Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

STRUNJAN  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Salinera 4*

Strunjan (Litoral)
Idealna lokacija, na samom ulasku u Salinera rizort, i borova šuma prirodnog rezervata koja okružuje hotel pružiće gostima potpuno uživanje u harmoničnosti prirode. Uređen park deli hotel od plaže koja je delom šljunkovita, a delom betonska. (više)
Svoboda 4*

Strunjan (Litoral)
Hotel Svoboda pripada kompleksu Talaso Strunjan i smešten je usred zaštićenog parka, a od obale je udaljen 400 m. (više)
Vile 3*

Strunjan (Litoral)
Ovaj kompleks se sastoji od 5 vila koje su udaljene 150 m od hotela Svoboda i smeštene su u zaštićenom pejzažnom parku. One takođe pripadaju kompleksu Talaso Strunjan. (više)

Apartmani

App Salinera 2*

Strunjan (Litoral)
Apartmani su idealno pozicionirani za sve koji vole odmor u netaknutoj prirodi. Naselje je bungalovskog tipa, smešteno 200 - 400 m od plaže. Aparmansko naselje je 200 m udaljeno od hotela Salinera. (više)

Strunjan smatra se jednim od najlepših mesta na slovenačkom primorju

Strunjan se nalazi između Izole i Portoroža. Od Beograda je udaljen oko 600 km. Pored turista privučenih čuvenim programima talasoterapije, posećuju ga turisti koji žude za mirnim i opuštajućim odmorom.

Zaštićen kao prirodni rezervat zbog geoloških i geomorfoloških karakteristika, obuhvata najdužine prekinuti prirodni deo obale celog zaliva do Trsta. Smatra se jednim od najlepših mesta na slovenačkom primorju.

Smeštajni kapaciteti u hotelima i vilama se nalaze u neposrednoj blizini mora, u predivnom parku.

Slike: Strunjan

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.4641 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel