Letovanje / Leto | ODEON WORLD TRAVEL

MARMARIS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alkan 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi 90 m od gradske plaže. Od aerodroma Dalaman je udaljen 96 km, a od aerodroma Bodrum 140 km. (više)
Amos 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel od plaže deli šetalište, a od centra Marmarisa je udaljen 3 km. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 140 km a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti. (više)
Aqua 5*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj plaži kojoj je pripala plava zastavica, u zalivu Ičmeler, 10 km je udaljen od centra Marmarisa i u neposrednoj blizini centra Ičmelera. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 150 km a aerodrom Dalaman 110 km. Ovo je jedan od najelegantnijih hotela na Egejskoj obali Turske kao i dobitnik mnogobrojnih nagrada za uslugu u kvalitet. (više)
Balim 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 50 m od gradske plaže, 1 km od luke i centra Marmarisa, aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km udaljenosti. (više)
Casa de Maris 5*

Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, otvoren 2012. god, udaljen je 30 m od plaže i 5 km od centra grada. Aerodrom Bodrum je udaljen 150 km, a aerodrom Dalaman 90 km. (više)
D Hotel Maris 5*

Marmaris (Egejska obala)
Smešten je u mestu Datča, područje uvršteno u nacionalne parkove Turske, na samoj obali i ima izlaz na 5 plaža od kojih je jedna sa belim peskom. U ponudi je i tkz. Silence plaža na kojoj nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od 12 godina. Nekadašnji hotel Select Maris, od Marmarisa je udaljen 35 km, od aerodroma u Bodrumu 155 km, od aerodroma Dalaman 130 km. Hotel spada u najluksuznije hotele Turske i namenjen je isključivo odraslima i deci starijoj od 8 godina. (više)
Golden Rock 5*

Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, otvoren 2012. godine, nalazi se 30 m od plaže od koje ga deli šetalište. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 150 km, a aerodrom Dalaman je na 90 km udaljenosti. (više)
Grand Yazici Club Turban 5*

Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, zbog izuzetno bogatog sadržaja i bujnog zelenila, idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na plaži, od Ičmelera je udaljen 3 km a od Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman 90 km. (više)
Grand Yazici Mares 5*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži dugoj 650 m nagrađenom plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 7 km a od centra Ičmelera 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodom Bodrum na 120 km udaljenosti. Hotel je specifičan po vrtu i zelenilu koje ga okružuje. (više)
Grand Yazici Marmaris Palace 5*

Marmaris (Egejska obala)
Ovo je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela u Marmarisu, nalazi se na samoj plaži (platforma), od centra grada udaljen je 6 km, a od zaliva Ičmeler 3 km. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 140 km a aerodrom Dalaman 90 km. (više)
Green Nature Diamond 5*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel je smešten na samoj plaži, zauzima površinu od 40 000 m2, od centra je udaljen oko 1 km, od aerodroma Dalaman je udaljen 95 km a od aerodroma Bodrum 145. (više)
Ideal Prime Beach 5*

Marmaris (Egejska obala)
Nalazi se 100 m od plaže, 4 km od centra, a aerodrom Dalaman je na 100 km udaljenosti. Hotel je gradskog tipa i renoviran je 2015.godine. (više)
Karen 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 150 m udaljenosti od gradske plaže, centar Marmarisa se nalazi na 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodrom Bodrum na oko 120 km. (više)
Kaya Maris 4*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel od gradske plaže deli ulica, od centra Marmarisa je udaljen 2 km, a od zaliva Ičmeler 6 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 95 km udaljenosti dok je aerodrom Bodrum udaljen oko 145 km. Prodavnice, barovi i suvenirnice se nalaze u neposrednoj blizini hotela. (više)
Letoile 4*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi u Ičmeleru i poseduje privatnu plažu. Od centra Marmarisa je udaljen 10 km, a od aerodroma Dalaman 110 km. Renoviran je 2012/13.godine. (više)
Malibu Beach 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel je na samoj plaži, 2 km od centra mesta, 145 km od aerodroma u Bodrumu i 90 km od aerodroma Dalaman. (više)
Maris Beach 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži, od centra grada je udaljen 2, 5 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km, a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti. (više)
Marti Resort Deluxe 5*

Marmaris (Egejska obala)
Nalazi se u najlepšem delu zaliva Ičmeler, na jednoj on najčistijih plaža koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 9 km, od aerodroma u Bodrumu 150 km, a od aerodroma Dalaman 95 km. Hotel je dobitnik brojnih nagrada za kvalitet usluge i luksuz. (više)
Pasa Beach 4*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel od plaže deli šetalište, a od centra Marmarisa je udaljen 3 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km udaljenosti, a aerodrom Dalaman na 90 km. Renoviran je 2013. godine. (više)
Selen 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samo 350 m od centra Marmarisa i 20 m od gradske plaže. Od centra Ičmelera je udaljen 8 km, a od aerodroma Dalaman 90 km. (više)
Sentido Orka Lotus Beach 5*

Marmaris (Egejska obala)
Nov i luksuzan hotel otvoren 2015. godine, smešten je u bujnom zelenilu regije Marmaris, u mestu Ičmeler, na peščanoj plaži dugoj 650 m. Zauzima ukupnu površinu od 65 000 m². Od centra Ičmelera je udaljen 2 km, od centra grada Marmarisa 6 km, dok je od aerodrom Dalaman udaljen 90 km, a od aerodroma Bodrum 150 km. (više)
Sesin 4*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi 50 m od gradske plaže i 1, 5km od centra Marmarisa. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodrom Bodrum na 120 km udaljenosti. (više)
Sonnen 3*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi 50 m od gradske plaže, 700 m od centra i 95 km od aerodroma Dalaman. (više)
Tropikal Marmaris 4*

Marmaris (Egejska obala)
Hotel je od plaže odvojen šetalištem, zauzima 4400 m2, od centra Marmarisa udaljen je 3 km. Aerodrom Bodrum je udaljen 140 km, a aerodrom Dalaman 90 km. (više)

U Marmarisu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta

Sudeći po istoričaru Herodotu tvrđava u Marmarisu datira još iz 3000 god. p.n.e.

Nije sasvim sigurno kada je Marmaris osnovan ali u VI veku bio je poznat kao grad Physkos i smatrao se delom Karije.

Tokom burne istorije ono što je ostalo autentično je Otomanska tvrđava iz XIV veka, koja je sada muzej i svakako je vredna razgledanja.

Danas je Marmaris jedna od najvećih marina poznata po svojoj reputaciji kao najbolja i najsigurnija na istočnom Mediteranu.

Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana, barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Ulica barova je mesto za provod sa velikim brojem različitih klubova i diskoteka koje se nikada ne zatvaraju.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel