O nama | Turistička agencija ODEON WORLD TRAVEL

O NAMA

Odeon World Travel je jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji, sa 9 prodajnih mesta, u Beogradu, Novom Sadu, Aranđelovcu i Velikoj Plani. Bavi se organizacijom i prodajom letnjih, zimskih, wellness & spa, city break aranžmana, kao i aranžmana za daleke i egzotične destinacije, takođe se bavi i organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu, kao i prodajom domaćih i međunarodnih avio karata. Članica je YUTA-e i poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 5/2013. | Odeon World Travel offers summer, winter, wellness & spa, and city break vacation packages, as well as vacations in exotic destinations. We also organize local and international business seminars, and sell domestic and transcontinental air tickets. Known for a comprehensive, tailored approach, the company is among the leading travel agencies in Serbia, with 9 outlets across Belgrade, Novi Sad, Aranđelovac, and Velika Plana. Odeon World Travel is a member of YUTA, and holds Ministry of Tourism license #OTP 5/2013.

Naš najveći i najdraži uspeh je poverenje naših klijenata. Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvek velika dilema ali Odeon World Travel je tu uvek spreman da vam pomogne i preporuči, svojim iskustvom i savetima, odredište koje je baš idealno za Vas!

odeon world travel

PONUDA

Turistička agencija „Odeon World Travel“ za vas ima u ponudi najbolje od letnjih, zimskih, wellness & spa, city break aranžmana, kao i aranžmana za daleke i egzotične destinacije i krstarenja!

Zima 2017/ 2018

„Odeon World Travel“ je dugi niz godina jedan od lidera u ski aranžmanima. U našoj ponudi možete naći sve popularne ski centre Evrope u BugarskojAustrijiSlovenijiItalijiŠvajcarskojFrancuskojBosni i Srbiji, a ljubitelji skijanja mogu da očekuju popuste i do 50%. Posetite stranicu sa našom ponudom zimskih aranžmana i odaberite savršeno skijalište za ovu zimu: Zima 2017/ 2018 – Skijanje

Wellness & Spa

U ponudi agencije je i nezaboravno opuštanje u već poznatim slovenačkim i mađarskim termama, kao i u hrvatskim i srpskim banjama. Ove oaze neočekivanih mogućnosti deo su jedinstvenog Wellness & Spa programa, koji predstavlja jedinstvenu takvu ponudu na našem tržištu.

City Break

Od evropskih gradova ističemo AmsterdamAndaluzijaAtinaBarselonaBaskija, BečBerlinBratislava, IstanbulKorzika, LisabonMadridMilano, MoskvaNicaParizPragPulja, RimSardinijaSicilijaSorento, Sankt PeterburgToskana, i Venecija. Ne propustite da nam se pridružite na city break putovanjima i iskusite ove evropske gradove iz drugog ugla.

Daleka putovanja

Od dalekih destinacija, u ponudi su BaliEtiopija, EmiratiIndijaIranIzraelJapanJermenijaJordanKambodžaKina, KubaMaldiviMalezijaMaroko, Meksiko, MjanmarSADSejšeliSingapurŠri LankaTajlandVijetnam i Zanzibar.

Leto 2018

Verna sloganu „Ključ za sva vaša putovanja“, turistička agencija Odeon World Travel ovog leta broji preko osam stotina hotela na preko 50 destinacija širom Mediterana. Agencija Odeon World Travel u ponudi ima direktne čarter letove do svih letovališta koja su popularna za naše turiste.

Jedan od najtraženijih destinacija je Turska, sa smenama na 8, 10 ili 15 dana i letovima za aerodrome u AlanjiBodrumu i Dalamanu preko kojih se stiže do Beleka, Didima, Fetija, Kemera, Kušadasija, Lare, Marmarisa i Sidea.

Naravno u ponudi su i direktni čarter letovi za sva popularna ostrva u GrčkojKrit sa letovima na aerodrome u Hanji i Heraklionu, zatim KosKrfLimnos, RodosSamos, SkijatosSkopelos i Zakintos.

Osim tradicionalno popularnih grčkih ostrva, pažnju privlače i poznata letovališta sa povoljnim cenama hotela na HalkidikijuJonskoj obaliOlimpskoj regijiTasosuKavaliLefkadiEvijiKefaloniji, Lefkadi, Peloponezu i drugim letovalištima.

Španija i Italija su svakako nezaobilazne destinacije za naše turiste. U ponudi Agencije Odeon World Travel su direktni čarter letovi za Majorku i Siciliju. Od novih destinacija, u ponudi su Kalabrija, koja je topla preporuka svim ljubiteljima Italije, toplih perščanih plaža, gastronomije i destinacije ne zahvaćene masovnim turizmom. U Španiji, Odeon World Travel Vam je pripremio Kosta Bravu i Kosta Doradu, destinacije koje krase kristalno-čisto more, priordna bogatstva, ali i značajna kulturno-istorijska nasleđa.

Egipat je destinacija koja je aktuelna i tokom zimskog perioda, ali svakako najveći broj turista je posećuje tokom letnjih meseci. Egipat je u ponudi agencije tokom čitave godine i u pitanju su direktni letovi do letovališta Hurgada i Šarm el Šeik.

Od destinacija do kojih je takođe organizovan prevoz avionom, uvek su aktuelni TunisMalta i Kipar.

Što se nama bliskih destinacija tiče, u okruženju se poručuju Bugarska koja se ističe niskim cenama hotela, Hrvatska kao destinacija sa izuzetnom obalom, Slovenija zemlja termi, planina i mora i Crna Gora koja nam je svakako najbliža.

opšti uslovi putovanja

MULTIMEDIA

2016

2015

2014

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.4494 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel