Bečići Leto 2018 | Crna Gora Letovanje


Bečići letovanje 2018 | sopstveni prevoz


Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu. Najznačajnija atrakcija Bečića je 2 km duga peščana plaža koja spada u najveće i najlepše na rivijeri. Duž plaže se prostire mnoštvo barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Hoteli u Bečićima su smešteni u dve linije i jedan broj se nalazi uz samu plažu dok su drugi smešteni sa druge strane magistrale, a do plaže se može stići podzemnim prolazima ili pasarelom.Duga peščana plaža u Bečićima omogućava ljubiteljima sportova bavljnje raznim sportovima na vodi.

Bečići takođe imaju obilje sadržaja koji su namenjeni najmlađim gostima - mnoštvo dečijih igrališta i parkova kao i svih dodatnih sadržaja koji omogućavaju kvalitetan porodični odmor.

 

Budvanska rivijera | letovanje 2018

Budvanska rivijera se prostire u dužini od 25 km i zauzima središnji deo Crnogorskog primorja. Odlikuje se tipičnom mediteranskom klimom sa blagim, ali kišovitim zimama i dugim toplim letima.
Duž rivijere nanizano je 17 manjih i većih peščanih plaža počev od Jaza na severu do Buljarica na jugu. Sedište rivijere je Budva, jedno od najstarijih neselja na Jadranu, sa Starim gradom, koji se pominje u pisanim izvorima još u 5.veku pre nove ere. Pored Budve rivijeru čini četrdesetak naselja među kojima su Bečići, Sveti Stefan, Petrovac, Miločer, Pržno, Ostrvo Sveti Nikola…
Mnoštvo uvala, plaža, ostrva, kao i planinski masiv Lovćena daju posebnu draž ovom području i privlače veliki broj turista koji mogu da uživaju u prelepoj prirodi, suncu, kristalno čistom moru.
Uz sve ovo izgađeni su hoteli i privatni apartmani koji zadovoljavaju najviše standarde u oblasti hotelijerstva, a bogati zabavni, muzički i izletnički programi su pozicionirali Budvu na veoma visoko mesto poželjnih turističkih destinacija.

 

Crna Gora letovanje 2018 | sopstevni prevoz 

 

Letovanje u Crnoj Gori pruža široku lepezu mogućnosti. Turisti mogu birati grad... Od Ulcinja (koji je nekad bio gusarsko mjesto, a danas predstavlja turistički raj), Bara (grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, lukom, marinom, hotelima), Budve (koja od Buljarice preko Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turističku metropolu Crne Gore), preko Tivta (mirnog gradića), Kotora (koji je pod zastitom UNESCO kao kulturno umetničko blago), sve do Herceg Novog (turističkog grada punog zelenila, cveća, stepenica i istorijskih spomenika) svaki grad je priča za sebe.

Za one koji vole raznolikost, letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnost izbora plaža... od šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih po samo nekoliko metara, stotina metara ili pak kilometara.

Ljubitelji mediteranske kuhinje svakako na letovanju u Crnoj Gori neće biti lišeni mogućnosti da u svakom gradu izaberu za sebe restoran sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, kafić sa divnim terasama i odličnim koktelima. a hotela u Crnoj Gori svakako da nudi veliku mogućnost izbora – od najluksuznijih sa vrhunskom uslugom i lokacijom do skromnijih porodičnih hotela sa odličnim uslugom i prijatnim osobljem. Oni koji posete crnogorsko primorje i jednom letuju u Crnoj Gori  sigurno će imati želju da se u Crnu Goru ponovo vrate.