Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

ALANJA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alaadin Beach 3*

Alanja (Antalija)
Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 18 godina, nalazi se na samoj peščanoj plaži, nedaleko od centra grada. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 130 km. Hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine. (više)
Azak 3*

Alanja (Antalija)
Smešten na samoj Kleopatrinoj plaži, u neposrednoj blizini centra Alanje. Aerodrom u Antaliji se nalazi na 120 km udaljenosti. (više)
Blue Wave Suite 4*

Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u regiji Oba, 350 m od private plaže i 5 km od istorijskog dela grada. Aerodrom u Antaliji je udaljen 135 km. (više)
Cimen 3*

Alanja (Antalija)
Hotel je u celosti renoviran 2011/2012. godine, nalazi se preko puta plaže na kojoj se servis dodatno plaća. Centar grada se nalazi na 2 km udaljenosti, do centra se može stići šetalištem koje vodi duž obale mora. Aerodrom u Antaliji se nalazi na 120 km udaljenosti. (više)
Club Kastalia Holiday Village 4*

Alanja (Antalija)
Hotelski resort poseduje privatnu šljunkovitu plažu, nalazi se u regiji Konakli, od centra Alanje je udaljen 12 km a od aerodroma u Antaliji 120 km. (više)
Delphin Botanik 5*

Alanja (Antalija)
Jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela iz lanca Delphin. Nalazi se na samoj šljunkovitoj plaži, okružen bogatim zelenilom. Hotel je udaljen 90 km od aerodroma i 32 km od Alanje. Nalazi se u oblasti Okurčalar, jedan je od najstarijih hotela u ovoj regiji, ali zahvaljujući svom bogatom sadržaju idealan je za boravak porodica sa decom. (više)
Delphin Botanik Platinum 5*

Alanja (Antalija)
Botanik Platinum je najnoviji hotel iz lanca Delphin hotela. Otvaren je 2014. godine. Prostire se na površini od 40 000 m2, nalazi se u oblasti Okurčalar, na samoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje udaljen je 32 km a od aerodroma u Antaliji oko 90 km. (više)
Dizalya Palm Garden 5*

Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na 200 m udaljenosti od privatne peščano-šljunkovite plaže, otvoren je 2013. godine i zbog svoje pozicije i sadržaja idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na 2 km od centra Konaklija, 18 km od centra Alanje a aerodrom u Antaliji je udaljen 120 km. (više)
Hatipoglu Beach 3*

Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta čuvene Kleopatrine plaže, na samo 50 m udaljenosti. Centar grada je u neposrednoj blizini a aerodrom u Antaliji udaljen je 125 km. (više)
Kleopatra Blue Hawai 3*

Alanja (Antalija)
Hotel od čuvene Kleopatrine plaže deli ulica. Centar Alanje se nalazi na pešačkoj udaljenosti, a aeorodrom u Antaliji na 120 km udaljenosti. Poslednji put je renoviran 2015-e godine. (više)
Litore Resort 5*

Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi 35 km zapadno od centra Alanja, na plaži, u regiji koja se zove Okurdžalar. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 100 km. Hotel je otvoren u maju 2015-e godine, pruža se na 15 000 m2. (više)
Oba Star 4*

Alanja (Antalija)
Ovaj hotel, smešten u oblasti Oba, udaljen je 100 m od privatne plaže i 3 km od centra grada. Hotel je modernog dizajna i gradskog tipa. (više)
Oba Time 3*

Alanja (Antalija)
Smešten je u regiji Oba, od privatne plaže udaljen je 250 m, centar Alanje i istorijski deo grada su na 5 km od hotela. Aerodrom u Antaliji nalazi se na 135 km udaljenosti. (više)
Saphir Hotel 4*

Alanja (Antalija)
Ovaj porodični hotel nalazi se u oblasti Konakli, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, od aerodroma u Antaliji udaljen je 110 km. Centar Alanje se nalazi na 12 km od hotela. Okružen je zelenilom i privatnim vrtom. (više)
Saphir Resort & Spa 5*

Alanja (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u regiji Alara, na privatnoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje je udaljen 33 km a od aerodroma 90 km. (više)
Utopia World 5*

Alanja (Antalija)
Prostire se na 105 000 m2, okružen je bogatim četinarskim i mediteranskim rastinjem. Nalazi se na visini pa se iz samog kompleksa pruža fascinantan pogled na grad Alanju. Poseduje privatnu hotelsku plažu dugu 250 m sa kojom je povezan prolazom i liftom. Osim peščano-šljunkovitog dela poseduje i dve platforme. Hotel se nalazi na 2 km od centra Mahmutlara, 20 km od centra Alanje, 165 km od antalijskog aerodroma. (više)

Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale.

Udaljena je od Antalije 135 km i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.

Alanja je u antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Grad je osnovan još u IV veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. god, kada je čuveni Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja.

Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana.

Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.

Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel