Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

LARA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Adalya Elite 5*

Lara (Antalija)
Novootvoreni objekat u regiji Kundu, nalazi se na privatnoj plaži, od centra Antalije je udaljen 15 km a od aerodroma 10 km. Zauzima površinu od 45 000 m2. (više)
Aska Lara Resort & Spa 5*

Lara (Antalija)
Hotel zauzima površinu od 62000 m2, otvoren je 2014. godine. Hotelska plaža dužine 150 m do koje saobraća hotelski shuttle servis, nalazi se na 350 m udaljenosti. Centar grada je udaljen oko 16 km a aerodrom oko 12 km. Čuveni shopping centri Lare se nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela. (više)
Crown Plaza 5*

Lara (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta čuvene Konjalti plaže, poseduje svoj privatni deo namenjen isključivo gostima hotela. Do plaže vodi podzemni prolaz. Od centra je udaljen 8 km a od aerodroma 20 km. (više)
Delphin Be Grand Resort Antalya 5*

Lara (Antalija)
Najnoviji hotel iz lanca Delphin, nalazi se na samoj plaži. Od centra Antalije je udaljen 15 km, a od aerodroma 10 km. Prostire se na površini od 112 000 m2. Shopping zona Lare nalazi se u neposrednoj blizini hotela. (više)
Delphin Diva 5*

Lara (Antalija)
Ovaj jedinstveni hotelski kompleks prostire se na 24 000 m2, smešten je u oblasti Lara na samoj peščanoj plaži, od aerodroma je udaljen 15 km, a od centra grada oko 16 km. (više)
Delphin Imperial 5*

Lara (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Lara, na sopstvenoj peščanoj plaži, otvoren je 2012. god. Shopping centri Lare su na nekoliko minuta od hotela, od aerodroma je udaljen 15 km. Prostire se na 54 000 m2 i zahvaljujući svom sadržaju idealan je za porodice sa decom. (više)
Delphin Palace 5*

Lara (Antalija)
Ovo je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotelskih kompleksa u regiji Lare. Prostire se na 40 000 m2, nalazi se na samoj peščanoj plaži, shopping zona Lare je na svega par minuta od hotela. Aerodrom se nalazi na 10 km udaljenosti a centar grada je udaljen oko 15 km. (više)
Fame Residence Lara 5*

Lara (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel se nalazi na privatnoj plaži dugoj 125m u regiji Lara, od centra grada je udaljen 16 km a od aerodroma 14 km. (više)
Liberty Hotels Lara 5*

Lara (Antalija)
Porodični hotel koji se nalazi na plaži u regiji Lara, od centra grada je udaljen 18 km a od aerodroma 12 km. Hotel je kompletno renoviran 2014. godine i zbog svog bogatog sadržaja i prostranih soba idealan je za boravak porodica sa deceom. (više)
Mardan Palace 5*

Lara (Antalija)
Ovaj hotel orijentalnog stila zauzima površinu od 180 000 kvadratnih metara i nalazi se u oblasti Kundu, na plaži, 12 km od aerodroma. Jedan je od najluksuznijih u ovoj regiji. (više)
Miracle Resort 5*

Lara (Antalija)
: Ovaj hotel se prostire na 135000 m2, smešten na samoj plaži u regiji Lara, od centra Antalije udaljen je 17 km, a od aerodroma 15 km. (više)
Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*

Lara (Antalija)
Hotel je gradskog tipa, nalazi se preko puta čuvene Konjalti plaže do koje goste hotela vodi podzemni prolaz. Centar grada se nalazi na 8 km a aerodrom na 20 km udaljenosti. (više)
Royal Holiday Palace 5*

Lara (Antalija)
Hotel pripada lancu luksuznih Royal hotela, zauzima površinu od 53000 m2, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, od centra grada udaljen je 17 km a od aerodroma oko 15 km. Hotel je izgrađen u orijentalnom stilu i kao takav predstavlja atrakciju u regiji Lara. (više)
Royal Seginus 5*

Lara (Antalija)
Hotel se nalazi u regiji Kundu u blizini sopstvene plaže, prostire se na 70 000 m2, novi je u lancu Stone hotela. Otvaranje ovog hotela je predviđeno za maj 2017-e godine. Od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. (više)
Royal Wings 5*

Lara (Antalija)
Ovaj hotel pripada lancu luksuznih Royal hotela, zauzima površinu od 72000 m2, od centra grada je udaljen 15 km a od aerodroma 17 km. Shopping centri Lare se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Okružen je bogatim zelenilon što ga čini drugačijim u odnosu na ostale hotele iz iste zone. Dobitnik je brojnih nagrada za luskuz i kvalitet. (više)
Saturn Palace 5*

Lara (Antalija)
(više)
Sea Life Family Resort 5*

Lara (Antalija)
Hotel je gradskog tipa, nalazi se preko puta čuvene Konjalti plaže do koje goste hotela vodi podzemni prolaz. Centar grada se nalazi na 7 km a aerodrom na 20 km udaljenosti. (više)
Sherwood Breezes Resort 5*

Lara (Antalija)
Hotel pripada lancu Sherwood hotela i nalazi se na poznatoj plaži Lara. Prostire se na površini od 33 000 m², na par minuta je od shopping centara Lare. Aerodrom u Antaliji je udaljen 10 km, a centar grada 12 km. Otvoren je 2005. godine, a kompletno renoviran 2014. godine. (više)
Titanic Beach Lara 5*

Lara (Antalija)
Hotel Titanic je jedan od najstarijih i najpopularnijih u ovoj regiji, smešten je na dugoj peščanoj plaži u oblasti Lara, prostire se na 95 000 m2. Centar Antalije nalazi se na 12 km od hotela a aerodrom je udaljen 10 km. Zbog svog bogatog sadržaja pogodan je za porodice sa decom. (više)

Oblast se sastoji od hotela visoke kategorije, smeštenih na poznatoj Lara plaži

Lara-Kundu je nova regija najbliža aerodromu u Antaliji.

Oblast se sastoji od hotela visoke kategorije, smeštenih na poznatoj Lara plaži koja je dugačka 8 km, sa kristalno čistim morem.

Slike: Lara

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel