Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

ZLATIBOR  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Idila Hotel & Spa 4*

Zlatibor
U blizini centra i svih sadržaja turističkog naselja Zlatibora. (više)
Mona Zlatibor 4*

Zlatibor
Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, 200 m od jezera, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. (više)
Odmaralište Dunav 0*

Zlatibor
Kompletno renovirano 2011 godine, Odmaralište "Dunav" smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. (više)
Palisad 4*

Zlatibor
Hotel je kompletno renoviran 2014.god. i nalazi se nadomak jezera u centralnom delu Kraljevih voda, na najlepšem delu zlatiborske visoravni. (više)
Vila Pina 4*

Zlatibor
Smeštena u centru Zlatibora, nadomak jezera. (više)

Apartmani

Apartmani Bohemia 3*

Zlatibor
Vila Bohemia su luksuzno opremljeni apartmani koji se nalaze u Naselju Obudojevica u mirnom delu Zlatibora, 800 m od centra. (više)
Pansion Club Satelit 0*

Zlatibor
Hotel je 850 m udaljen od centra Zlatibora. (više)

Zlatibor, jedna od najatraktivnijih turističkih oaza Srbije, na 1.000 m nadmorske visine udaljen 230 km od Beograda

Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m).

Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, izgrađeni su i najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i poslastičarnicama predstavlja pravo mesto za dnevnu i noćnu zabavu.

Šetnju borovim šumama upotpuniće poseta nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećinu, etno selo Sirogojno, manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.6010 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel