Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KOSTA BRAVA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alba Seleqtta 4*

Lloret de Mar
Nalazi se u centru letovališta, na blagom uzvišenju sa kog se pruža pogled ka moru i gradskoj plaži, od koje je udaljen 200 m. Od aerodroma u Barseloni je udaljen oko 85 km. (više)
Alegria Fenals Mar 3*

Lloret de Mar
Hotel se nalazi u mirnom okruženju, 300 m od čuvene plaže Fenals. Centar letovališta Ljoret de Mar je udaljen oko 1 km i do njega se može doći laganom šetnjom ili gradskim prevozom čija stanica se nalazi nedaleko od hotela. Preporučuje se za porodični odmor. (više)
Aqua Hotel Bertran Park 4*

Lloret de Mar
Hotel se nalazi u mirnom delu letovilašta Ljoret de Mar, koje gostima nudi pregršt sadržaja za odmor. Od gradske peščane plaže je udaljen 450 m, a od aerodroma El Prat u Barseloni je udaljen oko 85 km. (više)
Bernat II 4*

Calella (Kosta Maresme)
Moderan hotel namenjen porodičnom odmoru. Nalazi se na 100 m od plaže letovališta Kalelja, koje je najbliže aerodromu El Prat u Barseloni (45 km), a do samog centra Barselone se može stići za nešto više od sat vremena vožnje. (više)
Bon Repos 3*

Calella (Kosta Maresme)
Nalazi se u letovalištu Kalelja, 400 m od plaže Pau Kasals, a isto toliko i od centra mesta. Od aerodroma El Prat u Barseloni je udaljen oko 45 km. (više)
Caprici 4*

Santa Susanna
Hotel se nalazi u letovalištu Santa Suzana, na peščanoj plaži. Železnička stanica je udaljena oko 50 m od hotela, a aerodrome u Barseloni 75 km. (više)
Caprici Verd 4*

Santa Susanna
Nalazi se na početku šetališta, u letovalištu Santa Suzana. Od plaže ga deli pruga, ispod koje vode pasarele. U blizini je i železnička stanica, sa koje se direktnom linijom stiže do Barselone. Od aerodroma El Prat je udaljen 76 km. (više)
Don Juan Gran Hotel 4*

Lloret de Mar
Hotel predstavlja jedan od najvećih hotela Ljoret de Mara. Nalazi se na 400 m od gradske peščane plaže, a na samo 100 m od gradskog jezgra sa restoranima, kafićima i klubovima. Botanička bašta u Blanesu kao i akva park Water World su na udaljenosti od nepunih 2 km. (više)
Europa Splash 4*

Malgrat de Mar (Kosta Maresme)
Moderan hotel koji je nadavno renoviran, nalazi se u letovalištu Malgrat de Mar. Plaža je udaljena 50 m od hotela i do nje se dolazi pasarelom ispod pruge. Do samog centra mesta, gde se nalaze barovi i restorani, se dolazi nakon 15 minuta lagane šetnje. (više)
Fergus Style Mar Mediterrania 4*

Santa Susanna
Hotel se nalazi na samoj plaži, u mestu Santa Suzana, nedaleko od centra i oko 1 km od stanice lokalnog voza. Namenjen je isključivo odraslima. (više)
Fergus Style Plaza Paris 4*

Lloret de Mar
Elegantan i moderan hotel, u mirnoj ulici, udaljen od gradske plaže 480 m. (više)
Kaktus Playa 3*

Calella (Kosta Maresme)
Hotel se nalazi na 50 m udaljenosti od plaže letovališta Kalelja i 300 m od centra. (više)
La Carolina 3*

Lloret de Mar
Hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Ljoret de Mar, na samo 180 m udaljenosti od prve gradske plaže a od centra grada na nekoliko minuta hoda. Od aerodroma El Prat u Barseloni je udaljen 90 km. (više)
Mar Blau 3*


(više)
Mercury 4*

Santa Susanna
Nalazi se na kraju šetališta, u letovalištu Santa Suzana. Od peščane plaže, do koje vodi podzemna pasarela, deli ga pruga. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnih vozova. (više)
Miramar 4*

Lloret de Mar
Nalazi se u samom centru letovališta, na glavnoj promenadi, koja ga deli od gradske peščane plaže. (više)
Oasis Park Splash 3*

Calella
Hotel se nalazi u letovalištu Kalelja, 700 m od centra i oko 600 m od plaže. Od aerodrome u Barseloni je udaljen 70 km. (više)
Santa Rosa 4*

Ljotet de Mar
Nalazi se nedaleko od centra letovališta, 150 m od plaže. Od aerodroma u Barseloni je udaljen 90 km. (više)
Surf Mar 4*

Lloret de Mar
Hotel se nalazi u mirnoj zoni, na plaži Fenals, 1 km od centra letovališta Ljoret de Mar. Od aerodroma u Barseloni je udaljen nešto manje od 90 km. (više)
Tahiti Playa 4*

Santa Susanna
Nalazi se u letovalištu Santa Suzana, na plaži, od koje ga deli šetalište. Od aerodrome u Barseloni je udaljen 75 km. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
Xaine Park 3*

Lloret de Mar
Hotel odlične lokacije u samom centru letovailšta Ljoret de Mar. Od gradske peščane plaže je udaljen 250 m a u blizini se nalaze restorani, barovi, diskoteka i kazino. Na 50 m od hotela se nalazi autobuska stanica sa koje polaze autobusi ka Tosi de Mar, Blanesu i Barseloni. (više)

Spoj prijatne klime, dugih peščanih plaža i moderne infrastukture čine da Kosta Brava predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija

Kosta Brava (Divlja obala) pripada provinciji Đirona koja se nalazi u jugoistočnoj Kataloniji. Zajedno sa regijom Kosta Maresme prostire se od Barselone do granice za Francuskom u dužini od 160 km. Zbog nekoliko mesta među kojima je i Ljoret de Mar, ova obala je tokom pedesetih godina XX veka postala jedan od simbola masovnog turizma. Spoj prijatne klime, dugih peščanih plaža i moderne infrastukture čine da Kosta Brava predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija.

Kalelja (Calella) je primorski gradić, nalazi se na oko 50 km udaljenosti od Barselone. Do razvitka turizma 1960. godine je bio poznat kao ribarska luka i centar tekstilne industrije. U samom gradiću se ističe čuveni svetionik sagrađen 1859. godine koji predstavlja simbol grada, kao i dve kule, poznate pod imenom Les Toretes, sagrađene sredinom XIX veka. Grad poseduje 2 km dugu peščanu plažu kojoj je dodeljena plava zastavica i kao takva predstavlja jednu od najčistijih u ovom delu Španije.

Santa Suzana (Santa Susanna) je mediteranski gradić, nalazi se na oko 75 km udaljenosti od Barselone. Ovo mirno mesto nudi 2 km dugu peščanu plažu okruženu borovim i mediteranskim rastinjem. Sam grad poseduje bogatu ponudu ugostiteljskih usluga, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Simboli grada su osmatračnice sagrađene u periodu između XV i XVIII veka čija je prvobitna namena bila odbrana grada od piratskih napada, moguće je posetiti dve od sedam očuvanih osmatračnica.

Ljoret de Mar (Lloret de Mar) je najpopularnije turistučko mesto na Kosta Bravi, poznato po prelepim peščanim plažama i bogatom noćnom životu. Od Barselone je udaljen oko 90 km. Grad poseduje 7 km dugu obalu, glavna gradska plaža poznata po prijatnom belom pesku, duga je 1,5 km i jedna je od najpopularnijih na Kosta Bravi. Deo Ljoret de Mara kome pripada Fenals sa svojom uvalom i lepom plažom, smatra se mirnim delom grada. Osim plaža poseduje i veoma bogatu kulturnu i prirodnu baštinu, simboli grada su srednjovekovni dvorac sa jedne strane i spomenik La Muher Marinera (Žene mornara) sa druge strane.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel