Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

BANJA VRUĆICA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Kardial 4*


(više)

Banja Vrućica se nalazi u severnom delu Republike Srpske. Udaljena je samo 3 sata vožnje od Beograda i Novog Sada

Prirodno bogatstvo je termomineralna voda koja izvire sa temperaturom od 38 stepeni Celzijusa. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika voda je dobra u prevenciji i lečenju kardiovaskularnih bolesti, bolesti modernog čoveka. Pored toga termomineralna voda se koristi i u lečenju fizijatrijsko-reumatoloških oboljenja.

Gostima su na raspolaganju usluge Medical & wellness centra, koji se nalazi u niskom prizemlju hotela Kardial i prostire sa na površini od 1600 m2. U okviru usluga wellness centra nudimo mogućnosti korišćenja sauna (finska, infracrvena, parno kupatilo, rimska Spa oaza), masaža (Stara Banja aroma masaža, holistička antistres masaža, masaža vulkanskim kamenjem čokoaroma spa masaža, vinoaroma spa masaža, medicinska masaža, sportska masaža, te razni wellness rituali), fitness centra, bazena (rekreativni, hidromasažni, dečiji, bazen sa termomineralnom vodom), kupki u lekovitoj vodi i blatu, te frizerskog i kozmetičkiog salona. Uživajte od nekom od posebno kreiranih wellness paketa namenjenih rekreativcima, sportistima, parovima, menadžerima ...

Za rekreaciju su Vam na raspolaganju mnogobrojni otvoreni i zatvorene sportski tereni za tenis, mali fudbal, košarku i odbojku. Za ljubitelje šetnje i trčanja tu je 7 km uređenih staza.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel