Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

MALTA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

115 The Strand Hotel 3*

Slima
Renoviran hotel na samom šetalištu u Sliemi, u neposrednoj blizini centra i brojnih, restorana, kafića i prodavnica. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma udaljen je 11 km a od najbliže plaže 10 minuta šetnje. (više)
Alexandra 3*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, u blizini diskoteka, pabova i barova. Udaljen je 500 m od peščane gradske plaže i 11 km od aerodroma. (više)
Aquis Riviera Resort & Spa 4*

Meliha
Popularan hotel, na severu ostrva, na mirnoj i pomalo izolovanoj lokaciji, deli ga da ulica od mora i stenovitog kupališta. Najveća peščana plaža na ostrvu udaljena je 2.5 km kao i trajektni terminal za ostrvo Gozo. Gradski prevoz saobraća do Slieme, Valete i najbližeg mesta Meliha (5 km). Aerodrom je udaljen 21 km. (više)
Argento 4*

St Džulijens
Butik hotel smešten u centru mesta St.Julians , u blizini marine i Pacevilla , centra noćnog života. Peščana gradska plaža udaljena je 500 m, Sliema 5 km, a aerodrom 11 km. (više)
Bay View 3*

Slima (Slima)
Gradski hotel, pogodan za mlađe putnike, smešten je na promenadi uz more koja se prostire duž Slieme do La Vallette, okružen kafićima, restoranima i prodavnicama. Najbliža gradska stenovita plaža je udaljena 1.5 km, stanica gradskog autobusa je u blizini hotela kao i pristanište za trajekte koji saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma hotel je udaljen 9 km. (više)
Be Hotel ex Bay Street 4*

St Džulijens
Gradski hotel, renoviran 2015 god. u sklopu tržnog centra, nalazi se u blizini Casina i Hard Rock Cafe-a, okružen prodavnicama, diskotekama, pabovima i barovima. Udaljen je samo 70 m od gradske peščane plaže u zalivu St.George‘s, a od aerodroma 11 km. (više)
Blue Sea St Georges Park & La Valleta 3*

St Džulijens
Resort koga čine dva hotela, smešten je u centru noćnog života, u blizini mnogobrojnih klubova, pabova, diskoteka, kafića i restorana. Od peščane plaže St.George’s Bay udaljen je 300 metara, a od aerodroma 11 km. (više)
Canifor 4*

Kawra
Stariji hotel, nalazi se na 150 m od promenade uz kamenitu plažu, u blizini centra Bugibbe, prodavnica, restorana i barova. Od aerodroma je udaljen 20 km i 50 m od lokalne autobuske stanice. (više)
Carlton 3*

Slima
Hotel Carlton se nalazi na šetalištu uz more, preko puta gradske stenovite plaže u Sliemi. U okolini hotela se nalaze prodavnice, The Point - najveći shopping mall na Malti, brojni kafići, restorani i barovi. Od aerodroma je udaljen 8 km, a ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do St. Juliansa i Valete. (više)
Cavalieri Art 4*

St Džulijens
Hotel se nalazi na samoj obali mora, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini stanice lokalnih autobuskih linija, promenade i centra noćnog života, Pacevilla. Od aerodroma je udaljen 11 km. (više)
Db San Antonio Htel & Spa 4*

Kawra
(više)
db Seabank Resort & Spa 4*

Meliha
Hotel je od gradića Mellieha udaljen 1 km, od Valete 24 km, a od aerodroma 26 km. Od jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu hotel deli ulica. (više)
Diplomat 4*

Slima
Hotel od promenade uz more i stenovite plaže deli ulica. Okružen je restoranima, pabovima i prodavnicama. Autobuska stanica lokalnog prevoza koji saobraća do Valete i St.Juliansa (3 km) je ispred hotela. Od aerodroma hotel je udaljen 11 km. (više)
Dolmen Resort 4*

Kawra
Hotel se nalazi na sopstvenoj stenovitoj plaži Amazonia, udaljen 16 km od Valete i 25 km od aeodroma. Pored hotela je gradska peščana plaža, a u blizini je stanica lokalnog autobusa. (više)
Euro Club 3*

Qawra (Qawra)
Skromniji hotel nalazi se u centru Qawre, 200 m od promenade uz more i stenovito-peščane plaže, 100 m od stanice gradskog autobusa i par minuta šetnje od kafića, restorana, pabova, prodavnica i ostalih sadržaja za zabavu i provod. Udaljen je 15 km od La Vallette, 20 km od aeodroma. Hotel je renoviran 2016. god. (više)
Europa Hotel 2*

Slima
Nalazi se na samoj promenadi uz stenovitu obalu mora. Od aerodroma je udaljen 10 km, a ispred hotela je autobuska lokalna stanica. (više)
Fortina Hotel 4*

Slima
Smešten je u samom centru Slieme, na obali, sa pogledom na La Vallettu, pored hotela Fortina Spa Resort 5* sa kojim je povezan. U blizini je stanice gradskog prevoza i pristaništa sa kojeg trajekti saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma je udaljen 10km, a najnoviji tržni centar je u blizini hotela. (više)
Fortina Hotel Spa Resort 5*

Slima
Nalazi se na samoj obali mora, u centru Slieme, sa pogledom na La Vallettu, pored hotela Fortina 4* sa kojim je povezan. U blizini hotela je stanica gradskog prevoza kao i stanica pristaništa sa kojeg trajekti saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma je udaljen 10 km. Hotel je namenjen samo odraslim gostima osim u periodu jul-avgust i tokom Uskrsa i Božića. (više)
Golden Tulip Vivaldi 4*

St Džulijens
Nalazi se u centru St.Juliansa, u neposrednoj blizini pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od mora je udaljen 100 m, a od aerodroma 11 km. Gradska peščana plaža se nalazi na 10 minuta šetnje od hotela. (više)
Hilton 5*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta St.Julians, na obali stenovite plaže, u Portomaso Marini, u blizini kafića, pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od Slieme je udaljen 3 km, a od aerodroma 11 km. (više)
Il Palazzin 4*

Kawra
Skromniji hotel, nalazi se u mirnom delu Qawre, na blagom uzvišenju, 100 m od glavnog šetališta uz more. U neposrednoj blizini se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete. Od aerodroma je udaljen 18 km. (više)
Intercontinental Malta 5*

St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, centru noćne zabave, na 100 m od sopstvene peščane plaže u zalivu St.Georges Bay, sa izuzetno uređenim bogatim vrtom. Aerodrom je udaljen 11 km. Pored hotela je bioskopski kompleks i kuglana, a preko puta tržni centar. (više)
Le Meridien St Julians Hotel & Spa 5*

St Džulijens
Hotel se nalazi na uzvišenju sa pogledom na zaliv Baluta u St.Julians-u, na par minuta šetnje do Slieme. Od aerodroma je udaljen 11 km, a u neposrednoj blizini hotela su kafeterije, pabovi, restorani i diskoteke. Nema svoju plažu. (više)
Mellieha Bay 4*

Meliha
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Mellieha na severu ostrva, okružen baštom, a u neposrednoj blizini je i jedna od najpoznatijih peščanih plaža u zalivu Ghadira. Stanica autobusa udaljena je 300 m, a obližnje mesto Mellieha i trajekt za Gozo i Komino 3 km. Od aerodroma hotel je udaljen 32 km. (više)
Paradise Bay 4*

Meliha
Hotel se nalazi na krajnjem severu ostrva, na izolovanoj lokaciji, na nekoliko minuta hoda od polazišta trajakta za Gozo, u blizini najlepših peščanih plaža na Malti. Gostima je na raspolaganju peščana plaža do koje se stiže kroz tunel. Aerodrom je udaljen 28 km, a najbliže veće mesto je Mellieha. Sa svim mestima na ostrvu hotel je povezan gradskim saobraćajem. (više)
Park 4*

Slima
Hotel se nalazi 100 m od promenade uz more, duž kamenite plaže, u blizini prodavnica i restorana. Udaljen je 8 km od aerodorma i 3 km od St.Julians - Paceville, centra noćnog života. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je udaljena 50 m. (više)
Plaza & Plaza Regency 3*

Slima
Kompleks se n alazi na promenadi na pola puta između centra Slime i St.Juliansa, okružen brojnim sadržajima. Stenovita plaža se nalazi preko puta hotela. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. (više)
Preluna Hotel & Spa 4*

Slima
Hotel se nalazi preko puta privatne stenovite plaže na šetalištu dugom 3 km. Udaljen je 8 km od aerodroma i 4 km od glavnog grada Valeta. (više)
Primera 3*

Kawra
Hotel je udaljen 500 m od stenovite plaže i 300 m od centra Bugibbe, u blizini prodavnica, pabova i restorana. Aerodrom Luqa je udaljen 20 km. (više)
Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands 5*

Golden Bej
Najluksuzniji hotel na ostrvu smešten je na stenovitoj litici sa koje se pruža pogled na Golden Bay i pučinu. Hotel ima 2 plaže, kamenitu ispred hotela do koje se silazi stepenicama ili liftom, i uređenu peščanu plažu na nekoliko minuta šetnje od hotela. Od aerodroma je udaljen 20 km i 28 km od Valete do koje vozi shuttlebus, uz doplatu. (više)
Radisson Blu Resort St Julian's 5*

St Džulijens
Hotel renoviran 2014.god, se nalazi u St.George’s zalivu, nadomak St.Juliansa i pruža gostima mogućnost mirnog odmora pored mora. Od aerodroma je udaljen 13 km. (više)
Ramla Bay 4*

Meliha
Nalazi se na krajnjem severozapadnom delu ostrva, usamljen, u zasebnoj uvalici. Od Valete je udaljen 20 km, a od aerodroma 26 km. Jedan je od retkih hotela na Malti sa sopstvenom peščanom plažom i izuzetnom animacijom. (više)
Relax Inn 3*

Bugiba
Skromniji, stariji hotel, nalazi se u blizini glavnog trga Bugibbe, na nekoliko minuta hoda od šetališta pored mora i stanice gradskog autobusa. Od aerodroma je udaljen 20 km. (više)
Santana 4*

Kawra
Hotel se nalazi u zalivu St. Paul na 150 m od šetališta uz more. Mala peščana gradska plaža sa postepenim ulaskom u vodu udaljena je 900 m od hotela. Veći deo plaže je nasut sitnim šljunkom ali se u more ulazi sa stena. Aerodrom se nalazi na 20 km, a glavna autobuska stanica je u neposrednoj blizini. (više)
Seashells Resort At Suncrest 4*

Kawra
Prijatan, renovjiran, porodični hotel nalazi se na samoj obali mora, na promenadi kojom se za 10-ak minuta šetnje stiže do centra. Udaljen je 15 km od Slieme i 20 km od aerodroma. Do stenovite plaže i mora vodi podzemni prolaz ispod ulice. Ispred hotela je stanica lokalnog autobusa koji vozi do Valete. (više)
Sliema Chalet 3*

Slima
Hotel se nalazi na šetalištu preko puta stenovite plaže, oko 300 m od centra grada, 3 km od od St. Julians i 11 km od aerodroma. (više)
Sliema Marina 3*

Slima
Pozicioniran na obali mora, na šetalištu dugom 7 km, u samom centru Slieme, okružen je restoranima, kafićima i prodavnicama. Aerodrom je udaljen 11 km a najbliža stenovita plaža 500 m. Stanica autobuskog lokalnog prevoza je u blizini hotela. (više)
St Julian's Bay 3*

St Džulijens
Smešten je na samom šetalištu, preko puta stenovite obale, okružen brojnim kafićima i restoranima, samo 200 metara od centra mesta St.Julians. Aerodrom je udaljen 10 km a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i Slieme je ispred hotela. (više)
Sunflower 3*

Kawra
Hotel je smešten u mirnom delu grada, u zalivu St. Paul, na 10 minuta šetnje do stenovite obale i promenade, barova, restorana i prodavnica. Aerodrom je udaljen 20 km. (više)
The Buggiba Hotel 3*

Buggiba
Hotel se nalazi u samom centru mesta, od stenovite plaže udaljen 500 m i 19 km od aerodroma. (više)
The Palace Malta 5*

Slima
Hotel je spoj modernog dekora i klasične elegancije, nalazi se u centru Slieme, 500 m od kamenite gradske plaže. Pored hotela Palace Nalazi se hotel The Victoria sa kojim je spojen na prvom i sedmom spratu ai gosti mogu da koriste većinu sadržaja oba hotela. Od aerodroma je udaljen 11 km. (više)
The San Anton Hotel 3*

Bugiba
Udaljen je 500 m od mora i šetališta, nedaleko od centra i prodavnica, barova i restorana. Od aerodroma je udaljen 20 km i 50 m od lokalne autobuske stanice. (više)
The Victoria 4*

Slima
Hotel u klasičnom viktorijanskom stilu odiše elegancijom, nalazi se u centru Slieme, 500 m od kamenite gradske plaže. Pored je hotel Palace sa kojim je The Victoria hotel spojen na prvom i sedmom spratu i gosti mogu da koriste većinu sadržaja oba hotela. Od aerodroma je udaljen 11 km. (više)
The Waterfront 4*

Slima
Gradski hotel, nalazi se na promenadi uz more, sa pogledom na luku i La Vallettu. Okružen je kafićima, restoranima, prodavnicama a u blizini je autobuska stanica gradskog prevoza i pristanište za trajekte koji saobraćaju do Vallette. Najbliža gradska stenovita plaža je udaljena 1km, aerodrom 10 km. Renoviran je 2016.god. (više)
Topaz 3*

Kawra
Hotel se nalazi na 700 m od centra Bugibbe i 800 m od šetališta uz more i stenovitu plažu. Aerodrom je udaljen 18 km, a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete je ispred hotela. (više)
Westin Dragonara Resort 5*

St Džulijens
Jedan od najluksuznijih hotela u centru mesta St.Juliens smešten je na samoj obali. Okružen kafićima, restoranima i klubovima, samo 3.5 km udaljen od Slieme i 11 km od aerodroma. (više)

Republika Malta je mala, gusto naseljena ostrvska država u središtu Mediterana, južno od Sicilije (93 km), istočno od Tunisa i severno od Libije

Sastoji se od pet ostrva od kojih je najveće Malta, zatim Gozo, Comino, Cominotto i Filfla. Površina celog arhipelaga na kome živi oko 400.000 stanovnika je 316 km2, a godišnje ga poseti više od milion turista. Dužina morske obale je 137 km. Klima na Malti je sredozemna i odlikuje se veoma blagim zimama, prosečna godišnja temperatura je 19˚C. Zbog letnjih suša najveći deo ostrva je bez vegetacije, tako da po brežuljkastim terenima dominira žbunasto rastinje.

Mali arhipelag oduvek je bio strateški centar na kome su traga ostavili Feničani, Rimljani, Vizantijci, Arapi, Normani, Kastiljci, Francuzi i Britanci ... Više od dva veka na Malti su boravili Malteški vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja. Malta je kao dugogodišnja britanska kolonija stekla nezavisnost 1974. godine. Na Malti je zbog intenzivnog razvoja turizma porušeno mnogo autentično građenih starih kuća. Ljubitelje ronjenja iz celog sveta privlače morske dubine, raznolik podvodni svet i koralni grebeni. Dva najveća turistička centra su Sliema i St. Julians sa uglavnom stenovitom obalom. Lokalni autobuski saobraćaj je odlično organizovan po celom ostrvu. Glavni grad La Valletta, grad tvrđava u kojoj se krije krstaška istorija, palate i crkve, osnovao je u 16-om veku, Žan De La Valletta. Udaljena je od Luqe, jedinog aerodroma na ostrvu 6 km.

Sliema - turistički gradić na severoistočnoj obali Malte, sa pogledom na La Vallettu i otvoreno more, u kome odseda najviše turista, poznat je po dugoj promenadi uz more, po brojnim hotelima, restoranima, pabovima i prodavnicama. Gradski autobus saobraća glavnom ulicom povezujući na brz i jeftin način Sliemu sa St.Juliansom i La Vallettom.

St. Julians - gradska četvrt u produžetku Slieme, obuhvata zalive Balluta i Spinola, novu marinu Portomaso, Paceville (popularan centar noćnog života sa noćnim klubovima, pabovima i restoranima), Dragonara kazino, brojne luksuzne hotele, šoping centar Bay Street i gradsku peščanu plažu St.Julians Bay.

Qawra sa susednom Bugibbom nalazi se na severoistoku ostrva, u zalivu St.Paul, na sat vremena vožnje lokalnim autobusom od La Valletta (18 km). Živopisno turističko mesto na obali, sa tavernama, pabovima, prodavnicama i šetalištem uz more koje Qawru spaja sa nekadašnjim ribarskim selom St.Paul. Turisti uživaju u vodenim sportovima, kupaju se i sunčaju na stenovito-peščanoj obali ili odlaze lokalnim autobusom, 20-ak minuta vožnje, do čuvene peščane plaže Mellieha. Qawra je poznata po kuli Sveti Jovan koja je pretvorena u restoran.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel