Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

LOŠINJ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Aurora 4*

Lošinj (Kvarner)
Hotel je smešten u predivnoj sunčanoj uvali okružen borovom šumom čija je plaža nagrađena „Plavom zastavom” i udaljena je 50 m od hotela. Od centra malog Lošinja je udaljen 2 km. (više)
Bellevue Lošinj 4*

Lošinj (Kvarner)
Smešten uz more, u jedinstvenom okruženju park šume Čikat, novi Hotel Bellevue predstavlja pravu oazu hedonizma za sve ljubitelje zdravog odmora. Centar Malog Lošinja udaljen je 2 km. (više)
Punta 4*

Lošinj (Kvarner)
Okružen mirisom ruzmarina i lovora te bogatom borovom šumom, hotel predstavlja jedinstveno mesto prirodnog sklada. Od kamenite plaže koja je nagrađena “Plavom zastavom” udaljen je 50 m, a od Malog Lošinja 4 km. (više)
Vespera 4*

Lošinj (Kvarner)
Ovaj hotel, idealan za porodice, otvoren je 2009. god. Smešten je u sunčanoj uvali, 50 m od mora i 2 km od centra Malog Lošinja. (više)

Ostrvo Lošinj se nalazi u severnom delu Jadrana, nadomak ostrva Cres i ulaza u Kvarnerski zaliv

Od Beograda je udaljen 640 km, a od Rijeke 120 km. Deo je Lošinjskog arhipelaga koji čine 36 ostrva.

Prema legendi iz mita o Argonautima, nakon uspešnog osvajanja zlatnog runa, ovde su utočište pronašli Jason i Medeja bežeći pred Apsirtom, Medejinim bratom. Apsirt ih je ipak pronašao, ali je upao u zamku koju mu je spremila Medeja – bio je raskomadan i bačen u more. Tako su nastala brojna ostrvca koja okružuju Cres i Lošinj.

Njegova blaga klima, bujna vegetacija i čist vazduh privlače veliki broj turista, tako da je danas Lošinj jedno od najposećenijih ostrva Jadrana. Veća mesta na ostrvu su Veliki Lošinj i Mali Lošinj, koji je ujedno i najveće mesto i luka ovog ostrva.

Slike: Lošinj

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel