Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KEMER  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Ak ka Alinda 5*

Kemer (Antalija)
Smešten na samoj plaži u regiji Kiriš, od centra Kemera je udaljen 7 km, a od aerodroma u Antaliji 65 km. Renoviran je 2013/2014.godine. (više)
Ak ka Antedon De Luxe 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u zalivu Beldibi, na privatnoj šljunkovitoj plaži, 15 km od centra Kemera i 45 km od aerodroma. Jedan je od najstarijih hotela ove regije i zbog svog bogatog sadržaja idelan je za boravak porodica sa decom. Karakterističan je po bogatom zelenilu, borovini i mediteranskom rastinju koje ga okružuje. (više)
Alkoclar Kemer Antalya 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, 500 m od centra grada i 50 km od aerodroma u Antaliji. (više)
Alva Donna World Palace 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se prostire na površini od 107 000 m2 u regiji Kiriš. Kompleks se nalazi na privatnoj hotelskoj plaži dugoj 400 m. Od centra Kemera je udaljen 6 km, a od aerodroma u Antaliji 65 km. U celosti je renoviran 2015. godine. (više)
Ambassador Kemer 4*

Kemer (Antalija)
Hotel Ambassador se nalazi 50 m od sopstvene šljunkovite plaže (prelazi se ulica), centrar grada Kemer je udaljen oko oko 200 m, dok je aerodrom u Antaliji udaljen 55km.Gradskog je tipa i u svom sastavu nemapuno sadržaja. (više)
Armas Beach 4*

Kemer (Antalija)
Hotelski kompleks obuhvata površinu od ukupno 6000 m² i nalazi se na samoj peščano - šljunkovitoj plaži. Centar Kemera se nalazi na 1 km udaljenosti, a aerodrom u Antaliji na 55 km. (više)
Barut Kemer Resort 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, 600m od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji. (više)
Camyuva Beach 4*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u mestu Čamjuva, od plaže je udaljen 200 m, centar Kemera se nalazi na 6 km a a od aerodroma u Antaliji je udaljen 65 km. (više)
Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*

Kemer (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel se nalazi na samoj plaži, centar Kemera je na svega par minuta hodanja a aerodrom u Antaliji udaljen je 48 km. Hotelskoj plaži je dodeljena plava zastavica tako da predstavlja jednu od najčistijih. (više)
Dosinia Luxury Resort 5*

Kemer (Antalija)
Novoizgrađeni objekat, nalazi se u regiji Beldibi, 10 km od centra Kemera i 45 km od aerdroma. Prostire se na 15 000 m2. (više)
Euphoria Tekirova 5*

Kemer (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u oblasti Tekirova, na sopstvenoj peščano – šljunkovitoj plaži dugoj 500 m kojoj je dodeljena plava zastavica i kao takva jedna je od najčistijih u ovom delu Kemera. Od centra Kemera udaljen je 18 km a od aerodroma u Antaliji 70 km. Zauzima površinu od 120 000 m2, okružen je zelenilom i zbog svog bogatog sadržaja idealan je za boravak porodica sa decom. (više)
Fame Residence Goynuk 4*

Kemer (Antalija)
Ovaj hotel koji pripada lancu Fame hotela, nalazi se u regiji Goynuk, 100 m je udaljen od plaže. Centar Kemera je udaljen oko 5 km a aerodrom u Antaliji 40 km. (više)
Fame Residence Park 4*

Kemer (Antalija)
Smešten na samoj plaži, ovaj hotel iz lanca Fame, udaljen je od centra Kemera 1 km, a od aerodroma 50km. (više)
Grand Ring 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se sastoji iz dve zgrade (aneks i glavna) koje deli ulica, nalazi se u regiji u Beldibi, poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu. Od centra Kemera je udaljen oko 20 km a od aerodoma 48 km. (više)
Kilikya Resort 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u mestu Čamjuva, na peščano – šljunkovitoj plaži, 8 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji. Izgrađen je 1992. godine i poslednji put renoviran 2014. godine. Nekadašnji hotel Elize resort od 2015.godine pripada lancu Kilikya hotela. (više)
Kimeros Park Holiday Village 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u zalivu Gojnuk, prostire se na 97 000 m2, okružen je zelenilom i pogodan je za smeštaj porodica sa decom. Poslednji put je renoviran 2015-e godine. Od Kemera je udaljen oko 8 km, a od aerodroma 46 km. (više)
Kiris Resort 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u regiji Kiriš, prostire se na 70 000 m2. Kompleks se nalazi na šljunkovitoj plaži, centar Kemera je udaljen oko 6 km, a od aerodroma je udaljen 65 km. (više)
Limak Limra 5*

Kemer (Antalija)
Ovaj luksuzan hotel koji zauzima površinu od 140 000m2 nalazi se u regiji Kiriš, poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu. Sastoji se iz više zgrada od kojih je jedna preko ulice u odnosu na plažu. Od centra Kemera je udaljen 5 km a od aerodroma 70 km. (više)
Marti Myra 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u jednom od najlepših delova Kemera – u zalivu Tekirova, na samoj peščano-šljunkovitoj plaži kojoj je dodeljena plava zastavica, okružen je borovom šumom i bogatim mediteranskim rastinjem, zauzima površinu od 100 000 m2 i kao takav idealan je za boravak porodica sa decom. Centar Kemera se nalazi na 17 km, a aerodrom u Antaliji na 70 km udaljenosti. Dobitnik je mnogih svetski priznatih nagrada za luksuz i kvalitet. (više)
Mirada del Mar 5*

Kemer (Antalija)
Kompleks se prostire na 100 000 m2, nalazi se na privatnoj plaži dugoj 260 m, 9 km od centra Kemera, 45 km od aerodroma. (više)
Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & Spa 5*

Kemer (Antalija)
Nalazi se u zalivu Beldibi na samoj plaži, od centra Kemera je udaljen 18 km, a od aerodroma u Antaliji 40 km. Hotel je renoviran 2014/2015.godine. (više)
Pasha Princess 4*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u Čamjuvi, 400 m od plaže, od centra Kemera je udaljen oko 13 km, a od aerodroma u Antaliji 65 km. Hotel je namenjen odraslima i deci uzrasta starijih od 15 godina. (više)
Pine House 4*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi u regiji Čamjuva, 300 m od sopstvene plaže, 7 km od centra Kemera. Aerodrom u Antaliji udaljen 65 km. (više)
Rixos Beldibi 5*

Kemer (Antalija)
Kompletno renoviran 2014. godine, nalazi se u zalivu Beldibi, na 25 km od centra Kemera i na 49 km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Obuhvata površinu od 45000 m², sastoji se od jedne glavne zgrade moderne arhitekture koja se nalazi na samoj privatnoj peščano – šljunkovitoj plaži dužine od 275 m. Karakterističan je zbog bogatog rastinja i zelenila koje ga okružuje. (više)
Rixos Sungate 5*

Kemer (Antalija)
Ovaj luksuzni kompleks nalazi se na samoj plaži u zalivu Beldibi, 50 km je udaljen od aerodroma i 10 km od centra Kemera. (više)
Rixos Tekirova 5*

Kemer (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u oblasti Tekirova, na sopstvenoj peščano – šljunkovitoj plaži, zauzima površinu od 95000 m2. Od centra Kemera je udaljen 17 km a od aerodroma u Antaliji 73 km. Renoviran je 2014. godine. (više)
Sentido Palmet Beach Resort 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano – šljunkovitoj plaži, na samo 2 km od centra Kemera. Odličan je za porodice sa decom kako zbog smeštaja, tako i zbog velikih zelenih površina koje hotelski kompleks obuhvata. Hotel je renoviran 2015. godine. (više)
Sherwood Club 5*

Kemer (Antalija)
Hotel je izgrađen 2014. godine, nalazi se u mestu Goynuk, na 8 km od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na 130000 m² u okviru koje se nalazi i privatna peščano-šljunkovita plaža duga 500 m. (više)
Sherwood Greenwood 4*

Kemer (Antalija)
Ovaj porodični hotel udaljen je 200 m od plaže, od centra Goynuka 1 km, a od Kemera 9 km. (više)
Ulusoy Kemer Holiday Club HV1 5*

Kemer (Antalija)
Hotel se nalazi na privatnoj šljunkovitoj plaži, okružen zelenilom i pogodan je za smeštaj porodica sa decom. Poslednji put je renoviran 2014-e godine. Od centra Kemera je udaljen oko 10 km, a od aerodroma u Antaliji 45 km. (više)
Viking Nona Beach 3*

Kemer (Antalija)
Ovaj hotel smešten je na samoj plaži, od centra Kemera je udaljen 200 m, a od aerodroma 60 km. Jedan je od najstarijih u ovom delu. Zbog svoje pozicije i kvalitetnog servisa jedan je od najpopularnijih u ovoj regiji. (više)

Kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže Kemera učiniće Vaše letovanje nezaboravnim

Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, 40 km je udaljen od Antalije.

Do nedavno ribarsko seoce, vremenom je preraslo u svetski poznato letovalište na Sredozemnom moru.

Kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće Vaše letovanje nezaboravnim.

Slike: Kemer

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel