Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

FETIJE  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Akdeniz beach 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi u Oludenizu, od centra Fetija je udaljen oko 12 km, a od aerodroma Dalaman 54 km. (više)
Club Belcegiz Beach 5*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi u Oludenizu, u neposrednoj blizini plaže, 13 km od centra Fetija i oko 60 km od aerodroma. Dobitnik je brojnih nagrada za smeštaj a poseban značaj čini sama pozicija hotela. (više)
Club Hotel Letoonia 5*

Fetije (Egejska obala)
Hotel zauzima jedno poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Hotelski kompleks se prostire na površini od 164000 m2, okružen je bujnim zelenilom i ima 3 privatne plaže ukupne dužine oko 2 km. Hotelska zgrada je renovirana 2013. godine. Od Fetija do kojih se može stići brodićem ili taksijem je udaljen 5 km a od aerodroma Dalaman 50 km. (više)
Club Meri 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel izvrsne lokacije i ujedno jedini koji se nalazi u okviru nacionalnog parka Olu Deniz. Od centra mesta Olu Deniz je udaljen oko 800 m, od centra Fetija 13 km, a od aerodroma Dalaman oko 60 km. Hotel je u neposrednoj blizini private peščane plaže kojoj je dodeljena plava zastavica i kao takva jedna je od najčistijih u ovoj regiji. (više)
Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 5*

Fetije (Egejska obala)
Hotel je otvoren 2009. godine, pripada čuvenom Hilton lancu hotela, prostire se na oko 176 000 m². Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži dugoj čak 650 m i na ušću istoimene reke u Egejsko more, čime je gostima pružena mogućnost da uživaju u jedinstvenim pejzažima i luksuznom odmoru. Od samog centra mesta Sarigerme je udaljen 2 km, dok je od aerodroma Dalaman udaljen samo 15 km. (više)
Jiva Beach Resort 5*

Fetije (Egejska obala)
Ovaj hotel se nalazi u mestu Fetije, u mirnom okruženju na samoj Čališ plaži, centar Fetija je udaljen 5 km, a aerodrom Dalaman 50 km. U okviru hotelskog kompleksa se nalazi i malo veštačko jezero koje prolazi sredinom kompleksa. (više)
Karbel beach 3*

Fetije (Egejska obala)
Dva hotela (Karbel Hotel & Karbel Beach)koja se nalaze jedan preko puta drugog, od gradske plaže Oludeniz su udaljeni 300 m, centar Fetija je na 12 km, a aerodrom Dalaman na 65 km udaljenosti. (više)
Karbel Hotel 3*

Fetije (Egejska obala)
Dva hotela koja se nalaze jedan preko puta drugog, od gradske plaže Oludeniz su udaljeni 300 m, centar Fetija je na 12 km, a aerodrom Dalaman na 65 km udaljenosti. (više)
Liberty Hotels Lykia 5*

Fetije (Egejska obala)
Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2013. godine i prostire se na 282500 m2. Nalazi se na samoj plaži u blizini Oludeniza. Udaljen je 4 km od zaliva Plava Laguna i 70 km od aerodroma Dalaman. Od mesta Fetije je udaljen 15 km. Hotel je deo kompleksa Sentido Lykia Resort & Spa sa kojim zauzima ukupnu površinu od 370000 m2. (više)
Malhun 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi na gradskoj Čališ plaži od koje ga deli šetalište, 5 km od centra Fetija, 18 km od čuvene Oludeniz plaže i 46 km od aerodroma. (više)
Manas Park Calis 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi preko puta gradske Čališ plaže, centar Fetija je udaljen oko 4 km, Oludeniz 15 km, a aerodrom Dalaman se nalazi na 45 km udaljenosti. (više)
Marcan Beach 3*

Fetije (Egejska obala)
Nalazi se na 50 m od plaže, 150 m od Oludeniz centra, 13 km od centra Fetija i 60 km od aerodroma. U blizini hotela se nalazi stanica dolmuša koji voze do centra Fetija. Zauzima površinu od 6000 m2. (više)
Mendos 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi na peščano – šljunkovitoj gradskoj Čališ plaži, od centra Fetija je udaljen 5 km a od aerodroma Dalaman 50 km. (više)
Noa Oludeniz Resort 4*

Fetije (Egejska obala)
Hotel je delimično renoviran 2011. god, nalazi se u Oludenizu na samo 50 m od peščane plaže i 1 km od zaliva Plava Laguna. Centar Fetija je udaljen 12 km, a aerodrom Dalaman 70 km. (više)
Orka Sunlife Hotel 5*

Fetije (Egejska obala)
Hotel je otvoren 2013. godine, zauzima površinu od 15000 m2, nalazi se na uzvišenju tako da se iz hotela pruža fascinantan pogled na okruženje, prirodu i čuvenu Oludeniz plažu. Plaža do koje tru puta dnevno vozi hotelski shuttle bus je udaljena oko 3,5 km. Najbliži centar, Hisaronu, se nalazi na 600 m, centar Fetija na 7 km, a aerodrom Dalaman na 60 km udaljenosti. U blizini hotela je stanica lokalnog dolmuša koji saobraća do centra Fetija. (više)
Pelin 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi 200 m od gradske Čališ plaže, 5 km od centra Fetija i 55 km od aerodroma. (više)
Perdikia Beach 3*

Fetije (Egejska obala)
Hotel se nalazi u regiji Belčegiz, 200 m od plaže. Centar Fetija se nalazi na 12 km udaljenosti, a aerodrom Dalaman na 60 km. (više)
Rixos Premium Gocek 5*

Fetije (Egejska obala)
Nov hotel lanca Rixos koji je otvoren 2014. godine, prostire se na 76 500 m² u predivnom okruženju borove šume. Od centra samog letovališta Goček je udaljen 700 m, dok je centar Fetija udaljen 28 km, a od aerodroma Dalaman je 20 km. Gosti hotela koriste privatnu peščanu plažu smeštenu u skrovitom zalivu u okviru resorta, do koga se dolazi shuttle brodićem. Na Goček marinu se pruža fascinantan pogled jer se nalazi na 150 m od hotelskog resorta. (više)
Sentido Lykia Resort & Spa 5*

Fetije (Egejska obala)
Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2013. godine i namenjen je gostima starijim od 16 godina. Prostire se na 87500 m2 i nalazi se na samoj plaži, u blizini Oludeniza. Udaljen je 4 km od zaliva i plaže Plava Laguna i 70 km od aerodroma Dalaman. Od mesta Fetije je udaljen 15 km. Hotel je deo kompleksa Liberty hotels Lykia sa kojim zauzima ukupnu površinu od 370000 m2. (više)

Ono po čemu se Fetije izdvajaju od ostalih primorskih gradova jesu čuvene peščane plaže od kojih je svakako najpoznatija Olu Deniz plaža

Popularno letovalište Fetije se nalazi južno od Marmarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža.

Iznad grada se nalaze ruševine koje su gradili vitezi sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos, iznad njega se nalaze kamene grobnice, najznačajnija je grobnica Amyntas-a koja datira iz IV veka p.n.e.

Fetije krase velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orijentalnih do moderno uređenih barova. Ono po čemu se Fetije izdvajaju od ostalih primorskih gradova jesu čuvene peščane plaže od kojih je svakako najpoznatija Olu Deniz plaža.

Olu Deniz - Plava Laguna, zvanično najlepša plaža Mediterana (Nacionalni park), okružena je padinama planine Baba i četinarskom šumom. Duga je oko 3 km, prekrivena sitnim šljunkom, završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora, od centra Fetija je udaljena 12 km. Aerodrom Dalaman je udaljen 55 km a aerodrom Bodrum 210 km.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel