija, promenade i centra noćnog života, Pacevilla. Od aerodroma je udaljen 11 km. (više)
Diplomat 4*

Slima
Hotel od promenade uz more i stenovite plaže deli ulica. Okružen je restoranima, pabovima i prodavnicama. Autobuska stanica lokalnog prevoza koji saobraća do Valete i St.Juliansa (3 km) je ispred hotela. Od aerodroma hotel je udaljen 11 km. (više)
Dolmen Resort 4*

Kawra
Hotel se nalazi na sopstvenoj stenovitoj plaži Amazonia , udaljen 16 km od Valete i 25 km od aeodroma. Pored hotela je gradska peščana plaža a u blizini je stanica lokalnog autobusa. (više)
Euro Club 3*

Qawra (Qawra, St. Pauls Bay Area)
(više)
Europa Hotel 2*

Slima
Nalazi se na samoj promenadi uz stenovitu obalu mora. Od aerodroma je udaljen 10 km, a ispred hotela je autobuska lokalna stanica. (više)
Fortina Hotel 4*

Slima
Smešten je u samom centru Slieme, na obali sa pogledom na La Valetu, u neposrednoj blizini autobuske stanice i pristaništa sa kojeg trajekti saobraćaju do Valete. Od aerodroma je udaljen 10km a najnoviji tržni centar je na svega nekoliko metara udaljen od hotela. (više)
Golden Tulip Vivaldi 4*

St Džulijens
Nalazi se u centru St.Juliansa, u neposrednoj blizini pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od mora je udaljen 100 m, a od aerodroma 11 km. Gradska peščana plaža se nalazi na 10 minuta šetnje od hotela. (više)
Hilton 5*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta St.Julians, na obali stenovite plaže, u Portomaso Marini, u blizini kafića, pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od Slieme je udaljen 3 km, a od aerodroma 11 km. (više)
Il Palazzin 4*

Kawra
Skromniji hotel, nalazi se u mirnom delu Qawre, na blagom uzvišenju, 100 m od glavnog šetališta uz more U neposrednoj blizini se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete. Od aerodroma je udaljen 18 km. (više)
Intercontinental Malta 5*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, centru noćne zabave, na 100 m od sopstvene peščane plaže u zalivu St.Georges Bay, saizuzetno uređenim bogatim vrtom. Aerodrom je udaljen 11 km. Pored hotela je bioskopski kompleks i kuglana a preko puta tržni centar. (više)
Le Meridien St Julians Hotel & Spa 5*

St Džulijens
Hotel se nalazi na uzvišenju sa pogledom na zaliv Baluta u St.Julians-u, na par minuta šetnje do Slieme. Od aerodroma je udaljen 11 km, a u neposrednoj blizini hotela su kafeterije, pabovi, restorani i diskoteke. Nema svoju plažu. (više)
Mellieha Bay 4*

Meliha
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Mellieha na severu ostrva, okružen baštom, a u neposrednoj blizini je i jedna od najpoznatijih peščanih plaža u zalivu Ghadira. Stanica autobusa udaljena je 300 m, a obližnje mesto Mellieha i trajekt za Gozo i Komino 3 km. Od aerodroma hotel je udaljen 32 km. (više)
Paradise Bay 4*

Meliha
Hotel se nalazi na krajnjem severu ostrva, na izolovanoj lokaciji, na nekoliko minuta hoda od polazišta trajakta za Gozo, u blizini najlepših peščanih plaža na Malti. Gostima je na raspolaganju peščana plaža do koje se stiže kroz tunel. Aerodrom je udaljen 28 km, a najbliže veće mesto je Mellieha. Sa svim mestima na ostrvu hotel je povezan gradskim saobraćajem. (više)
Park 4*

Slima
Hotel se nalazi 100 m od promenade uz more, duž kamenite plaže, u blizini prodavnica i restorana. Udaljen je 8 km od aerodorma i 3 km od St.Julians - Paceville, centra noćnog života. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je udaljena 50 m. (više)
Plaza & Plaza Regency 3*

Slima
Kompleks se n alazi na promenadi na pola puta između centra Slime i St.Juliansa, okružen brojnim sadržajima. Stenovita plaža se nalazi preko puta hotela. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. (više)
Preluna Hotel & Spa 4*

Slima
Hotel se nalazi preko puta privatne stenovite plaže na šetalištu dugom 3 km. Udaljen je 8 km od aerodroma i 4 km od glavnog grada Valeta. (više)
Primera 3*

Kawra
Hotel je udaljen 500 m od stenovite plaže i 300 m od centra Bugibbe, u blizini prodavnica, pabova i restorana. Aerodrom Luqa je udaljen 20 km. (više)
Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands 5*

Golden Bej
Najluksuzniji hotel na ostrvu smešten je na stenovitoj litici sa koje se pruža pogled na Golden Bay i pučinu. Hotel ima 2 plaže, kamenitu ispred hotela do koje se silazi stepenicama ili liftom, i uređenu peščanu plažu na nekoliko minuta šetnje od hotela. Od aerodroma je udaljen 20 km i 28 km od Valete do koje vozi shuttle bus, uz doplatu. (više)
Radisson Blu Resort St Julian's 5*

St Džulijens
Hotel renoviran 2014.god, se nalazi u St.George ’ s zalivu, nadomak St.Juliansa i pruža gostima mogućnost mirnog odmora pored mora. Od aerodroma je udaljen 13 km. (više)
Ramla Bay 4*

Meliha
Nalazi se na krajnjem severozapadnom delu ostrva, usamljen, u zasebnoj uvalici. Od Valete je udaljen 20 km a od aerodroma 26 km. Jedan je od retkih hotela na Malti sa sopstvenom peščanom plažom i izuzetnom animacijom. (više)
San Antonio Hotel & Spa 4*

Kawra
Renoviran hotel smešten u centru mesta Qawra, u zalivu St. Paul’s Bay, u blizini prodavnica, pabova i restorana. Udaljen je 150 metara od peščane plaže, od Valete oko 15 km a od aerodroma 16 km. Dobro je povezan lokalnim prevozom sa ostalim delovima Malte, Valetom, St.Juliansom, Sliemom, autobuska stanica je udaljena 100 metara od hotela. (više)
Santana 4*

Kawra
Hotel se nalazi u zalivu St. Paul na 150 m od šetališta uz more. Mala peščana gradska plaža sa postepenim ulaskom u vodu udaljena je 900 m od hotela. Veći deo plaže je nasut sitnim šljunkoma ali se u more ulazi sa stena. Aerodrom se nalazi na 20 km, a glavna autobuska stanica je u neposrednoj blizini. (više)
Seabank & Spa 4*

Meliha
Hotel je od gradića Mellieha udaljen 1 km, od Valete 24 km a od aerodroma 26 km. Od jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu hotel deli ulica. (više)
Seashells Resort At Suncrest 4*

Kawra
Prijatan, renovjiran, porodični hotel nalazi se na samoj obali mora, na promenadi kojom se za 10-ak minuta šetnje stiže do centra. Udaljen je 15 km od Slieme i 20 km od aerodroma. Do stenovite plaže i mora vodi podzemni prolaz ispod ulice. Ispred hotela je stanica lokalnog autobusa koji vozi do Valete. (više)
Sliema Chalet 3*

Slima
Hotel se nalazi na šetalištu preko puta stenovite plaže, oko 300 m od centra grada, 3 km od od St. Julians i 11 km od aerodroma. (više)
Sliema Marina 3*

Slima
Pozicioniran na obali mora, na šetalištu dugom 7 km, u samom centru Slieme, okružen je restoranima, kafićima i prodavnicama. Aerodrom je udaljen 11 km a najbliža stenovita plaža 500 m. Stanica autobuskog lokalnog prevoza je u blizini hotela. (više)
St Julian's Bay 3*

St Džulijens
Smešten je na samom šetalištu, preko puta stenovite obale, okružen brojnim kafićima i restoranima, samo 200 metara od centra mesta St.Julians. Aerodrom je udaljen 10 km a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i Slieme je ispred hotela. (više)
Sunflower 3*

Kawra
Hotel je smešten u mirnom delu grada, u zalivu St. Paul, na 10 minuta šetnje do stenovite obale i promenade, barova, restorana i prodavnica. Aerodrom je udaljen 20 km. (više)
Topaz 3*

Kawra
Hotel se nalazi na 700 m od centra Bugibbe i 800 m od šetališta uz more i stenovite plažu. Aerodrom je udaljen 18 km, a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete je ispred hotela. (više)
Westin Dragonara Resort 5*

St Džulijens
Jedan od najluksuznijih hotela u centru mesta St.Juliens smešten je na samoj obali. Okružen kafićima, restoranima i klubovima, samo 3.5 km udaljen od Slieme i 11 km od aerodroma. (više)

Republika Malta je mala i gusto naseljena ostrvska država u središtu Mediterana, južno od Sicilije (80 km)

Sastoji se od pet ostrva od kojih je najveće Malta, zatim Gozo, Comino, Cominotto i Filfla. Površina celog arhipelaga je 316 km2 na kome živi oko 400.000 stanovnika, a godišnje ga poseti više od million turista. Dužina morske obale je 137 km.

Mali arhipelag oduvek je bio strateški centar na kome su traga ostavljali Feničani, Rimljani, Vizantijci, Arapi, Normani, Kastiljci, Francuzi i Britanci ... Skoro 2,5 veka na njoj su boravili Malteški vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja. Malta je kao dugogodišnja britanska kolonija stekla nezavisnost 1974. godine.

Glavni grad je Valeta, grad tvrđava u kojoj se krije krstaška istorija, poznate palate i crkve. Osnovao ju je, u 16 veku, Žan De La Vale. Udaljena je od Luqe, jedinog aerodroma na ostrvu 6 km.

Dva najveća turistička centra su Slimi i St Julians sa uglavnom stenovitom obalom. Lokalni autobuski saobraćaj je odlično organizovan, a vožnja čuvenim oldtajmer autobusima je sama po sebi doživljaj.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.4514 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel