Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

KUŠADASI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aqua Fantasy Resort 5*

Kušadasi (Egejska obala)
Ovaj luksuzni hotel je smešten na privatnoj plaži. Svojim gostima pruža odmor i zabavu za celu porodicu. Od centra Kušadasija je udaljen 10 km, a od aerodroma u Bodrumu 140 km. (više)
Batihan Beach Resort & Spa 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, u mirnom okruženju. Hotel je udaljen 7 km od samog centra Kušadasija. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 150 km. (više)
Coastlight 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel je smešten na samoj plaži, 4 km od centra Kušadasija, od aerodroma u Bodrumu je udaljen 130 km. (više)
Dabaklar 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi 900 m od gradske plaže i na svega par minuta hoda od centra. Stanica dolmuša je na oko 30 m od hotela. Aerodrom Bodrum se nalazi na oko 135 km udaljenosti. (više)
Fantasia Delux 5*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj plaži (platforma), od centra grada je udaljen 5 km a od aerodroma u Bodrumu oko 130 km. (više)
Grand Blue Sky 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj peščano – šljunkvitoj plaži, okružen zelenilom. Od centra Kušadasija je udaljen 3 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 120 km. (više)
Imbat 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Ovo je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela u Kušadasiju, nalazi se na sopstvenoj plaži, od centra mesta udaljen je 3 km, a od aerodroma u Bodrumu 130 km. (više)
Melike 2*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi 100 m od Ladies Beach-a i 2 km od centra grada, idealan je za mlađu populaciju. (više)
Omer Holiday Village 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Ovaj hotel prostire se na površini od 36 000 m2, smešten je na privatnoj plaži, okružen borovom šumom i palmama. Od centra Kušadasija je udaljen 4 km, a od aerodroma 130 km. (više)
Palm 4*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini marine, prodavnica i gradskih dešavanja. Gradska plaža  je udaljena 50 m od hotela. (više)
Palm Wings Ephesus Beach Resort 5*

Kušadasi (Egejska obala)
Novootvoreni objekat se nalazi na samoj peščanoj plaži, 12 km od centra grada i 145 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel je u celosti renoviran 2015/16.godine. Sobe: Raspolaže sa 315 smeštanih jedinica, svaka standardna ima kupatilo (tuš/wc), fen, ketler za čaj i kafu, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef i balkon. (više)
Palm Wings Kusadasi 5*

Kušadasi (Egejska obala)
Jedan od novijih hotela, otvoren 2013.godine, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, udaljen je 3 km od centra grada, a od aerodroma u Bodrumu 130 km. (više)
Santur 3*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 300 m od gradske plaže i u blizini centra grada. Aerodrom Bodrum se nalazi na oko 135 km udaljenosti. (više)
Surtel 3*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se nalazi na oko 250 m udaljenosti od gradske plaže dok se centar grada, brojni noćni klubovi i restorani nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela. Aerodrom Bodrum se nalazi na oko 135 km udaljenosti. Poslednji put je renoviran 2014.godine. (više)
Vista Hill 5*

Kušadasi (Egejska obala)
Hotel se prostire na 25 000 m2, poslednji put je renoviran 2012.godine. Do private plaže (platforma) se dolazi stepenicama. Od centra je udaljen 6 km, a od aerodroma 120 km. (više)

Od malog ribarskog mesta Kušadasi prerastao je u jedan od glavnih turističkih centara ne egejskoj obali Turske, koji u sezoni poseti oko pola miliona turista

Kušadasi se nalazi na severnoj obali Egejskog mora.

Od Izmira, jednog od većih turskih gradova, je udaljen 90 km a od aerodroma u Bodrumu oko 150 km.

Naziv grada potiče od malog ostrva nazvanog „ostrvo ptica“ sa kojim je povezan uskim nasipom. Od malog ribarskog mesta prerastao je u jedan od glavnih turističkih centara ne egejskoj obali Turske, koji u sezoni poseti oko pola miliona turista.

Mnogi narodi su obeležili istoriju Kušadasija - Grci, Persijanci, Rimljani, Vizantijci, o čemu svedoče mnogi arheološki nalazi u okolinu grada. Drevna tvrđava iz XV veka nalazi se pored gradske plaže i predstavlja simbol grada. Duh otomanskog carstva možete osetiti na svakom koraku - šetajući kaldrmisanim ulicama, cenkajući se u nekoj od prodavnica i uživajući u specijalitetima turske kuhinje. Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju.

Slike: Kušadasi

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel