Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

MALTA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

115 The Strand Hotel 3*
avionom 8 dana od 390€
Slima
Renoviran hotel na samom šetalištu u Sliemi, u neposrednoj blizini centra i brojnih, restorana, kafića i prodavnica. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma udaljen je 11 km a od najbliže plaže 10 minuta šetnje. (više)
Alexandra 3*
avionom 8 dana od 330€
St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, u blizini diskoteka, pabova i barova. Udaljen je 500 m od peščane gradske plaže i 11 km od aerodroma. (više)
Aquis Riviera Resort & Spa 4*

Meliha
Popularan hotel, na severu ostrva, na mirnoj i pomalo izolovanoj lokaciji, deli ga da ulica od mora i stenovitog kupališta. Najveća peščana plaža na ostrvu udaljena je 2.5 km kao i trajektni terminal za ostrvo Gozo. Gradski prevoz saobraća do Slieme, Valete i najbližeg mesta Meliha (5 km). Aerodrom je udaljen 21 km. (više)
Argento 4*
avionom 8 dana od 595€
St Džulijens
Butik hotel smešten u centru mesta St.Julians , u blizini marine i Pacevilla , centra noćnog života. Peščana gradska plaža udaljena je 500 m, Sliema 5 km, a aerodrom 11 km. (više)
Bay View 3*
avionom 8 dana od 360€
Slima (Slima)
Gradski hotel, pogodan za mlađe putnike, smešten je na promenadi uz more koja se prostire duž Slieme do La Vallette, okružen kafićima, restoranima i prodavnicama. Najbliža gradska stenovita plaža je udaljena 1.5 km, stanica gradskog autobusa je u blizini hotela kao i pristanište za trajekte koji saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma hotel je udaljen 9 km. (više)
Be Hotel ex Bay Street 4*
avionom 8 dana od 480€
St Džulijens
Gradski hotel, renoviran 2015 god. u sklopu tržnog centra, nalazi se u blizini Casina i Hard Rock Cafe-a, okružen prodavnicama, diskotekama, pabovima i barovima. Udaljen je samo 70 m od gradske peščane plaže u zalivu St.George‘s, a od aerodroma 11 km. (više)
Blue Sea St Georges Park & La Valleta 3*

St Džulijens
Resort koga čine dva hotela, smešten je u centru noćnog života, u blizini mnogobrojnih klubova, pabova, diskoteka, kafića i restorana. Od peščane plaže St.George’s Bay udaljen je 300 metara, a od aerodroma 11 km. (više)
Canifor 4*
avionom 8 dana od 330€
Kawra
Stariji hotel, nalazi se na 150 m od promenade uz kamenitu plažu, u blizini centra Bugibbe, prodavnica, restorana i barova. Od aerodroma je udaljen 20 km i 50 m od lokalne autobuske stanice. (više)
Carlton 3*
avionom 8 dana od 385€
Slima
Hotel Carlton se nalazi na šetalištu uz more, preko puta gradske stenovite plaže u Sliemi. U okolini hotela se nalaze prodavnice, The Point - najveći shopping mall na Malti, brojni kafići, restorani i barovi. Od aerodroma je udaljen 8 km, a ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do St. Juliansa i Valete. (više)
Cavalieri Art 4*
avionom 8 dana od 555€
St Džulijens
Hotel se nalazi na samoj obali mora, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini stanice lokalnih autobuskih linija, promenade i centra noćnog života, Pacevilla. Od aerodroma je udaljen 11 km. (više)
Db San Antonio Htel & Spa 4*
avionom 8 dana od 745€
Kawra
(više)
db Seabank Resort & Spa 4*
avionom 8 dana od 785€
Meliha
Hotel je od gradića Mellieha udaljen 1 km, od Valete 24 km, a od aerodroma 26 km. Od jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu hotel deli ulica. (više)
Diplomat 4*
avionom 8 dana od 440€
Slima
Hotel od promenade uz more i stenovite plaže deli ulica. Okružen je restoranima, pabovima i prodavnicama. Autobuska stanica lokalnog prevoza koji saobraća do Valete i St.Juliansa (3 km) je ispred hotela. Od aerodroma hotel je udaljen 11 km. (više)
Dolmen Resort 4*
avionom 8 dana od 490€
Kawra
Hotel se nalazi na sopstvenoj stenovitoj plaži Amazonia, udaljen 16 km od Valete i 25 km od aeodroma. Pored hotela je gradska peščana plaža, a u blizini je stanica lokalnog autobusa. (više)
Euro Club 3*
avionom 8 dana od 330€
Qawra (Qawra)
Skromniji hotel nalazi se u centru Qawre, 200 m od promenade uz more i stenovito-peščane plaže, 100 m od stanice gradskog autobusa i par minuta šetnje od kafića, restorana, pabova, prodavnica i ostalih sadržaja za zabavu i provod. Udaljen je 15 km od La Vallette, 20 km od aeodroma. Hotel je renoviran 2016. god. (više)
Europa Hotel 2*
avionom 8 dana od 390€
Slima
Nalazi se na samoj promenadi uz stenovitu obalu mora. Od aerodroma je udaljen 10 km, a ispred hotela je autobuska lokalna stanica. (više)
Fortina Hotel 4*
avionom 8 dana od 720€
Slima
Smešten je u samom centru Slieme, na obali, sa pogledom na La Vallettu, pored hotela Fortina Spa Resort 5* sa kojim je povezan. U blizini je stanice gradskog prevoza i pristaništa sa kojeg trajekti saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma je udaljen 10km, a najnoviji tržni centar je u blizini hotela. (više)
Fortina Hotel Spa Resort 5*
avionom 8 dana od 885€
Slima
Nalazi se na samoj obali mora, u centru Slieme, sa pogledom na La Vallettu, pored hotela Fortina 4* sa kojim je povezan. U blizini hotela je stanica gradskog prevoza kao i stanica pristaništa sa kojeg trajekti saobraćaju do La Vallette. Od aerodroma je udaljen 10 km. Hotel je namenjen samo odraslim gostima osim u periodu jul-avgust i tokom Uskrsa i Božića. (više)
Golden Tulip Vivaldi 4*
avionom 8 dana od 495€
St Džulijens
Nalazi se u centru St.Juliansa, u neposrednoj blizini pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od mora je udaljen 100 m, a od aerodroma 11 km. Gradska peščana plaža se nalazi na 10 minuta šetnje od hotela. (više)
Hilton 5*
avionom 8 dana od 1020€
St Džulijens
Nalazi se u centru mesta St.Julians, na obali stenovite plaže, u Portomaso Marini, u blizini kafića, pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina. Od Slieme je udaljen 3 km, a od aerodroma 11 km. (više)
Il Palazzin 4*
avionom 8 dana od 430€
Kawra
Skromniji hotel, nalazi se u mirnom delu Qawre, na blagom uzvišenju, 100 m od glavnog šetališta uz more. U neposrednoj blizini se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete. Od aerodroma je udaljen 18 km. (više)
Intercontinental Malta 5*
avionom 8 dana od 800€
St Džulijens
Nalazi se u centru mesta Paceville, centru noćne zabave, na 100 m od sopstvene peščane plaže u zalivu St.Georges Bay, sa izuzetno uređenim bogatim vrtom. Aerodrom je udaljen 11 km. Pored hotela je bioskopski kompleks i kuglana, a preko puta tržni centar. (više)
Le Meridien St Julians Hotel & Spa 5*
avionom 8 dana od 795€
St Džulijens
Hotel se nalazi na uzvišenju sa pogledom na zaliv Baluta u St.Julians-u, na par minuta šetnje do Slieme. Od aerodroma je udaljen 11 km, a u neposrednoj blizini hotela su kafeterije, pabovi, restorani i diskoteke. Nema svoju plažu. (više)
Mellieha Bay 4*
avionom 8 dana od 580€
Meliha
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Mellieha na severu ostrva, okružen baštom, a u neposrednoj blizini je i jedna od najpoznatijih peščanih plaža u zalivu Ghadira. Stanica autobusa udaljena je 300 m, a obližnje mesto Mellieha i trajekt za Gozo i Komino 3 km. Od aerodroma hotel je udaljen 32 km. (više)
Paradise Bay 4*
avionom 8 dana od 405€
Meliha
Hotel se nalazi na krajnjem severu ostrva, na izolovanoj lokaciji, na nekoliko minuta hoda od polazišta trajakta za Gozo, u blizini najlepših peščanih plaža na Malti. Gostima je na raspolaganju peščana plaža do koje se stiže kroz tunel. Aerodrom je udaljen 28 km, a najbliže veće mesto je Mellieha. Sa svim mestima na ostrvu hotel je povezan gradskim saobraćajem. (više)
Park 4*
avionom 8 dana od 415€
Slima
Hotel se nalazi 100 m od promenade uz more, duž kamenite plaže, u blizini prodavnica i restorana. Udaljen je 8 km od aerodorma i 3 km od St.Julians - Paceville, centra noćnog života. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je udaljena 50 m. (više)