Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

BODRUM  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Ambrosia 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u zalivu Bitez, 7 km je udaljen od centra Bodruma, oko 3 km od centra Gumbeta i 45 km od aerodroma. Nalazi se na jednoj od najlepših lokacija bodrumskog poluostrva, plaža hotela poseduje plavu zastavicu, jedna je od najčistijih na ovom poluostrvu. Zaliv Bitez poseduje svoj manji cetar a za ljubitelje noćnog provoda preporučujemo korićenje lokalnih dolmuša kojima se lako stiže do centra Bodruma i Gumbeta. (više)
Armonia Holiday Village & Spa 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis od čijeg centra je udaljen 5 km. Od centra Bodruma, hotel je udaljen 24 km, dok je od bodrumskog aerodroma udaljen 53 km. Nalazi se na privatnoj peščano – šljunkovitoj plaži sa pogledom na grčko ostrvo Kos. (više)
Azka 4*

Bodrum (Egejska obala)
Smešten u zalivu Bardakči, biseru Egejskog mora, nalazi se na samoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Bodruma je udaljen 1,5km, a od aerodroma 40 km. (više)
Bodrum Beach Resort 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel je udaljen 100 m od gradske plaže, a 750 m od centra Gumbeta. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 45 km. (više)
Bodrum Park Resort 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u regiji Yaliciftlik, od centra Bodruma je udaljen 16 km a od aerodroma 40 km. Prostire se na površini od 120 000 m2. Plaža na kojoj se nalazi hotel je jedna od najlepših na Bodrumskom poluostrvu, prepoznatljiva je po kristalno čistoj vodi i četinarima koje ga okružuje. (više)
Club Hotel Shark 4*

Bodrum
Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, iz hotela se pruža fascinantan pogled na panoramu koja ga okružuje. Od gradske plaže je udaljen 350 m a od centra Bodruma 3 km. Aerodrom Milas se nalazi na 40 km udaljenosti. Gosti hotela osim gradske plaže mogu da koriste hotelsku privatnu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni ali se usluge u baru dodatno doplaćuju. Do hotelske plaže organizovan je besplatni shuttle servis. (više)
Crystal Green Bay Resort & Spa 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotelski kompleks se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugoj 250 m u regiji Guvercinlik, 27 km od centra Bodruma i 12 km od aerodroma Bodrum. (više)
Delta Beach Resort 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj plaži (platforma i nasuti peščani deo) u regiji Yalikavak. Od centra Bodruma je udaljen 20 km a od aerodroma 55 km. Prostire se na 16 000 m2 i renoviran je 2013. godine. (više)
Dragut Point South 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel je otvoren 2014. godine. Nalazi se na samom šetalištu regije Turgutreis, uz koje se prostire gradska plaža. Hotel ima svoj privatni deo plaže. Od centra Turgutreisa je udaljen 2 km, od grada Bodruma 18 km, dok je od aerodroma Bodrum udaljen 50 km. (više)
Hilton Turkbuku Resort & Spa 5*

Bodrum (Egejska obala)
Ovaj hotel se nalazi na severnom delu bodrumskog poluostrva, prostire se na najlepšem delu koje se zove Golturkbuku koje je poznato po kristalno čistoj morskoj vodi i zelenilu. Centar Bodruma je udaljen 22 km, a aerodrom Milas oko 45 km. Ovo je jedan od najluksuznijih hotela na bodrumskom poluostrvu. Hotelsku plažu čine peščani deo kao i platforma na kojoj gosti mogu uživati u pogledu i okruženju. (više)
Isis Hotel & Spa 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Gumbet od čijeg centra je udaljen 2 km, dok je od centra grada Bodrum udaljen 4 km. Aerodrom u Bodrumu je na 45 km udaljenosti. (više)
Izer Hotel & Beach Club 4*

Bodrum (Egejska obala)
Nalazi se na plaži u zalivu Torba, 7 km je udaljen od centra Bodruma i 30 km od aerodroma. (više)
Kefaluka Resort 5*

Bodrum (Egejska obala)
Smešten na sopstvenoj plaži, ovaj kompleks zauzima površinu od 50 000 m2. Od centra mesta Turgutreis udaljen je 10 km, a od centra Bodruma 25 km. (više)
Latanya Park Resort 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samoj plaži, u regiji Yaliciflik, od centra Bodruma je udaljen 16 km, a od aerodroma 40 km. Hotelskoj plaži je dodeljena plava zastavica i kao takva spada u jednu od najčistijih u ovom delu Turske. Čuven je po kristalno čistoj vodi i netaknutoj prirodi koja ga okružuje. (više)
Magnific 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samoj plaži u zalivu Gumbet. Od centra Bodruma je udaljen 3 km, a od aerodroma oko 45 km. Okružen je zelenilom i lepo uređenim hotelskim vrtom. Ispred samog hotela nalazi se stanica lokalnih dolmuša pomoću kojim se lako stiže do ostalih delova bodrumskog poluostrva. (više)
Medisun 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u Ortakentu, u blizini ulica sa barovima i restoranima. Otvoren je 1995. godine , a kompletno renoviran 2008. godine. Samo je 150 m udaljen od plaže, 13 km od centra Bodruma, dok je od aerodroma udaljen 50 km. (više)
Nagi Beach 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži, u zalivu Gumbet. Od aerodroma je udaljen 40 km. (više)
Natur Garden 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel je izgrađen 1995. godine i kompletno renoviran 2014. godine. Nalazi se u zalivu Bitez, na samo 50 m od plaže. Od centra Bodruma je udaljen 7 km, dok je od bodrumskog aerodroma udaljen 42 km. (više)
Parkim Ayaz 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samoj plaži u zalivu Gumbet, 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma. Jedan je od najatraktivnijih hotela bodrumskog poluostrva. (više)
Rixos Premium Bodrum 5*

Bodrum (Egejska obala)
Ovaj luksuzni hotel se nalazi samom ulazu u zaliv Torba, 2 km od mesta Guverčinluk. Okružen borovom šumom, smešten je na samoj plaži. Od centra Bodruma udaljen je 10 km, a od aerodroma Bodrum 27 km. Specifičan je po svom ostrvu i jedan je od najluksuznijih hotela u ovoj regiji. (više)
Samara 5*

Bodrum (Egejska obala)
Smešten je u jednoj od najlepših uvala bodrumskog poluostrva na samoj peščanoj plaži. Od centra Bodruma je udaljen 8 km, a od aerodroma 28 km. Renoviran je 2012. godine i jedan je od nastarijih i najpopularnijih hotela ove regije. (više)
Sami Beach 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se sastoji iz dve zgrade od kojih je jedna na plaži a druga odvojena ulicom. Nalazi se u centru zaliva Gumbet, Bodrum centar se nalazi na 3 km a aerodrom na 40 km udaljenosti. (više)
Sentido Belazure 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se prostire na 16 000 m2, nalazi se 120 m od plaže u regiji Akyarlar. Od centra Bodruma je udaljen 23 km a od aerodroma 60 km. Centar Turgutreis se nalazi na 8 km udaljenosti od hotela. (više)
Serene Beach 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, nadomak plaže do koje se dolazi kroz hotelski vrt. Od centra mesta Turgutreis je udaljen 3 km, od grada Bodruma je udaljen 18 km, a od aerodroma 58 km. Hotel je renoviran 2013. godine. (više)
Serhan 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 100 m udaljenosti od plaže, u samom centru Gumbeta, a 3 km od centra Bodruma. Aerodrom je udaljen 40 km. (više)
Smartlife Bitez Garden Life 3*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u zalivu Bitez, 150 m od gradske plaže, od centra Bodruma je udaljen oko 6 km a od centra Gumbeta oko 3 km. Renoviran je 2012. godine. (više)
Yasmin Bodrum Resort 5*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži u mestu Turgutreis, grad Bodrum udaljen je 25 km, a aerodrom 55 km. (više)
Zeytinada 4*

Bodrum (Egejska obala)
Hotel se prostire na 3 500 m² i nalazi se na uzvišici iznad zaliva Torba. Gosti hotela se mogu opustiti u mirnom okruženju i hladovini maslinovog drveća. Od plaže je udaljen 300 m, a do nje se može doći laganom šetnjom ili shuttle servisom koji saobraća dva puta dnevno. Od centra Bodruma se nalazi na 6 km, dok je od aerodroma udaljen 30 km. (više)

Bodrum je jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more.

Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti.

Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba.

U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel