Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

MAJORKA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aparthotel Rosa Del Mar 4*

Palmanova
Ovaj aparthotel se nalazi u turističkom centru Palmanove, u blizini Magalufa, 150 m od plaže. Od Palme je udaljen 17 km, a od aerodroma 25 km. Kompletno je renoviran početkom 2013. godine. Idealan je za porodični boravak. (više)
Bahia del Sol 4*

Santa Ponsa
Nalazi se u mestu Santa Ponsa, 200 m od plaže. Od centra Palme je udaljen oko 21 km, a od međunarodnog aerodroma 28 km. (više)
Barcelo Illetas Albatros 4*

Illetas
Luksuzan hotel u mirnom mediteranskom okruženju uvale Iljetas, sa pogledom na zaliv u kom se nalazi grad Palma. Od centra je udaljen 8 km, a od aerodroma 16 km. Ima prilaz maloj kamenitoj plaži. Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 17 godina. (više)
Beach Whala 3*

El Arenal
Hotel je renoviran 2014. godine. Nalazi se u letovalištu Arenal i od plaže ga deli šetalište. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Bellevue Vistanova 3*

Palmanova
Hotel pripada letovalištu Palmanova. Od plaže je udaljen 200 m, od centra Palme 16 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Beverly Playa 3*

Paguera
Nalazi se na samoj plaži, u blizini centra mesta Pagera. Od Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma 30 km. (više)
Bon Sol 4*

Illetas
Hotel se nalazi u mirnom elitnom letovalištu Iljetas, iznad uvale sa sopstvenom plažom do koje vodi lift. Okružen je borovom šumom. Od grada Palme je udaljen 9 km, a od aerodroma oko 17 km. (više)
BQ Apolo 4*

K'an Pastila
Nalazi se u mirnom delu letovališta Kan Pastilja, 150 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 11 km, a od aerodroma 6 km.Stanica lokalnog autobusa je udaljena 200 m od hotela. (više)
BQ Belvedere 3*


Nalazi se na uzvišenju, iznad letovališta Kala Major, od čije je plaže udaljen 850 m. Do plaže u letovalištu Palmanova gosti mogu da koriste besplatan shuttle bus. Od centra Palme je udaljen 7 km, a od aerodroma 15 km. (više)
Caballero 4*

Plaja de Palma
Moderan i kompletno renoviran 2013. godine. Nalazi se u letovalištu Plaja de Palma, 180 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 5 km. (više)
Caribbean Bay 3*

El Arenal
Kompletno renoviran 2013. Godine. Nalazi se u Arenalu, 200 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 12 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Fergus Geminis 3*


Hotel se nalazi 500 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 12 km, a od aerodorma 7 km. (više)
Fergus Tobago 3*

Palmanova
Nalazi se 200 m od duge peščane plaže, na granici između mesta Magaluf i Palmanova, na rtu Torenova. Od Palme je udaljen oko 15 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Flamboyan Caribe 4*

Magaluf
Hotel se sastoji od 2 zgrade i nalazi se u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palme 18 km, a od aerodroma oko 26 km. (više)
Golden Playa 4*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma na dugoj peščanoj plaži. Udaljen je 6 km od aerodroma i 12 km od Palme. (više)
Grupotel Alcudia Suite 3*

Plaja de Muro
Nalazi se u oblasti Playa de Muro, 200 m od duge peščane plaže. Od Palme je udaljen 50 km, a od aerodroma oko 65 km. (više)
Grupotel Los Principes & Spa 4*

Plaja de Muro
Moderan hotelski kompleks, smešten na samoj peščanoj plaži Muro. Hotel gleda na zaliv Alkudije koji je idaljen na oko 4 km. Od centra grada Alkudija je udaljen 11 km, od grada Palme oko 60 km, dok je od aerodroma udaljen 65 km. (više)
Grupotel Parc Natural & Spa 5*

Plaja de Muro
Luksuzan i elegantan hotel. Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na samoj plaži. Od aerodroma je udaljen 65 km. (više)
H10 Blue Mar 4*

Kamp de Mar
Nalazi se u mestu Kamp de Mar, na samoj plaži. Od Palme je udaljen 28 km, a od aerodroma 38 km. Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 16 godina koji žele odmor u opuštajućem okruženju. (više)
H10 Punta Negra 4*

Portals Nous
Hotel se nalazi na uzvišenju iznad mora, na malom poluostrvu između Palma Nove i Puerto Portalsa. Od Palme je udaljen 13 km, a od aerodroma 22 km. Okružen je zelenilom i namenjen ljubiteljima mirnijeg odmora. (više)
Helios 3*

K'an Pastila
Nalazi se 150 m od plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja, 9 km od Palme i 4 km od aerodroma. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
Hipotels Gran Playa de Palma 4*

Plaja de Palma
Nalazi se u Plaja de Palmi, 200 m od plaže. Od Palme je udaljen 9 km, a od aerodorma 4 km. Otvoren je 2017. godine. (više)
Hipotels Playa de Palma Palace 5*

Plaja de Palma
Novootvoreni, luksuzan hotel, 200 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 9 km, a od aerodorma 4 km. Namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina. (više)
HM Balanguera Beach 4*

Plaja de Palma
Manji hotel modernog izgleda i arhitekture. Od gradske plaže je udaljen 150 m, od aerodroma Palma je 4.5 km, dok se do centra Palme može doći za 10-ak minuta vožnje autobusom. (više)
HM Gran Fiesta 4*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u Plaja de Palmi, uz šetalište koje ga deli od plaže. Udaljen je 11 km od grada Palme, a od aerodroma 5 km. (više)
HM Tropical 3*

Plaja de Palma
Pripada letovalištu Plaja de Palma i od plaže ga deli ulica. Od grada Palma je udaljen 9 km, a od aerodroma 3 km. (više)
HSM Atlantic Park 4*

Magaluf
Nalazi se u mirnom delu Magalufa, 400 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 22 km. (više)
HSM Don Juan 3*

Magaluf
Nalazi se mirnom delu Magalufa, 400 m od prostrane peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 22 km. Stanica lokalnog autobusa je udaljena 100 m od hotela. (više)
HSM Linda Playa 3*

Paguera
Hotel se nalazi u mestu Pagera, 150 m od plaže. Od centra Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma oko 30 km. (više)
HSM Madrigal Hotel 4*

Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 150 m od najbliže plaže. Od Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma oko 30 km. (više)
HSM Reina del Mar 3*

El Arenal
Hotel se nalazi u letovalištu mirnijem delu letovališta El Arenal, na uzbrdici, oko 350 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma oko 11km. (više)
HSM S'Olivera 4*

Paguera
Hotel se nalazi u letovalištu Pagera, nedaleko od promenade sa restoranima i prodavnicama. Od plaže je udaljen 300 m, od Palme 24 km, a od aerodroma oko 32 km. (više)
HSM Son Veri 3*

El Arenal
Nalazi se u letovalištu Arenal, 450 m od plaže. Od Palme je udaljen 16 km, a od aerodorma 9 km. Renoviran je 2016. godine. (više)
Iberostar Playa De Muro 4*

Plaja de Muro
Hotel se nalazi na čuvenoj Muro plaži, u opuštajućem ambijentu tirkiznog mora i borove šume sa druge strane. Od Alkudije je udaljen 5 km, a od aerodroma oko 65 km. Renoviran je 2016.godine. (više)
Indico Rock 4*

Plaja de Palma
Nalazi se u letovalištu Plaja de Palma, 450 m od plaže. Od Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma 7 km. Renoviran je 2017. godine i namenjen isključivo gostima starijim od 18 godina. (više)
Java 4*

K'an Pastila
Hotel se nalazi u mestu Kan Pastilja, 80 m od plaže. Od međunarodnog aerodroma je udaljen 5 km. Idealan za one koji žele balans između mirnog odmora i zabave. Kompletno je renoviran 2013. godine. (više)
JS Alcudi Mar 4*

Plaja de Muro
Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na obodu nacionalnog parka Albufera, 150 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 1 km, a od aerodroma 65 km. (više)
JS Palma Stay 4*

K'an Pastila
Nalazi se 150 m od peščane plaže u Kan Pastilji. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma 5 km. Namenjen je isključivo starijima od 16 godina. (više)
Llaut Palace 5*

Plaja de Palma
Nov i luksuzan hotel. Nalazi se u Plaja de Palmi, oko 200 m od čuvene plaže. Od grada Palma je udaljen oko 9 km, a od aerodroma 4 km. (više)
Manaus 3*

El Arenal
: Hotel se nalazi u letovalištu Arenal, na uzvišenju, oko 600 m od duge peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 8 km. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele odmor da provedu u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja. (više)
Marina Portals 4*

Portals Nous
Hotel se nalazi u mestu Portals Nus. Od plaže je udaljen 300 m, od Palme 18 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Melia Antillas Calvia Beach 4*

Magaluf
Kompletno renoviran hotel 2015. godine koji je predstavljao deo dotadašnjeg hotela Sol Antillas / Barbados. Nalazi se na samoj obali, nadomak peščane plaže Kalvia duge 1.6 km i u borovom zelenilu. Od centra Magalufa hotel je udaljen 250 m jer se nalazi na samom početku letovališta. Od Palme je udaljen 18 km, a od aerodroma 26 km. (više)
Mix Alea 3*

El Arenal
Nalazi se u letovalištu Arenal, na uzvišenju, oko 600 m od duge peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 8 km. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele odmor da provedu u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja. (više)
Occidental Cala Vinas 4*

Kala Vinas
Nalazi se u maloj peščanoj uvali (Kala Vinjas), okružen zelenilom. Od Palme je udaljen 20 km, a od aerodorma oko 30 km. Pripada Barcelo lancu hotela i idealan je za porodični odmor. (više)
Occidental Playa de Palma 4*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u letovalištu Plaja de Palma, 200 m od plaže. Udaljen je od aerodroma 6 km, a od Palme 12 km. Uređen je u tradicionalnom lokalnom stilu. Pripada hotelskom lancu Barcelo. (više)
Ola Club Panama 3*

Palmanova
Hotel se nalazi u letovalištu Palmanova, 400 m od plaže. Od Palme je udaljen 16 km, a od aerodorma 25 km. (više)
Oleander 3*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u Plaja de Palmi, 200 m od plaže. Od grada Palma je udaljen oko 15 km, a od aerodorma 8 km. Delimično je renoviran 2016. godine. (više)
Palma Mazas 2*

El Arenal
Nalazi se 600 m od plaže, u mirnijem delu Arenala ali nedaleko i od samog centra mesta. Od Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma oko 8 km. (više)
Pamplona 4*

Plaja de Palma
Nalazi se u letovalištu Playa de Palma, 100 m od plaže. Od grada Palma je udaljen oko 10 km, a od aerodorma 5 km. Renovran je 2015. godine. (više)
Pinero Tal 3*

El Arenal
Nalazi se u centru Arenala, 300 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 12 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Playa Esperanza 4*

Plaja de Muro
Hotel se nalazi na plaži, u okruženju Albufera parka, nedaleko od mesta Alkudija i Polensa. Od aerodroma je udaljen oko 65 km. Preporučuje se za porodični boravak. Hotel je renoviran 2015.godine. (više)
Playa Golf 4*

Plaja de Palma
Nalazi se u Plaja de Palmi i od plaže ga deli šetalište. Od Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma oko 6 km. Dobar je izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora. (više)
Playas del Rey 3*

Santa Ponsa
Hotel se nalazi u mestu Santa Ponsa, 200 m od plaže. Od Palme je udaljen 21 km, a od aerodroma 28 km. (više)
Pure Salt Garonda 5*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma, a od plaže ga deli šetalište. Udaljen je 4 km od aerodroma i 9 km od samog centra Palme, sa kojim je dobro povezan lokalnim autobusom. Renoviran je 2015. godine i namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina. (više)
Riu Palace Bonanza Playa 4*

Illetas
Elegantan i luksuzan hotel, sa kamenitim prilazom moru. Od plaže Iljetas je udaljen 800 m. Oko 9 km je udaljen od centra Palme i 17 km od aerodroma. Renoviran je 2014. godine. (više)
Roc Leo 4*

K'an Pastila
Nalazi se u Kan Pastilji, 150 m udaljen od plaže. Od grada Palme je udaljen svega 9 km, a od aerodroma 4 km. Iako u mirnijoj zoni letovališta, ovaj hotel je idealno lociran u odnosu na promenadu i centar zbivanja u toku večeri. Nedaleko od hotela je i stanica lokalnih autobusa odakle se za dvadesetak minuta vožnje stiže u centar Palme. Hotel je renoviran 2017. godine. (više)
Roc Linda 3*

K'an Pastila
Hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Kan Pastilja, 600 m od duge peščane plaže. Od centra Palme je udaljen 8 km, a od aerodroma 3 km. (više)
Samos 3*

Magaluf
Nalazi se 250 m od plaže, u centru Magalufa, 16 km od Palme i oko 23 km od aerodroma. Namenjen je isključivo gostima starijim od 13 godina. (više)
Sol Alcudia Center Hotel Apartamentos 3*

Alcudia
Aparthotel, smešten nedaleko od centra luke Alkudije. Od Palme je udaljen oko 65 km, a od aerodroma 70 km. Od peščane plaže je udaljen 150 m. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
Sol Barbados 4*

Magaluf
Hotel je renoviran 2015. godine i predstavlja deo nekadašnjeg hotela Sol Antillas / Barbados. Nalazi se 150 m od peščane plaže Kalvia duge 1.6 km , okružen zelenilom. Od centra Magalufa hotel je udaljen 250 m, od grada Palme udaljen je 18 km, a od aerodroma 26 km. (više)
Sol Beach House 4*

Magaluf
Moderno uređen hotel, nalazi se na šetalištu preko puta koga je gradska peščana plaža. Od centra Palme udaljen je 18 km dok je od aerodroma 26 km. Namenjen je isklučivo gostima starijim od 16 godina. (više)
Sol House Guadalupe 4*

Magaluf
Nalazi se 200 m od plaže, u neposrednoj blizini centra Magalufa. Od centra Palme je udaljen 18 km, a od aerodroma 26 km. Renoviran je 2015.godine. (više)
Sol House Mallorca Mixed by Ibiza Rocks 4*

Magaluf
Hotel se nalazi u centru Magalufa, 50 m od peščane plaže Calvia Od grada Palma je udaljen 18 km, a od aerodroma 26 km. Kompletno je renoviran 2015. godine i preporučuje se mladima. (više)
Sol Katmandu Park & Resort 4*

Magaluf
Nalazi se u Magalufu, 250 m od duge peščane plaže Kalvia. Od grada Palme je udaljen oko 18 km, a od aerodroma 26 km. Prvi je tematski hotel u Magalufu i posebno se preporučuje porodicama sa decom. (više)
Sol Palmanova Mirlos-Tordos 4*

Palmanova
Ovaj porodični hotel se sastoji od 2 zgrade, a nalazi se u Palmanovi, 120 m od plaže. Od grada Palme je udaljen 18 km, a od aerodroma oko 25 km. Preporučuje se za porodični odmor. (više)
Thb El Cid 4*

K'an Pastila
Od peščane plaže duge 4 km deli ga šetalište. Od Palme je udaljen 11 km, a od aerodroma 6 km. Namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina. (više)
Tora 3*

Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 100 m od plaže i 20 km od Palme. Od aerodroma je udaljen 30 km. (više)

Majorka je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda

Majorka je najveće ostrvo u Španiji i deo je arhipelaga Balearskih ostrva.

Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Danas je Majorka „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme i savršena klima čine je idealnom za odmor.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel